Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Maso/vepřové, kuřecí
Pórek
Sójová omáčka lžička
Kary, sůl, pepř, olej
Osmahnu maso, přidám pórek, koření, omáčku, trochu vody. Směs na topinky nebo s rýží
Příspěvek upraven 17.08.25 v 12:51
@smile_xxx píše: Více
Beztak neji nic jiného
proto se tu ptá i na tu svíčkovou, jestli muže ![]()
Tortilly bud s masem, nebo lososem.
Různé masové směsi, kureci kari.
Kruti/kureci, listový spenat, smetana.
Kure zapecene s brambory. To je recept z jednoho pekace.
Veprova panenka upečené ve slanině.
@Semtex sviečkovú sme nerobili dávno, s tým je veľa roboty, ale vyskúšame
Susena rajcata, olivac, cesnek, smichat s testovinama, parmazan.
Orestnout sunku nebo slaninu, cesnek, smetana, primerene vody, vsypat testoviny, varit do zmeknuti, ke konci pridat syr a nechat rozpustit.
V podstate vsechna testovinova jidla jsou nahned.
Pecene veci- nakrajet brambory, bataty, papriku, cherry, cuketu, cibuli na mesicky, bylinky, olej, upect. K tomu cesnekovy tvaroh.
Toho by bylo…
Pak me jeste tak rychle napadlo mlete maso, okorenit, do toho rajčata v konzerve. Také rychlovka
Dneska jsem dělala plněný patizon. Odkrojíš vršek, vydlabeš vnitřek, mleté maso (dávám směs vepřo a hovězí ) okořeníš podle chuti a naplníš do patizonu. Okolo cibuli, nakrájenou papriku, třeba rajče. Pod to trochu oleje a malinko cáknout vody. Pekla jsem to v remosce asi půl hodinky, aby se maso pořádně propeklo. Jedli jsme to jenom s chlebem, brambory se mi ani nechtělo vařit
Takhle dělám i cuketu.
Jinak jako poslední možnost, když už se mi fakt nic nechce, tak uvařím špagety 100× jinak. S vajíčkem a šunkou, se slaninou a houbami, se zeleninou Bonduelle a tuňákem z konzervy, se špenátem nebo jenom podusím pórek, rajčata, česnek, trochu kečupu pro chuť.
@Buba mara jo, to je taky rychlovka. Presne kdyz se mi fakt nechce. Nakrájím párek nebo salam, orestuju s česnekem a treba grilovacim kořením, přidám testoviny, vmíchám vajíčko a hotovo
@smile_xxx na modrom koníkovi mi blokli profil kvôli veku, tak som tu radšej napísala anonymne
Co máme různé vychytávky, tak je vše rychlé. Nepamatuji si, že bych u něčeho stala 2-3 h v kuchyni. Včera jsem třeba dělala v HF zapečené brambory s kuřecím masem a zeleninou. Rychlá akce v kuchyni po cvičení a než jsem chtěla jít ven do vody.
Ahojte,
aké sú vaše obľúbené rýchle recepty? Dochádzajú mi už nápady a nechcem stráviť v kuchyni 2-3 hodiny.
V lete máme najradšej cestovinový šalát s jogurtom, podávaný na studeno, ale už ide jeseň/zima, vtedy sa mi veľmi nehodí.
Máte nejaké osvečené jednoduché jedlá? Ďakujem