Po jak dlouhé době můžu udělat těhotenský test?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
31.3.10 13:33

dotaz

ahoj chtela jsem se zeptat po jaky dlouhy dobe jsi muzu udelat tehotensky test celej mesic jsem nedostala MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2436
31.3.10 13:35

Spolehlivý by měl být už v termínu očekávané MS, takže pokud máš po termínu už měsíc, tak už si ho určitě udělat můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
31.3.10 13:35

Tak udělat si ho můžeš už v den vynechané menstruace :wink: Jestli máš měsíc spoždění a jsi těhu, tak // na testu určitě budou …
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
31.3.10 14:18

příště jinej název ,prosím -Dotaz se oběvuje snad každý den :roll:
První den kdy nepřišla MS nejlépe ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
31.3.10 17:33

Obdivuju trpělivost, tak dloho to málokdo vydrží.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
31.3.10 18:06

Byanko,tak si ho udělej a dej vědět,to už tam musíš mít pořádný dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.18 22:36

Možné použití chemikalie

Ahoj. Prosím zanechat anonym. Omlouvám se,že to sem nepatri, ale nemůžu najít vhodné téma. V kuchyni máme hadřík, kterym dnes někdo myl s Larrinem (přípravek na vodní kámen atd obsahuje kyselinu fosforečnou). Když jsem se ho dotkla, byl ještě mokrý. Pár minut poté jsem šla jíst slané tyčinky a neuvědomila jsem si to, vím ale že prsty jsem mokré neměla. Je to problém? Mám se bát? Prosím poraďte.

• Citovat
  • Upravit
563
27.11.18 22:38

Buď v klidu, max ti bude trochu špatně od žaludku ale otrávená nebudeš. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
27.11.18 22:39
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím zanechat anonym. Omlouvám se,že to sem nepatri, ale nemůžu najít vhodné téma. V kuchyni máme hadřík, kterym dnes někdo myl s Larrinem (přípravek na vodní kámen atd obsahuje kyselinu fosforečnou). Když jsem se ho dotkla, byl ještě mokrý. Pár minut poté jsem šla jíst slané tyčinky a neuvědomila jsem si to, vím ale že prsty jsem mokré neměla. Je to problém? Mám se bát? Prosím poraďte.

:roll: Uvidíš ráno. Když se neprobudíš, tak byl strach oprávněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.11.18 22:41
@Prof. Farnsworth píše: :roll: Uvidíš ráno. Když se neprobudíš, tak byl strach oprávněný.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
27.11.18 22:44
@Prof. Farnsworth píše: :roll: Uvidíš ráno. Když se neprobudíš, tak byl strach oprávněný.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
27.11.18 22:45
@neila píše: :mrgreen: :mrgreen:

Nesměj se. Já nevím co si o tom mám myslet. Zeptat se na tohle, v diskusi nazvané „dotaz“ a vztahující se k těhotenskému testu… Doufám, že je tazatelce tak deset let, jinak je to docela síla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
27.11.18 22:47
@Anonymní píše:

Kyselina fosforečná je i v Coca Cole :-) Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.11.18 22:54

Urcite budes v poradku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.11.18 22:56
@Prof. Farnsworth píše:
Nesměj se. Já nevím co si o tom mám myslet. Zeptat se na tohle, v diskusi nazvané „dotaz“ a vztahující se k těhotenskému testu… Doufám, že je tazatelce tak deset let, jinak je to docela síla :(

já se smála tvé odpovědi :mrgreen: a také tvému optimistickému předpokladu, že to tazatelka pochopí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí