Podvodnice - kofola3

14151
11.12.12 20:46

Podvodnice - kofola3

Ahoj holky,
hledám další maminky, které podvedla, okradla, nebo jinak zneužila Lenka Majerová ze Zlína, působila tady dlouho pod nickem kofola3.
Je to docela známá podvodnice, která působí na všech různých serverech a to cca od roku 2006 - to jsem se bohužel dozvěděla až pozdě.
Mně osobně nevrátila dost peněz a hodlám na ní podat žalobu, ve čtvrtek mám sraz s právníkem - čím víc nás bude, tím lépe.
Prosím všechny, aby respektovaly prosbu v této diskuzi a ozývaly se jen ty, které s ní mají osobní zkušenost a jsou ochotné do toho jít se mnou.
Pokud je vám nepříjemné vystupovat veřejně, napište mi SZ.
Díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16939
12.12.12 19:46

A můžeš to nějak rozvést, v čem tě okradla, zneužila apod? Já jí znám, jestli to teda není shoda nicku a moc se mi tomu nechce věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.12.12 22:30

@eseta -to by byla moc velká náhoda, u nás byla kofola3 moderátorkou uzavřené dizkuze -třetisnažilky a taky se jmenovala Lenka Majerová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.12.12 22:38

Ono bylo i divné, že si třikrát-neli čtyřikrát měnila jméno nicku-a vždycky ktomu měla nějaký divný důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
13.12.12 02:01
@eseta píše:
A můžeš to nějak rozvést, v čem tě okradla, zneužila apod? Já jí znám, jestli to teda není shoda nicku a moc se mi tomu nechce věřit

eset byla jsem také v diskuzi s Lok, proč myslíš, ze se jejim rodičům nelíbí, ze čeká další díte??? Pravé proto, ze ma dluhy, bydliště na úřadě a malé rty všude, kam se podívá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
13.12.12 02:01

Dluhy opravuje mi to T 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
13.12.12 21:19

No ale já se ptala v čem okradla zakladatelku? Nikdo nejsme neomylný a veřejně někoho urážet a pomlouvat jen kvůli tomu, že má třeba dluhy :roll: :roll:
Navíc do její rodiny může být každýmu prd, @Blondýna007 nebo snad její rodinu znáš, že můžeš jistě tohle tvrdit? Taky jsem byla s loky(kofi) ve skupině, diskuzi a o mamince psala hezky, kort jak měla ten úraz atak.
Nikoho neobhajuju, jen říkám, ukažte fakta a pak pomlouvejte. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
13.12.12 23:00

Stačí použit google… Zavolat si na soud apod… Já speciálně lidi nesoudim, zoufali lidi dělaj zoufalý věci, ale lhala mi a pomoci sem ji odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
13.12.12 23:00

Stačí použit google… Zavolat si na soud apod… Já speciálně lidi nesoudim, zoufali lidi dělaj zoufalý věci, ale lhala mi a pomoci sem ji odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
13.12.12 23:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.12.12 07:59

edit adminem - citlivé údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.12.12 08:10

@eseta -a ještě pro ty co nevěří-stačí napsat adminovi tady na emiminu. A to ti padnou oči zdulku.)))))))))
my jsme ji měli, jako moderátorku v dizkusy a psali jsme tedy o výměnu, jestli je možná- a dozvěděli jsme se věcí :-):-)
a nebo na mimibazaru si napiš lenka majerová Zlín a našla jsem nejmíň 5 zablokovaných jejich profilů-a ty hodnocení!!! Vesměs prodávala věcičky od Nextu -nechávala si posílat penize na učet a pak nic neposílala-samozřejmě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.12.12 09:40

Byla i na MK v diskuzi..byla s námi rok a pak beze slova zmizela a všechny nás smazala i z FB.

edit adminem - citlivé údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
14.12.12 09:49

Na jakýpak server půjde asi kofola teď? Je to smutné…
na rodine a baby cafe už taky působila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.12.12 14:07

Nemám slov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...