Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky by me zajimalo, co znamenaji nitky krve v cirem hlenu. Zacatek menstruace to u me nebyl. Ze bych mela ovulaci az tak pozde se mi nezda, ale co kdyby. To by vysvetlovalo proc se nedari, protoze v ty dny se vubec nesnazime.
Pri ovulke som to nemala, ale pri uhniezďovaní áno. Keď som sa utrela papierom bol tam hlien s ružovými nitkami krvi.
@stankaSR píše:
Pri ovulke som to nemala, ale pri uhniezďovaní áno. Keď som sa utrela papierom bol tam hlien s ružovými nitkami krvi.
No přesně, to je naprosto stejný případ jako u mě. No a pokud by to bylo uhnizďování, byla bych nejštastější človíček a taky by to vysvětlovalo, proč se nám stále nedařilo, znamenalo by to pro mě, že jsem OVU měla vždy kolem MS ![]()
@stankaSR
Zakladatelka No přesně, to je naprosto stejný případ jako u mě, po utření jsem na papíře objevila dost velký hlen, jako bych rozklepla vajíčko a dala na papír jen bílek, ale s tím, že tento nebyl až tak průhledný
No a pokud by to bylo i v mém případě uhnizďování, byla bych nejštastější človíček a taky by to vysvětlovalo, proč se nám stále nedařilo, znamenalo by to pro mě, že jsem OVU měla vždy kolem MS ![]()
No veď aj ja som otehotnela tesne pred MS, vždy sme sa snažili v polovici cyklu a rok sa nám nedarilo. potom hovorím mužovi, že som možno ten prípad čo otehotnie cez MS, tak sme skúšali aj pár dní dní pred MS a vyšlo to hneď.Takže som rok počítala ovuláciu chybne
Inak mne sa nechcelo sledovať ovu testami a meraním BT, mohla som na to prísť skôr ![]()
@stankaSR píše:
No veď aj ja som otehotnela tesne pred MS, vždy sme sa snažili v polovici cyklu a rok sa nám nedarilo. potom hovorím mužovi, že som možno ten prípad čo otehotnie cez MS, tak sme skúšali aj pár dní dní pred MS a vyšlo to hneď.Takže som rok počítala ovuláciu chybneInak mne sa nechcelo sledovať ovu testami a meraním BT, mohla som na to prísť skôr
Důležité je, že se podařilo
já jsem taky netestovala OVU testama, to my přišlo jako vyhozené peníze
za 15 dní uvidím, jak jsem na tom já
určitě pak dám vědět, moc děkuji za příspěvěk @stankaSR
No u mne to uhnizdovani nebylo, anebo se embrio hned pustilo, protoze jsem pak za par dni dostala menstruaci, a dokonce o dva dny driv. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz, takový hodně intimní, proto anonymní podpis, trochu se stydím![]()
Předem se omlouvám za detailní popis, ale je potřeba. Měla jste některá v době ovulace výtok/ hlen, který ale nebyl úplně čirý nebo bílý, ale byl jakoby protkaný nitkami krve, tudíž nebyl čistě čirý? Nevím, jak to přesně popsatdnes jsem 13 DC a počítala jsem s OVU zítra, tak možná to znamená, že se vajíčko uvolnilo? Beru teď Gynex na podporu plodnosti (snažíme se o miminko delší dobu, ale zatím bez úspěchu) a tam psali, že to právě podporuje ovulaci a někdo na některé diskuzi psal, že příznaky OVU jsou jasnější, tak nevím, jestli tím bylo myšleno toto
vše co jsem našla na netu, tak se týkalo jen uhnizďování vajíčka, ale mám pocit, že mi Dr. říkal, že to může být i uvolnění vajíčka (ale to už bylo dávno a nepamatuji si to
)
jsem z toho trochu tumpachová, nikdy se mi to nestalo, tak netuším![]()
Ještě jsem zapomněla dodat, že tento cyklus se mi o týden opozdil, a po MS hned bylo
No, i kdybyste mi neporadili, tak jsem se aspoň vykecala s tím, co mě teď tížiloa ten hlen mě docela zmátl, jelikož by bylo možné kvůli tomu zpoždění, že by to bylo uhnizďování, ale zase si nechci dělat naděje, když to nevím jistě a testovat nechci, až po vynechání MS … do testů jsem už vložila opravdu hodně
Také to tak mívám, jen nevím, zda je to těsně před OV a nebo v ten den, či po OV?
Dobrý den. Nevím vůbec kdy mám ovulaci. Ale měsíčky mám dostat 15.2.
A včera a dneska jsem měla červený hustý hlen. S přítelem jsme si asi pred 14 dny nedaly pozor. Může to byt těhotenství?
Ahoj holky, mám dotaz, takový hodně intimní, proto anonymní podpis, trochu se stydím

dnes jsem 13 DC a počítala jsem s OVU zítra, tak možná to znamená, že se vajíčko uvolnilo? Beru teď Gynex na podporu plodnosti (snažíme se o miminko delší dobu, ale zatím bez úspěchu) a tam psali, že to právě podporuje ovulaci a někdo na některé diskuzi psal, že příznaky OVU jsou jasnější, tak nevím, jestli tím bylo myšleno toto
vše co jsem našla na netu, tak se týkalo jen uhnizďování vajíčka, ale mám pocit, že mi Dr. říkal, že to může být i uvolnění vajíčka (ale to už bylo dávno a nepamatuji si to
)
Předem se omlouvám za detailní popis, ale je potřeba. Měla jste některá v době ovulace výtok/ hlen, který ale nebyl úplně čirý nebo bílý, ale byl jakoby protkaný nitkami krve, tudíž nebyl čistě čirý? Nevím, jak to přesně popsat
jsem z toho trochu tumpachová, nikdy se mi to nestalo, tak netuším
Ještě jsem zapomněla dodat, že tento cyklus se mi o týden opozdil, a po MS hned bylo
a ten hlen mě docela zmátl, jelikož by bylo možné kvůli tomu zpoždění, že by to bylo uhnizďování, ale zase si nechci dělat naděje, když to nevím jistě a testovat nechci, až po vynechání MS … do testů jsem už vložila opravdu hodně 
No, i kdybyste mi neporadili, tak jsem se aspoň vykecala s tím, co mě teď tížilo