Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Doporučujeme také jednoduché recepty i pro začátečníky na Labužník.cz »
Mrkni se na kuchařky od Romana Vaňka. Má i tituly s názvy Snadno a rychle. ![]()
Není nic, co by se mi podle něj nepovedlo. Dokonce i můj chlap se podle něj spoustu věcí naučil.
Vaňkovy kuchařky máme doma všechny ![]()
Tak záleží, jak to budete mít. Třeba bude vařit ráda a tak ji nebude vadit, že tobě to nepůjde
Já na to buňky nemám a nebaví mě to, takže na to mám manžela ![]()
@Anonymní píše: Více
Doporučuju Kuchařka pro dceru…
Začni jednoduchými recepty.
Taky Kluci v akci mají ty videa krok za krokem
Co něco z „Kuchařky pro dceru“?
Tady třeba Základní recepty pro začátečníky.
Tyto podobný stránky jako top recepty a jiné mají nevýhodu v tom, že v podstatě recepty tam může přidat každý a často se stane, že to vysvětlení je nic moc, skoro někdy žádné a podle toho to vždycky tak vypadá ![]()
Zkus zadat na google : Kuchařku pro dceru
Spousta podrobně vysvětlených receptů pro laiky - podle toho se ti povede snad všechno - díky tomu budeš mistr pekař (třeba cheesecake z mascarpone je luxusní) i mistr kuchař ![]()
Těhotnej kuchař na youtube.
Jinak teda…. Vaření je fakt o učení, zkoušení a tréninku. V začátcich spousta mých receptů končila - a za stálého míchání lejeme do haj. zlu….. ![]()
@Anonymní píše: Více
Můžete ze začátku vařit spolu, můžeš pomáhat krájet a podobně a odkoukat to od ní, pokud ona vařit umí. Navíc je to i fajn společně strávený čas.
Nebylo to tim špenátem? Pro antitalenty je kuchařka pro dceru s kecama, jak chodila drát peří a co jí povidala maminka o másle, naprosto frustrující, za mě nedoporucuju. Libi se mi napad vařit společně. Případně jídla typu vařené brambory s lososem z trouby, pečené kuřecí paličky s rýží, Čína…
@Bubla Bůčková píše: Více
Tak jsem ráda, že ještě někdo tu nemá rád Kuchařku pro dceru. Víc mě iritují už jen kuchařky Dity P. kde půlku stránek tvoří fotky její rodiny. ![]()
Já se naučila vařit podle kuchařky pro dceru. Pro někoho zdlouhavé, avšak pro začátečníka jako já dokonale pro pochopení principů různých technik přípravy. Začni tou první - růžovou - a je tam vše napsaný jak pro bl-bečky ale na ty začátky super
![]()
Zkus péct, to je jednoduché. Třeba klobásy na pivu, zapečené brambory nebo těstoviny, kuře. Prodávají pečící sáčky s kořením, strčíš tam jen maso a hodíš do trouby, k tomu uděláš třeba rýži.
Ahoj,
už se nějakou dobu snažím naučit vařit a jsem na to asi úplně levý a jídlo které udělám mi nechutná.
Je mi 22 a za půl roku se mám nastěhovat k přítelkyni a chtěl bych se do té doby naučit chutně vařit, aby nemusela vařit pouze ona.
Dnes jsem zkoušel toto: https://www.toprecepty.cz/…recim-masem/
a taky to nevyšlo tak, jak to vyjít mělo.
Prosím o radu, co mám dělat, abych se naučil vařit. Děkuju.