Jednoduché rychlé recepty?

Anonymní
17.8.25 10:27

Jednoduché rýchle recepty

Ahojte,
aké sú vaše obľúbené rýchle recepty? Dochádzajú mi už nápady a nechcem stráviť v kuchyni 2-3 hodiny.
V lete máme najradšej cestovinový šalát s jogurtom, podávaný na studeno, ale už ide jeseň/zima, vtedy sa mi veľmi nehodí.

Máte nejaké osvečené jednoduché jedlá? Ďakujem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
17.8.25 10:43

Maso/vepřové, kuřecí
Pórek
Sójová omáčka lžička
Kary, sůl, pepř, olej
Osmahnu maso, přidám pórek, koření, omáčku, trochu vody. Směs na topinky nebo s rýží

Příspěvek upraven 17.08.25 v 12:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.25 10:59

@Atisia čo je to prosím “čáry/čára”?

• Citovat
  • Upravit
14592
17.8.25 11:44
@smile_xxx píše: Více

Beztak neji nic jiného :lol: proto se tu ptá i na tu svíčkovou, jestli muže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
17.8.25 11:58

Tortilly bud s masem, nebo lososem.

Různé masové směsi, kureci kari.

Kruti/kureci, listový spenat, smetana.

Kure zapecene s brambory. To je recept z jednoho pekace.

Veprova panenka upečené ve slanině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.25 12:10

@Semtex sviečkovú sme nerobili dávno, s tým je veľa roboty, ale vyskúšame

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.25 12:10

@Dn0712 vyskúšame niečo, ďakujem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
21899
17.8.25 12:12

Susena rajcata, olivac, cesnek, smichat s testovinama, parmazan.
Orestnout sunku nebo slaninu, cesnek, smetana, primerene vody, vsypat testoviny, varit do zmeknuti, ke konci pridat syr a nechat rozpustit.
V podstate vsechna testovinova jidla jsou nahned.

Pecene veci- nakrajet brambory, bataty, papriku, cherry, cuketu, cibuli na mesicky, bylinky, olej, upect. K tomu cesnekovy tvaroh.

Toho by bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
17.8.25 12:24

Pak me jeste tak rychle napadlo mlete maso, okorenit, do toho rajčata v konzerve. Také rychlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
17.8.25 12:24

Dneska jsem dělala plněný patizon. Odkrojíš vršek, vydlabeš vnitřek, mleté maso (dávám směs vepřo a hovězí ) okořeníš podle chuti a naplníš do patizonu. Okolo cibuli, nakrájenou papriku, třeba rajče. Pod to trochu oleje a malinko cáknout vody. Pekla jsem to v remosce asi půl hodinky, aby se maso pořádně propeklo. Jedli jsme to jenom s chlebem, brambory se mi ani nechtělo vařit :D Takhle dělám i cuketu.
Jinak jako poslední možnost, když už se mi fakt nic nechce, tak uvařím špagety 100× jinak. S vajíčkem a šunkou, se slaninou a houbami, se zeleninou Bonduelle a tuňákem z konzervy, se špenátem nebo jenom podusím pórek, rajčata, česnek, trochu kečupu pro chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
17.8.25 12:26

@Buba mara jo, to je taky rychlovka. Presne kdyz se mi fakt nechce. Nakrájím párek nebo salam, orestuju s česnekem a treba grilovacim kořením, přidám testoviny, vmíchám vajíčko a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.25 12:27

@smile_xxx na modrom koníkovi mi blokli profil kvôli veku, tak som tu radšej napísala anonymne

• Citovat
  • Upravit
8956
17.8.25 12:33

Co máme různé vychytávky, tak je vše rychlé. Nepamatuji si, že bych u něčeho stala 2-3 h v kuchyni. Včera jsem třeba dělala v HF zapečené brambory s kuřecím masem a zeleninou. Rychlá akce v kuchyni po cvičení a než jsem chtěla jít ven do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí