Nejsem v rodném listu dcery

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
22.4.16 14:18

Mrzí mě, že je to právně cizí holčička a družka musí dávat ke všemu souhlas. U lékaře, všude.

• Upravit
9273
22.4.16 14:19
@allluck píše:
To mi přijde, aby tam snad nebyl zapsanej nikdo jinej :think: viděls ten rodnej list někdy? ukazovala ti ho fyzicky někdy?

neviděl jsem ho, ale otec jsem určitě já

• načítám...
blabla123
22.4.16 14:20

Přes soud, přeji hodně štěstí.

• Upravit
Mango_Lassi
22.4.16 14:27

@monrom ve vedlejším vlákně se dada tváří jako ženská :nevim:

• Upravit
196
22.4.16 14:29

Co zkusit to na ni „pres dceru“, ve smyslu kdyby se s druzkou neco stalo, mala muze skoncit v DD, nebo kdyby se stalo neco s tebou, tak kvuli dedictvi, sirotcimu duchodu… nebo ze dcera zacne mit rozum a bude se vyptavat, proc tatinek neni tatinek atd.?! Znam podobny pripad taky, po otehotneni chlap od kamaradky odesel a i kdyz se pak vratil, odmitla mu priznat otcovstvi a tlacil ji do toho hooodne dlouho, byla dotcena (a v podstate chapu proc), ze dceru nechtel a chtel aby sla na potrat, tak proc by najednou mela byt jeho… nakonec se nejak dohodli prave z praktických duvodu, ale trvalo to…

• načítám...
103
22.4.16 14:30

Jste otec, jste. Tohle si nenechte líbit. Dát k soudu.

• načítám...
blabla123
22.4.16 14:31

Jste muž, či žena?

• Upravit
1912
22.4.16 14:48

Tak tohle už jedině přes soud - musí to jít jedině přes popření otcovství.. s tímhle asi víc nenaděláte :nevim:

• načítám...
51
22.4.16 15:05

Ja se jí nedivím. Mě kdyby někdo nutil do potratu, tak ho do RL nezapíšu taky. Buďte rád, že Vás vůbec nechá se s dcerou stýkat. Já bych to nepovolila.

• načítám...
3505
22.4.16 15:23
@Anonymní píše:
Ja se jí nedivím. Mě kdyby někdo nutil do potratu, tak ho do RL nezapíšu taky. Buďte rád, že Vás vůbec nechá se s dcerou stýkat. Já bych to nepovolila.

Jo, je to ohromný názor. Být uražená celý život. :zed: Tohle dítě se svým otcem žije, mámě se otec jinak do domácnosti hodí, ale bude se mu mstít? Zdá se, že tenhle konkrétní otec tu svou názorovou chybu už odčinil. Nehledě k těm praktickým otázkám popsaným výše. Co když se matce něco stane? Takže otci doporučuji domluvit se s družkou po dobrém, případně se obrátit na soud.

• načítám...
6806
22.4.16 16:09
@dada453 píše:
neviděl jsem ho, ale otec jsem určitě já

A to je co za provokaci? Nemas co delat?

• načítám...
2687
22.4.16 16:14
@Anonymní píše:
Dcera je mi tak podobná, že je moje na 200 %.

Ceske etnikum je dost homogenni. :mrgreen: Na tu podobnost bych vubec nesazel. ;)
Nevim prijde mi to zvlastni, je to i trochu nebezpecny pro tebe, protoze se rozejdete treba a bude to vymahat x let zpetne a ze ses nestaral. :think: Kdyby se neozyvala v pripade alimentu, super mit dite bez zavazku, ale ona by se 100% ozvala, takze to neni zadna vyhoda nebyt v tom rodnem listu.
Byt tebou udelam si pro zacatek test otcovstvi, je to anonymne za 2-3 litry. Mozna te nechce zapsat, protoze vi, ze nejsi otec, taky varianta.

• načítám...
66871
22.4.16 16:25

@Scarabeuss ty vogo, ty jsi číslo, homogenní etnikum :mrgreen:

• načítám...
14110
22.4.16 18:11
@Anonymní píše:

to by ti bylo krapet k prdu, :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
22.4.16 18:28

Jako zase uvažuju finančně a pokud si jí již teď zapíšeš, ona zas bude dělat problémy a tahat z tebe alimenty za posledních 5 let zpátky…bude ti házet další klacky pod nohy.
Na druhou stranu se nedejbože cosik stane, matka umře, dítě do děcáku - ale tam si pak měl možnost těch DNA testů a mít dceru u sebe.
Jinak pak pokud chceš, aby jsi ji měl zapsanou, není nic jednoduššího, než zajít na soud a požádat o zápis do RL.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová