Spoždení

1
2.4.10 12:50

Spoždení

Dobrý den,
Mám 8 dní spoždení, menstruaci dostávám okolo 25, ale předminulý měsíc jsem ji dostala už 17. Raději jsem si dělala ve středu(5 dní spoždění) test(mamatest), vyšel negativní. Ale mám jakoby příznaky na ms, jenže pořád nic. Boli mě někdy v podbřišku a trošku prsa. S přítelem spolu spíme s kondomem a nikdy nepraskl, jenže si nejsem jistá jestli mi tam nešáhl prstama, na kterých měl sperma, ale nezajel mi s nima až do vnitř, jentak na povrch. Je možné, že bych mohla být tšhotná? Opravdu se mi to nehodí, je mi teprv 16.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.4.10 13:02

Zajdi si k doktorovi, možné je všechno…nic víc asi poradit nemůžu. Držím palce, aby to bylo stresem nebo něčím jiným :wink:
Já jsem v osmnácti zažila to samé, zpozdění asi 14 dní a nervy na pochodu…zašla jsem k dr. a byla to cysta :-)

• Citovat
  • Upravit
5527
2.4.10 13:13

Sem jasnovědkyně nechodí. :nevim: A i kdyby, tak jistější budeš mít, když si zajdeš k doktorovi ;) Ať to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
2.4.10 13:23

Jani - buď doktor, nebo na krev do laborky. Je to za pár korun a zjistí ti z krve HCG. Je to spolehlivé a hodně rychlé.
Jinak si myslím, že se spíš stresuješ, ale možné je všechno. Držím palce, aby to dopadlo dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí