Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj sem tady nova ale hodně už sem četla,mam jedno dítě a tět chceme další ale nak se to nedaři přesně vím kdy sem měla ovulaci už je to 10dni a test je pořad negativní porady mi někdo ![]()
10 dní je hodne brzy na test, ovulace sice mohla být ale spermije mohly proniknout i pozdeji, pozdeji se muže zahnizdovat vejce, u nekoho se ukáže po limitu 10 dní třeba na mamatestu, slabý duch u nekoho až 12 dní
, nekomu až po ms, takže nestrácej nadeji
pockat na termin MS, a s testovanim ASPON 14DPO.
Drzim palecky
Smoukin, to je ještě moc brzy, buď trpělivá
. Vyčkej na zpoždění. Mě čůrací testy nefungovali ani s devítidenním zpožděním, ale měla jiné příznaky a pocit, že se něco děje, tak jsem si došla do laborky na test z krve, a bylo to jasné
. Test se platí a do hodiny znáš výsledek.
Určitě je brzy, mě dva dny před očekávanou MS nevyšel ani test z krve a těhotná jsem. Přeju hodně štěstí a testuj až po vynechání, navíc tyhle stresy to moc neuspíší si myslím
Smoukin já měla 2× pozitivní test už 10dpo a teď byl 10dpo negativní,tak jsem si řekla,hmm tak nic.No a 12dpo najednou čárka
.Používám mamatesty
Řeším tohle stejný,4-6 jsem měla ovulaci podle výpočtu, a od 1ního jsme to asi 4 zkusily do toho 6…dneska jsem si 13týho dělala test mamtest 10 a nic, bolej mě prsa a trochu podbřišek ale tak máme pms že…18 to mám dostat..
@Andy27 já myslím, že je vždycky nejlepší prostě počkat jestli vynechá menstruace. do předu bych to vůbec nedělala ![]()
To já vím zdraví rozum mi to velí taky ale
..takže nezbívá než čekat, původně když jsem si test koupila jsem si řekla počkám jestli mi to vynechá ale pak to ve mě začalo hlodat ![]()
@Andy27 z vlastní zkušenosti vím, že je lepší testy dopředu nekupovat a čekat až jestli dorazí MS ![]()