Ovulační hlen nebo uhnizďování?

Anonymní
22.5.12 18:45

Ovulační hlen nebo uhnizďování?

Ahoj holky, mám dotaz, takový hodně intimní, proto anonymní podpis, trochu se stydím :oops: :)
Předem se omlouvám za detailní popis, ale je potřeba. Měla jste některá v době ovulace výtok/ hlen, který ale nebyl úplně čirý nebo bílý, ale byl jakoby protkaný nitkami krve, tudíž nebyl čistě čirý? Nevím, jak to přesně popsat :oops: dnes jsem 13 DC a počítala jsem s OVU zítra, tak možná to znamená, že se vajíčko uvolnilo? Beru teď Gynex na podporu plodnosti (snažíme se o miminko delší dobu, ale zatím bez úspěchu) a tam psali, že to právě podporuje ovulaci a někdo na některé diskuzi psal, že příznaky OVU jsou jasnější, tak nevím, jestli tím bylo myšleno toto :think: vše co jsem našla na netu, tak se týkalo jen uhnizďování vajíčka, ale mám pocit, že mi Dr. říkal, že to může být i uvolnění vajíčka (ale to už bylo dávno a nepamatuji si to :( )
jsem z toho trochu tumpachová, nikdy se mi to nestalo, tak netuším :nevim:

Ještě jsem zapomněla dodat, že tento cyklus se mi o týden opozdil, a po MS hned bylo :hug: a ten hlen mě docela zmátl, jelikož by bylo možné kvůli tomu zpoždění, že by to bylo uhnizďování, ale zase si nechci dělat naděje, když to nevím jistě a testovat nechci, až po vynechání MS … do testů jsem už vložila opravdu hodně :)

No, i kdybyste mi neporadili, tak jsem se aspoň vykecala s tím, co mě teď tížilo :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1879
22.5.12 19:20

Taky by me zajimalo, co znamenaji nitky krve v cirem hlenu. Zacatek menstruace to u me nebyl. Ze bych mela ovulaci az tak pozde se mi nezda, ale co kdyby. To by vysvetlovalo proc se nedari, protoze v ty dny se vubec nesnazime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
22.5.12 19:23

Pri ovulke som to nemala, ale pri uhniezďovaní áno. Keď som sa utrela papierom bol tam hlien s ružovými nitkami krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.12 19:47
@stankaSR píše:
Pri ovulke som to nemala, ale pri uhniezďovaní áno. Keď som sa utrela papierom bol tam hlien s ružovými nitkami krvi.

No přesně, to je naprosto stejný případ jako u mě. No a pokud by to bylo uhnizďování, byla bych nejštastější človíček a taky by to vysvětlovalo, proč se nám stále nedařilo, znamenalo by to pro mě, že jsem OVU měla vždy kolem MS :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.12 19:48

@stankaSR
Zakladatelka No přesně, to je naprosto stejný případ jako u mě, po utření jsem na papíře objevila dost velký hlen, jako bych rozklepla vajíčko a dala na papír jen bílek, ale s tím, že tento nebyl až tak průhledný :) No a pokud by to bylo i v mém případě uhnizďování, byla bych nejštastější človíček a taky by to vysvětlovalo, proč se nám stále nedařilo, znamenalo by to pro mě, že jsem OVU měla vždy kolem MS :think:

• Citovat
  • Upravit
886
22.5.12 20:12

No veď aj ja som otehotnela tesne pred MS, vždy sme sa snažili v polovici cyklu a rok sa nám nedarilo. potom hovorím mužovi, že som možno ten prípad čo otehotnie cez MS, tak sme skúšali aj pár dní dní pred MS a vyšlo to hneď.Takže som rok počítala ovuláciu chybne :cert: Inak mne sa nechcelo sledovať ovu testami a meraním BT, mohla som na to prísť skôr :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.12 20:18
@stankaSR píše:
No veď aj ja som otehotnela tesne pred MS, vždy sme sa snažili v polovici cyklu a rok sa nám nedarilo. potom hovorím mužovi, že som možno ten prípad čo otehotnie cez MS, tak sme skúšali aj pár dní dní pred MS a vyšlo to hneď.Takže som rok počítala ovuláciu chybne :cert: Inak mne sa nechcelo sledovať ovu testami a meraním BT, mohla som na to prísť skôr :oops:

Důležité je, že se podařilo :) já jsem taky netestovala OVU testama, to my přišlo jako vyhozené peníze :oops: za 15 dní uvidím, jak jsem na tom já :) určitě pak dám vědět, moc děkuji za příspěvěk @stankaSR

• Citovat
  • Upravit
1879
23.5.12 16:24

No u mne to uhnizdovani nebylo, anebo se embrio hned pustilo, protoze jsem pak za par dni dostala menstruaci, a dokonce o dva dny driv. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.20 16:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz, takový hodně intimní, proto anonymní podpis, trochu se stydím :oops: :)
Předem se omlouvám za detailní popis, ale je potřeba. Měla jste některá v době ovulace výtok/ hlen, který ale nebyl úplně čirý nebo bílý, ale byl jakoby protkaný nitkami krve, tudíž nebyl čistě čirý? Nevím, jak to přesně popsat :oops: dnes jsem 13 DC a počítala jsem s OVU zítra, tak možná to znamená, že se vajíčko uvolnilo? Beru teď Gynex na podporu plodnosti (snažíme se o miminko delší dobu, ale zatím bez úspěchu) a tam psali, že to právě podporuje ovulaci a někdo na některé diskuzi psal, že příznaky OVU jsou jasnější, tak nevím, jestli tím bylo myšleno toto :think: vše co jsem našla na netu, tak se týkalo jen uhnizďování vajíčka, ale mám pocit, že mi Dr. říkal, že to může být i uvolnění vajíčka (ale to už bylo dávno a nepamatuji si to :( )
jsem z toho trochu tumpachová, nikdy se mi to nestalo, tak netuším :nevim:

Ještě jsem zapomněla dodat, že tento cyklus se mi o týden opozdil, a po MS hned bylo :hug: a ten hlen mě docela zmátl, jelikož by bylo možné kvůli tomu zpoždění, že by to bylo uhnizďování, ale zase si nechci dělat naděje, když to nevím jistě a testovat nechci, až po vynechání MS … do testů jsem už vložila opravdu hodně :)

No, i kdybyste mi neporadili, tak jsem se aspoň vykecala s tím, co mě teď tížilo :)

Také to tak mívám, jen nevím, zda je to těsně před OV a nebo v ten den, či po OV?

• Citovat
  • Upravit
1
12.2.22 17:06

Dobrý den. Nevím vůbec kdy mám ovulaci. Ale měsíčky mám dostat 15.2.
A včera a dneska jsem měla červený hustý hlen. S přítelem jsme si asi pred 14 dny nedaly pozor. Může to byt těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí