Nejoblíbenější kočárky 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
16.2.15 17:58

@a12 husty rikala jsem si, ze je to divny, miluju sve dite, ale zda se mi to dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
16.2.15 18:00

@Viollett Ma barvu jen cernu a bilou. Ja tedy videla tu cernou a je to opravdu krasna zalezitost…taky ale strasne draha :roll: jinak nejsem si jista, jestli nefunguje jen na objednavku. Nicmene v praze je obchod young versace, takze by se tam urcite dalo zeptat. Pro me je to takovy snovy kocarek. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
16.2.15 18:02
@Viollett píše:
@a12 husty rikala jsem si, ze je to divny, miluju sve dite, ale zda se mi to dost…

me to prijde sakra drahy :think: strasne rychle to utece a to dite z toho kocarku vyroste, ja mela levny a i tak mi bylo lito kdyz malej z hlubokyho vyrost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
16.2.15 18:02
@BlueFairy píše:
Promiň, ale takový kýč bych si za takové peníze fakt nekoupila 8o

Mozna jste ho jenom nevidela nazivo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
16.2.15 18:03

@Sini je dost drahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.2.15 18:04
@Sini píše:
Mozna jste ho jenom nevidela nazivo :hug:

To ne, to je pravda. Ale i tak, za ty prachy by měl aspoň umývat okna :lol: to já jsem si myslela, že golfky za dvacet tyček je enormní částka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
16.2.15 18:07

Takze holky, potrebuju prakticky a cenove i dostupny kocarek…a co to bebetto silvia? mate nekdo nazor???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
16.2.15 18:08

Ja ho teda nazivo taky nikde nevidela ale kdyz ukazujou takovy ty hvezdny maminky s kocarkama tak u zadny jsem tenhle nevidela, tak to asi zas takova slava nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
16.2.15 18:10

@Viollett ten se mi vzhledove moc libi :palec: ja jsem ujeta na zelenou a koukam ze ten ma hezkou zelenou variantu :potlesk: akorat pro me by nebyly ty kolecka, ale do mesta asi dobry :nevim: ale hodnotim jen podle vzhledu, zkusenost nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
16.2.15 18:18

@a12 Aha a pro jake kolecka jsi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
16.2.15 18:23
@BlueFairy píše:
To ne, to je pravda. Ale i tak, za ty prachy by měl aspoň umývat okna :lol: to já jsem si myslela, že golfky za dvacet tyček je enormní částka…

Clovek mini pan buh meni :lol:…ne samozrejme jsou to neuveritelne penize o tom zadna! Jde spise o to, ze to muze mit i sberatelskou hodnotu, ktere tyto veci neztraceji tot vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
16.2.15 18:25

@Viollett ja jsem z vesnice takze mame takovy vic do terenu:-) vetsi vzorek ty kolecka mame celkove takovy vetsi no. Ale tyhle budou do mesta asi dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
16.2.15 18:28

@a12 Asi jo no, jelikoz v Praze toho snehu a terenu moc neni tedy :mrgreen: :lol:
a co mas za kocarek typ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.2.15 18:32
@Sini píše:
Clovek mini pan buh meni :lol:…ne samozrejme jsou to neuveritelne penize o tom zadna! Jde spise o to, ze to muze mit i sberatelskou hodnotu, ktere tyto veci neztraceji tot vse.

To je pravda, no :palec: sousedi mají od Mamas&Papas kočárek v edici Aston Martin a podobná cena. Přitom je vzhledové jak plastový rachoťák… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
16.2.15 18:33

@Viollett No hele, je to Polák. Někomu nevadí, někdo důvěru nemá - já jsem spíš opatrná. A nenašla jsem na netu hmotnost, což by mě docela zajímalo.

Jinak mně se typově nelíbí, ty „masivní“ sedačky/stříšky apod., ale funkční by být mohl.

Jinak já bych osobně teda taky vybírala kočár, aby ho měli v renomovaném obchodě, kór kdyby to byla značka, co u nás nemá zázemí (Polák) - čili Dětský dům, Malvík a podobně. Noname kočár v noname obchodě, to by na mě byl risk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí