Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Maculinka taky to tak máme - plus mám odpoledne ještě jednu přesnídávku a tekutin mi vypije tak 10 ml
když to nechce tak si myslím že žízeň nemá, jinak by si dal ![]()
na hysterický matky kašli
je to přeci tvoje dítě ![]()
@Sebinah občas mě to rozčiluje běhat dolů ale zase je to výhoda, když vařím, tak mi ty výpary nejdou do obýváku a pokojů.
@Maculinka Nejsem hysterická, ale za mě čaj k UM určitě joo
@verjanku ještě, že u nás se říká panímáma
No já mu v 6.měsících koupila v Rossmannu takovej ten netekoucí kelímek do ruky. Má 150ml, ten mu naplním a když si hraje, tak mu ho postavím na koberec. Když chce pít, doleze si k němu a napije se. Hodně pije i v noci, když se probudí, cucne si a zase spí. Takže tak hrneček a čtvrt vypije denně cca 200-250ml. K tomu má ještě každý den 2 dávky 200ml sunárku a jinak oběd a nějakou tu svačinku / přesnídávku, puding, jogurtík nebo ovoce /
Ale každé miminko je jiné a třeba bude odmítat. Ale až bude teplo určitě bych více nabízela.
Tak už tady hodinu studuju mapu, jak se dostanu k bazénu
fakt jsem typycká blondýna, ať jedu prstem a říkám si jo tady je nemocnice… a najednou buch a nevím kde jsem
to bude jízda zítra ráno, je to tam samá jednosměrka ![]()
Zdravím,
tato diskuze už překročila únosnou mez. Bavíte se na cizí účet a tím ubližujete ostatním uživatelům. Když zde někdo upozorní na diskuzi, jehož uživatel není nedostatečně obeznámen s fungováním eMimina nebo se ptá na (pro vás) banální věc, brzy se dané téma znehodnotí. Vede to pouze k zesměšňování, hádkám, provokacím. To pak odrazuje jak nováčky, tak ale i stálé uživatele. Není v zájmu nás ani vás, aby se diskuze ničily nehodnotnými příspěvky.
Kdykoliv máte podezření, že je diskuze provokací, nahlašujte. Vše denně řešíme a prověřujeme - provokace se tu ale vyskytují jen výjimečně. Vaše názory na diskuze můžete sdílet v uzavřené skupině.
Jakékoliv dotazy k tomuto tématu a chodu eMimina posílejte v SZ na nick admin. Jen upozorňuji, že pokusy o podobné diskuze mažeme.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat