Nejšiblejší jména pro děti

916
21.12.20 11:19

Nejšiblejší jména pro děti

Servus ženský,
už jste někdy slyšeli nějaké strašně šiblé jméno, s kterýmž se jmenuje spolužák vašeho dítěte. Od mých děti se někdo jmenuje Nicoll, Sophie a Samuel a jak u vás. Líbí se vám spíše jména moderní nebo jména stará? Ženský pište!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
21.12.20 11:20
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,
už jste někdy slyšeli nějaké strašně šiblé jméno, s kterýmž se jmenuje spolužák vašeho dítěte. Od mých děti se někdo jmenujeNicoll, Sophie a Samuel a jak u vás. Líbí se vám spíše jména moderní nebo jména stará? Ženský pište!

Jméno bych takové nedala, ale zase bych neřekla že je to šiblé jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.12.20 11:25

Johana Rottová je dost šiblé jméno. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
21.12.20 11:30

Šiblé jméno? Jako opravdu 8o Rodiče ty děti asi tak pojmenovali, protože se jim jméno líbí. Co bys asi tak říkala na Mayu, Rút, Noemi, Timoteje, Kiru, Noela, Aryu, Liama, Aylin, Elif, Anatola, Lilith, Mauru, Gayu, Hektora a podobné? :lol: (Ano všechno to jsou děti v poslední době narozené v Čr). A pak, že děti jsou zlé a vysmívají se - ale od koho to asi tak mají že :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
21.12.20 11:31

Ta jmena, ktera jsi napsala mi prijdou normalni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
21.12.20 11:33
@alejandra píše:
Ta jmena, ktera jsi napsala mi prijdou normalni :nevim:

Samuel, Sophie uplně v pohodě mi to přijde taky :-). Zrovna Sophie je dcery kamarádka ve školce, nikdy jsem se nepozastavila nad tím jménem. A holčička má dvojče Lauru.

Příspěvek upraven 21.12.20 v 11:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
21.12.20 11:34
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,
už jste někdy slyšeli nějaké strašně šiblé jméno, s kterýmž se jmenuje spolužák vašeho dítěte. Od mých děti se někdo jmenuje Nicoll, Sophie a Samuel a jak u vás. Líbí se vám spíše jména moderní nebo jména stará? Ženský pište!

Vždyť tohle jsou pomalu nejčastější jména, co se v ČR dávají. Jen holt nejsou psaný česky. Sofinek a Samíků potkáš na každém hřišti 12 do tuctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
21.12.20 11:34
@Svistice píše:
Johana Rottová je dost šiblé jméno. :roll:

Co konkrétně na tom vadí?
Edit: poposedla jsem si a pochopila vtip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
21.12.20 11:36
@Veru1987 píše:
Samuel, Sophie uplně v pohodě mi to přijde taky :-). Zrovna Sophie je dcery kamarádka ve školce, nikdy jsem se nepozastavila nad tím jménem. A holčička má dvojče Lauru.Příspěvek upraven 21.12.20 v 11:34

Já bych dala aspoň Sofie, ale máte pravdu. Ať si každý dává jména jaká chce, ale některá jsou přehnaná. Nejhorší je to, že někdo se chce zbavit ová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
21.12.20 11:36
@Veru1987 píše:
Samuel, Sophie uplně v pohodě mi to přijde taky :-). Zrovna Sophie je dcery kamarádka ve školce, nikdy jsem se nepozastavila nad tím jménem. A holčička má dvojče Lauru.Příspěvek upraven 21.12.20 v 11:34

Ano, jmena to jsou normalni a podle me pekna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
21.12.20 11:38
@JohanaRottova píše:
Já bych dala aspoň Sofie, ale máte pravdu. Ať si každý dává jména jaká chce, ale některá jsou přehnaná. Nejhorší je to, že někdo se chce zbavit ová.

Jo na ceskych prijmenich mi to prijde taky zvlastni, kdyz tam to prechyleni chybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
21.12.20 11:40
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,
už jste někdy slyšeli nějaké strašně šiblé jméno, s kterýmž se jmenuje spolužák vašeho dítěte. Od mých děti se někdo jmenuje Nicoll, Sophie a Samuel a jak u vás. Líbí se vám spíše jména moderní nebo jména stará? Ženský pište!

Naprosto normální jména, ale jestli někomu přijdou tyhle jména divné a pak se jim dětí posmívají, protože doma slyší že jsou divné.
Co pak říkáš na jméno Uma. Četla jsem v jednom časopisů seznám výherců dětských obrázků a tohle jméno mě dost šokovalo, podle mě strašné i příjmení bylo na U.
Ale zase bych před dětmi neřekla, že má jejich kamarádka strašné jméno, ještě by se ji pak mohli smát

• Citovat
  • Upravit
14313
21.12.20 11:42

@JohanaRottova Znám Johanu s dlouhýma nohama :mrgreen: To mi přijde šiblé jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
21.12.20 11:42
@alejandra píše:
Jo na ceskych prijmenich mi to prijde taky zvlastni, kdyz tam to prechyleni chybi.

No někdy ty ženský oslovovat je pak úplně peklo, Dobrý den, paní Hromada´ :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
21.12.20 11:43
@Tarinka píše:
No někdy ty ženský oslovovat je pak úplně peklo, Dobrý den, paní Hromada´ :mrgreen: 8o
:D :D :D souhlasim
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko