Nejsem dobrá v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@josslyn Jo to já ti věřím ale vykašli se na každého kdo ti říká že máš málo zkušeností apob. když to nezkusíš nezjistíš jak seš dobrá držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pracuj na sobě. Kup si odborné knížky, zaplať si kurzy, udělej si certifikáty. Zaměř se na své chyby a zlepšuj je, kup si nové oblečení, dej si záležet na svém vzhledu, vystoupování a začni hledat novou práci, když to nevyjde, tak zjisti proč. Jsi mladá a rozhodně zde nechceš být do konce života. Pracuj na sobě a zlepšuj se, jednou se někomu zalíbiš, hlavně neztrácej hlavudržím palce
![]()
Otázka je zda na to má peníze, když je sama s dětmi ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@josslyn tohle je asi víc než jasné
hledali zdarma tipy a proto do teď někoho hledají, z každého kandidáta něco vytáhnou. V marketingu strašně časté, jen na emiminu je o tom několik diskuzí, hlavně zkušební práce jsou stálice. Pouze z tebe dostali zdarma práci, aby nemuseli nikoho najmout. Příště si na tohle dej dobrý pozor. Pokud jsi byla na jednom pohovoru, vůbec se netrap. Je zcela běžné, že člověk jde klidně na 5-10 pohovorů a hledá týdny až měsíce, než najde práci, která mu plně vyhovuje. Zvlášť v tak konkurenčním oboru. Posílej CV a vyčkávej, hlavně to po měsíci nevzdej, to je cesta do nikam.
- Citovat
- Upravit
@josslyn píše:
To by mě moc baviloJen si myslím, že je tak velká konkurence, že bych si našla sotva stovku odběratelů
![]()
Vůbec bych se toho nebála, zvlášť pokud děláš v práci podobnou práci
![]()
- Citovat
- Upravit
@Sazkarka
Na ulož to je velký výběr, půjčit si knihy v knihovně taky není snad problém ne?
Připadá mi škoda zahodit lepší budoucnost díky jednomu nepodařenému pohovoru. Já to s prací měla podobně, ale nevzdala jsem to, líbila se a konečně dělám to co mě v životě baví. ![]()
- Citovat
- Upravit
@josslyn píše:
To by mě moc baviloJen si myslím, že je tak velká konkurence, že bych si našla sotva stovku odběratelů
![]()
Tak kdybys šla touhle cestou, tak bych být tebou vařila a fotila něco, co jen tak někdo neumí a nedělá - dám příklad - domácí sýr, kváskový chleba, nějaké cukrářské speciality, recepty první republiky nebo naopak nějaké zahraniční speciality nebo prostě tak něco..neotřelého..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co pracovat pro časopis o vaření? Psát umíte a točit se v kuchyni asi také ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na základě jednoho pohovoru bych nedělala takové závěry, člověk se nikdy nezalibí všem ![]()
U marketingu je problém, že se neustále vyvíjí a mění se trendy, tak je těžké zůstat v obraze. V současné práci by neproplatili nějaké školení či kurz? Bylo by to i pro jejich dobro.
Jinak mě napadá se na práci, která mě nebaví, vykašlat a začít něco vlastního, ale já mám zas podnikatelské období.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit