Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@neila píše:
já se smála tvé odpovědia také tvému optimistickému předpokladu, že to tazatelka pochopí
To jsem pochopil
Co nechápu, jsou některé dotazy. Duchaplnost některých tazatelů mě občas dost překvapí.
@Prof. Farnsworth píše:časem si zvykneš
To jsem pochopilCo nechápu, jsou některé dotazy. Duchaplnost některých tazatelů mě občas dost překvapí.
@Prof. Farnsworth
A co na tom není duchaplného? Že je to zařazeno v tématu kde se mluví o testu a tazatelka se v úvodu omlouvá, že nemůže najít správné téma? A pod jaké téma byste to teda zařadil? Určitě bych hledala hodiny téma na tento dotaz ![]()
@Nora2 píše:
@Prof. Farnsworth
A co na tom není duchaplného? Že je to zařazeno v tématu kde se mluví o testu a tazatelka se v úvodu omlouvá, že nemůže najít správné téma? A pod jaké téma byste to teda zařadil? Určitě bych hledala hodiny téma na tento dotaz
Nikam.
@Prof. Farnsworth píše:Uvidíš ráno. Když se neprobudíš, tak byl strach oprávněný.
@Nora2 píše:
@Prof. Farnsworth
A co na tom není duchaplného? Že je to zařazeno v tématu kde se mluví o testu a tazatelka se v úvodu omlouvá, že nemůže najít správné téma? A pod jaké téma byste to teda zařadil? Určitě bych hledala hodiny téma na tento dotaz
A co založit nové téma a nazvat ho odpovídajícím způsobem? Takhle by tady mohlo být jedno univerzální téma ve kterém by se diskutovalo o všem.
Děkuji za odpovědi.