Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@nety78 píše:
kde, kde?
Na trhu v Příbrami
Vyrazila jsem si z Prahy k rodičům a vyplatilo se ![]()
Jahody, borůvky a mandarinky mám nejradši a ještě banány ![]()
Já jsem teď byla hodinu venku, je tam krásně. Akorát jsem poposedávala na každý lavičce, protože se mi zatmívalo před očima a po příchodů domů jsem se krásně zeblila… aneb jak to píšou v mojí chytré knížce: „nyní zažíváte nejkrásnější období vašeho života“
Ale prcek byl nadšenej, jedl bonbony a sbíral kamínky a občas si to popletl ![]()
@G12 píše:
To mi ani neříkej, už jsem si představovala novou rodinku a mimíska
já vám pořád fandím ![]()
Koukám na fotky tý Ornelly jak si vezla mimino domů, na férovku bez autosedačky, frajerka. Moc chytrá rodina ![]()
@tamata
I tak jsi odvážná, my taky chtěli prvně dva roky, pak jsme říkali, že na tom začneme pracovat až bude mít syn tak 19 měsíců, to jsem posunula zas na letošní léto, až bude mít kolem dvou let a pak jsem to zrušila úplně, že nejlepší pro mě bude, až bude končit školku, nebo jestli vůbec budu druhé chtít. Zatím mě to úplně přešlo a spíš mě to dost děsí.
Nedala bych to. Máš můj respekt! ![]()
@tamata
Kdo je ta Ornela? Všude se o ní mluví ale vůbec nevím kdo to je
@verjanku To já se těšim, protože malej teď musí všechno sám a pořád mi dává najevo, že mě nepotřebuje ![]()
A Ornella má i svojí diskuzi, ale nevim jak bych ti to stvoření popsala… už se tu jednou řešila: https://www.emimino.cz/…lila-130083/
@ohýnek dík za info.
Koukám, že potoc co jsem se odvážila já se k vám přidat tak se odvážily i ostatní. To už je nás celá armáda
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat