Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uz to tu je porad, ale timto davam sanci uplne nejnovejsim snazilkam, aby se mohly zapojit do nejnovejsi diskuze..... Snazite se o prvni, druhe i treti…? Sem muze kazdy, kdo ocekava ze se zadari uz co nejdriv… Preji Vam i sobe hodne stesti ![]()
Ahoj tak já se přidám
, snažíme se chvíli, teď začínáme 2. měsíc snažení,
co ty???
@Catlea my se snazime zhruba od konce brezna ale to jsem o tom nic moc jeste nevedela… tedka uz mam hodne nacteno… mam zrovna ted do 25. plodne dny, ovu je dneska, vcera jsme tulili tulili a asi i dneska budeme
takze se uvidi… co vy? ![]()
@niiik píše:
@zichisek URCITE !!!!![]()
Tak to je prima
Dobírám poslední platíčko HA. A potom se začneme snažit o druhé miminko.U prvního jsem otěhotněla hned první měsíc po vysazení HA, tak snad to půjde zase takhle dobře ![]()
A co vy holky, už máte děti?Nebo se snažíte o první?
@niiik Tak já zrovna dneska dostala MS, takže velký zklamání, že se nezadařilo,
takže teď tak 5 dní máme pohehe a pak na to zas vlítnem ![]()
Ahoj. Můžu se přidat? Snažíme se o první. Sice teďka začínáme pátý měsíc ale ráda bych si našla kamarádky s kterýma to probýrat. Letos mi bude 19 a příteli 25let. ![]()
@zichisek Tak tos měla štěstí, že se Vám to povedlo napoprvé, nějaká rada od
zkušenější
pro nás snažilky začátečnice??? ![]()
To mam radost z Vas vsech co tu jste…
kdyz jsme u toho veku tak me bude v zari 21 a jsem po miminku jak blazen
s mym milym planujeme svatbu ale vse se uvidi jak to pujde… Ja mam zrovna ted snazeni ale jestli ta potvurka MS zase prijde, budu mooooc smutna ![]()
@Catlea píše:
@niiik Tak já zrovna dneska dostala MS, takže velký zklamání, že se nezadařilo,
takže teď tak 5 dní máme pohehe a pak na to zas vlítnem
nooo
to znaaaaam… ale je to jeste kratka doba snazeni, vsak hnedka jak MS skonci tak to se musi na to vlitnout
Urcite to vyjde… muzu se zeptat kolik ti je let? ![]()
@Catlea píše:
@zichisek Tak tos měla štěstí, že se Vám to povedlo napoprvé, nějaká rada od
zkušenějšípro nás snažilky začátečnice???
Asi ani ne, nějak jsem si to snažení ani nestihla užít.Takže jsem ani nepátrala po ovulaci nebo čemkoli.
Podle mě je nejdůležitější být v klidu a v pohodě, pokud je člověk ve stresu, že se nedaří, tak je to jen horší.Ale to se lehko radí ![]()
@zichisek píše:
Asi ani ne, nějak jsem si to snažení ani nestihla užít.Takže jsem ani nepátrala po ovulaci nebo čemkoli.
Podle mě je nejdůležitější být v klidu a v pohodě, pokud je člověk ve stresu, že se nedaří, tak je to jen horší.Ale to se lehko radí
presne jak rikas, dulezita je u toho pohodicka… ale moc to uz nekdy nejde kdyz s nekdo snazi dlouho a porad nic… a ted si vm ze moje kamaradky vsechny uz maji ![]()
@niiik Bude mi v srpnu 28, máme měsíc po svatbě, takže jsme k tomu tak nějak
dospěli, že už by byl na miminko nejvyšší čas…