Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Radim je zajímavé a originální, za mě z těch tří jasná volba 🙂. Ostatní jména taky nejsou špatná. Myslím, že neuděláte chybu ani s jedním.
Všechna jména jsou moc hezká
. Já bych si vybrala určitě Davida, ale k příjmení Janata mi nejlépe zní Radim ![]()
Vaše příjmení si o jméno s R přímo říká. Radim, Richard jsou krásný jmena. Za mě ješte Radek.
Jestli se chcete vyhnout ráčkování tak David, ale pěkná jsou všechna tři jména. Mě se asi nejvíc líbí Radim. Richardovi budou říkat Ríšo a to moc nemusím.
Máme Davida, taky jsme se dlouho rozmysleli, žádné jméno se nám vyloženě nelíbilo a ted jsem ráda, že jsme ho dali, přijde mi nádherné.
Ve tride ve také jediný, sice víc o pár davidech, co se narodili po našem, ale ty lidi jsem od té doby neviděla, v okolí žádného nemáme, to ale ani Radima (ten se mi taky líbí) a Richarda.
Mne osobně se ještě líbil Robin.
Dala bych Radima. Pro treti ditko jsme meli vybraneho Radovana, ale narodila se holka.
Radim.
Má ho kamoška a je to moc pěkné - Radim, Ráďa, Raďas.
Richard je krásný, ale bude to Ríša a to už teda nic moc.
Davidů je na můj vkus celkem dost.
Holky čekáme druhého chlapečka a podruhé už to nedokážeme rozhodnout sami. Holčička by byla tutovka, stejně jako bylo jméno pro staršího syna, jmenuje se Tomášek, teď už ale nevíme. Mě osobně se už žádné další jméno vysloveně nelíbí, že bych řekla jo to je ono. Manželovi se líbí tyto tři jména, tak dáme jedno z toho, ale nevíme které. Příjmení bude Janata. Prosím moc o Vaše názory, které jméno se Vám líbí nejvíce, díky moc
.