Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Viollett já jsem pro kočárek JANE RIDER-JANE MUUM. Jsou to skvělé, lehké a skladné kočárky. Perfektně se s nimi jezdí. ![]()
Uz jsem tady v nejake diskuzi psala o kocarku young versace…je to opravdu krasa ![]()
@Viollett záleží na tom, jak chceš kočárek využívat. na tipy ostatních se vykašli, možná mají jiný životní styl. Přemýšlej, jestli s kočárkem hodně nachodíš, naběháš, najezdíš na bruslích, nebo ho chceš jen do obchodu, do města, na vesnici, na zimní nebo letní dítě…
@Sini ten je zajimavy…ma vice barev? nemas sranku presnou? nenaslo mi to skoro nic…
![]()
No je fakt, ze bych porebovala kocarek spise do mesta, tedy presneji do Prahy ![]()
libi se mi treba Bebetto Silvia co myslite:??? Poradite??? Chci velkou korbicku a pokud mozno vetsi kola, nejsem moc ujeta na exra moderni typy…taky by bylo fajn, kdyby byl lehky a skladny
@Viollett Do města doporučuju Graco Symbio. Lehoučký, má sice malý košík, ale zase upevnění na batoh, bezkonkurenčně lehký a úzký na nákupy apod., otočnou sedačku, a velká zadní kola (projede i sníh apod.).
Jinak já mám BJ City Mini, má kola menší a nemá otočné sezení, ale je zase bekonkurenčně skladný.
Příspěvek upraven 16.02.15 v 17:55
@Viollett zrovna jsem chtěla psát, že záleží, kam ho chceš. Do města ten, co mám, nedoporučím ![]()
@Sini píše:
Uz jsem tady v nejake diskuzi psala o kocarku young versace…je to opravdu krasa
Promiň, ale takový kýč bych si za takové peníze fakt nekoupila ![]()
@Sini píše:
Uz jsem tady v nejake diskuzi psala o kocarku young versace…je to opravdu krasa
stoji skoro 90 000? ![]()
Nemuzu nikde najit zadne recenze na Bebetto Silvia pritom na zivo je to presne muj styl
![]()