Krvácela jsem den po sexu - nejsem těhotná?

2
4.4.10 10:31

nejsem těhotná?

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,měla sem pohlavni styk a z ničeho nic sem druhy den zacala krvácet,nemůžu být těhotná?Oba dva jsme meli ochranu a bylo vsecko v poradku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
4.4.10 10:40

A jaky den cyklu jsi byla? Bylo to jednorazove krvaceni,spineni nebo to bylo jako ms?

Krvaceni mimo ms se obcas stava, mohla ti treba prasknout cysta, ja mirne krvacela, kdyz jsem mela ovulaci.
Jako tehotensky priznak mi to neprijde. Sice v tehotenstvi byva ta sliznice dole dost prekrvena, ze obas nejaka zilka praskne, ale z toho je spis spineni.

Kazdopadne pro klid duse bych testla a pak navstivila gynekologa, aby te prohlednul, jestli je vse v poradku, kdyby to byl nejaky zdravotni problem, tl lepsi driv, nez pozde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.10 11:39

ahoj, nějakou dobu vůbec trvá než se mimčo uhnízdí atd a kolikrát když je něco špatně, tak to odejde třeba s MS, ne druhý den po styku krvácením, musí to mít jinou příčinu a co se týče těhotenství tak je třeba jej zjišťovat až v den vynechání MS, do té doby je to většinou předčasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
4.4.10 13:31

Opet super dotaz jako vystrizeny z Bravicka… mile bravicko, vcera jsem spolkla partnerova sperma, muzu byt tehotna??? Brrrrrrr
:pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.4.10 14:05
Jitula píše:
Opet super dotaz jako vystrizeny z Bravicka… mile bravicko, vcera jsem spolkla partnerova sperma, muzu byt tehotna??? Brrrrrrr :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed:

Jitulo, verim, ze v 16 jsi vsechno vedela, na nic ses nikdy nemusea zeptat.
A takovy dotaz tu jeste nebyl, narozdil od vsech tech vynechanych ms a negativnih testu, tech je tu asi ta k milion.

Pravda, dotaz naivni, ale slusne polozeny, tak prece tazatelku nebudu strilet za to, ze nema doktorat z gynekologie a sexuologie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
4.4.10 14:11

čičinka jen mozna nejsem tak naivni… uz vidim holcinu jak v 16 vyhleda emimino a zalozi si schvalne nick..... asi vec nazoru :-)
neber to proti sobe, jen mam asi vice otevrene oci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
4.4.10 14:14

Ono co jsem tak slyšela před pár lety tak i v dnešní době si spousta lidí může myslet že se otěhotní z polibku. Také jsem měla kdysi přítele který si myslel že jen proto že je mi špatně týden poté co jsme spolu něco měli, že jsem v tom… A pořád mi to vnucoval :nevim: A to byl starší, mi bylo 19, jemu myslím 24.

Krvácení po styku se mi taky stávalo, měla jsem vřídek na čípku a podráždilo ho to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.4.10 14:22

Jitulo, pred nejakou dobou, uz je to par mesicu, tu byla diskuze, hodne mlada holcina, co cekala miminko. Spousta lidi ji tu obvinila z vymysleni a najednou se ozvalo par starych memiminacek, ktere ji snad dokonce znali z mista bydliste a zacala chodit do diskuze mladych maminek…
Podezrele diskuze hlasim (napr. pindikova diskuze), zas az tak naivni nejsem, ale nepodeziram hned nekoho ze lzi ci vymysleni, jen proto, ze se mi zda dotaz moc naivni.

A mmch, proc by si nemohla najit emimi? To jsme nejaka tajna sekta odrizla od googlu?

Ale priznavam, ze me obcas mrzi, ze dotycna zalozi diskuzi, ostatni ji chteji poradit a uz se neozve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
4.4.10 14:30

čičinka vidim, ze ten virtualni svet strasne moc zeres :-)
preji ti hodne stesti :huban:
mam na vec jiny nazor a nemam naladu se hadat

emimino neni urcite zadna tajna sekta, ale sama si uvedom co a jake mysleni a napady jsi mela v 16 :wink: a sama si odpovez :palec:

s tim, ze uz se neozve, ano prave proto ze vetsina diskuzi je psana naivnim „ditetem“ ktere se nudi u pc a potom si uz ani nevzpomene co kam psalo…
holt virtualni zivot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.4.10 14:40

No hlavne, ze jsou tu jini, dospelejsi, chytrejsi, kteri to tak nezerou :roll: Boze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
4.4.10 14:43

Tak nevím, mi je 26 a stále se mi stává že někam napíšu a zapomenu na to… :lol:

Nejde házet všechny lidi jednoho věku do stejného pytle… Hraju World of Warcraft a potkávám tam 15leté co se chlubí že jsou rodiče pryč, tak maj mejdan s chlastem a hulej trávu… Ale zrovna tak i ten samý věk se kterým si pokecám o hodně líp jak se spoustou vrstevníků… Kolikrát se mi stane že si myslím že dotyčnému je tak 14 a ono mu je 40 - ale i naopak. A přiznejme si, nejsme na tom netu každý tak trošku jiný než naživo? Už jen proto že tu můžeme říct CELOU věc co máme na srdci, aniž by nám někdo skákal do řeči v půlce věty :lol:

Styl psaní a tak dále… Pro mne je tu dokonalým ukazatelem Jura… Mám dojem že někde psal že mu je něcko přes 30? Ale příspěvky mi připadají jako kdyby mu bylo 60…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.4.10 14:45

Hanule :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
4.4.10 14:51

Hanule at zije WoW :pankac: