Po jak dlouhé době můžu udělat těhotenský test?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.11.18 22:57

Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
14751
27.11.18 23:00
@neila píše:
já se smála tvé odpovědi :mrgreen: a také tvému optimistickému předpokladu, že to tazatelka pochopí :lol:

To jsem pochopil :mavam: Co nechápu, jsou některé dotazy. Duchaplnost některých tazatelů mě občas dost překvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.11.18 23:02
@Prof. Farnsworth píše:
To jsem pochopil :mavam: Co nechápu, jsou některé dotazy. Duchaplnost některých tazatelů mě občas dost překvapí.
časem si zvykneš :hug: :lol: občas je to slušné televarieté :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
27.11.18 23:22

@Prof. Farnsworth
A co na tom není duchaplného? Že je to zařazeno v tématu kde se mluví o testu a tazatelka se v úvodu omlouvá, že nemůže najít správné téma? A pod jaké téma byste to teda zařadil? Určitě bych hledala hodiny téma na tento dotaz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.11.18 23:28
@Nora2 píše:
@Prof. Farnsworth
A co na tom není duchaplného? Že je to zařazeno v tématu kde se mluví o testu a tazatelka se v úvodu omlouvá, že nemůže najít správné téma? A pod jaké téma byste to teda zařadil? Určitě bych hledala hodiny téma na tento dotaz :zed:

Nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
27.11.18 23:46
@Prof. Farnsworth píše: :roll: Uvidíš ráno. Když se neprobudíš, tak byl strach oprávněný.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takhle jsem se už dlouho nenasmála :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
28.11.18 17:02
@Nora2 píše:
@Prof. Farnsworth
A co na tom není duchaplného? Že je to zařazeno v tématu kde se mluví o testu a tazatelka se v úvodu omlouvá, že nemůže najít správné téma? A pod jaké téma byste to teda zařadil? Určitě bych hledala hodiny téma na tento dotaz :zed:

A co založit nové téma a nazvat ho odpovídajícím způsobem? Takhle by tady mohlo být jedno univerzální téma ve kterém by se diskutovalo o všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí