Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj chtela jsem se zeptat po jaky dlouhy dobe jsi muzu udelat tehotensky test celej mesic jsem nedostala MS
Spolehlivý by měl být už v termínu očekávané MS, takže pokud máš po termínu už měsíc, tak už si ho určitě udělat můžeš.
Tak udělat si ho můžeš už v den vynechané menstruace
Jestli máš měsíc spoždění a jsi těhu, tak // na testu určitě budou …
Hodně štěstí ![]()
příště jinej název ,prosím -Dotaz se oběvuje snad každý den ![]()
První den kdy nepřišla MS nejlépe ráno
Byanko,tak si ho udělej a dej vědět,to už tam musíš mít pořádný dálnice.
Ahoj. Prosím zanechat anonym. Omlouvám se,že to sem nepatri, ale nemůžu najít vhodné téma. V kuchyni máme hadřík, kterym dnes někdo myl s Larrinem (přípravek na vodní kámen atd obsahuje kyselinu fosforečnou). Když jsem se ho dotkla, byl ještě mokrý. Pár minut poté jsem šla jíst slané tyčinky a neuvědomila jsem si to, vím ale že prsty jsem mokré neměla. Je to problém? Mám se bát? Prosím poraďte.
Buď v klidu, max ti bude trochu špatně od žaludku ale otrávená nebudeš. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím zanechat anonym. Omlouvám se,že to sem nepatri, ale nemůžu najít vhodné téma. V kuchyni máme hadřík, kterym dnes někdo myl s Larrinem (přípravek na vodní kámen atd obsahuje kyselinu fosforečnou). Když jsem se ho dotkla, byl ještě mokrý. Pár minut poté jsem šla jíst slané tyčinky a neuvědomila jsem si to, vím ale že prsty jsem mokré neměla. Je to problém? Mám se bát? Prosím poraďte.
Uvidíš ráno. Když se neprobudíš, tak byl strach oprávněný.
@neila píše:![]()
Nesměj se. Já nevím co si o tom mám myslet. Zeptat se na tohle, v diskusi nazvané „dotaz“ a vztahující se k těhotenskému testu… Doufám, že je tazatelce tak deset let, jinak je to docela síla ![]()
@Anonymní píše:
Kyselina fosforečná je i v Coca Cole
Buď v klidu.
@Prof. Farnsworth píše:
Nesměj se. Já nevím co si o tom mám myslet. Zeptat se na tohle, v diskusi nazvané „dotaz“ a vztahující se k těhotenskému testu… Doufám, že je tazatelce tak deset let, jinak je to docela síla
já se smála tvé odpovědi
a také tvému optimistickému předpokladu, že to tazatelka pochopí ![]()