Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
hledám další maminky, které podvedla, okradla, nebo jinak zneužila Lenka Majerová ze Zlína, působila tady dlouho pod nickem kofola3.
Je to docela známá podvodnice, která působí na všech různých serverech a to cca od roku 2006 - to jsem se bohužel dozvěděla až pozdě.
Mně osobně nevrátila dost peněz a hodlám na ní podat žalobu, ve čtvrtek mám sraz s právníkem - čím víc nás bude, tím lépe.
Prosím všechny, aby respektovaly prosbu v této diskuzi a ozývaly se jen ty, které s ní mají osobní zkušenost a jsou ochotné do toho jít se mnou.
Pokud je vám nepříjemné vystupovat veřejně, napište mi SZ.
Díky moc ![]()
A můžeš to nějak rozvést, v čem tě okradla, zneužila apod? Já jí znám, jestli to teda není shoda nicku a moc se mi tomu nechce věřit
@eseta -to by byla moc velká náhoda, u nás byla kofola3 moderátorkou uzavřené dizkuze -třetisnažilky a taky se jmenovala Lenka Majerová.
Ono bylo i divné, že si třikrát-neli čtyřikrát měnila jméno nicku-a vždycky ktomu měla nějaký divný důvod
@eseta píše:
A můžeš to nějak rozvést, v čem tě okradla, zneužila apod? Já jí znám, jestli to teda není shoda nicku a moc se mi tomu nechce věřit
eset byla jsem také v diskuzi s Lok, proč myslíš, ze se jejim rodičům nelíbí, ze čeká další díte??? Pravé proto, ze ma dluhy, bydliště na úřadě a malé rty všude, kam se podívá!!!
No ale já se ptala v čem okradla zakladatelku? Nikdo nejsme neomylný a veřejně někoho urážet a pomlouvat jen kvůli tomu, že má třeba dluhy
![]()
Navíc do její rodiny může být každýmu prd, @Blondýna007 nebo snad její rodinu znáš, že můžeš jistě tohle tvrdit? Taky jsem byla s loky(kofi) ve skupině, diskuzi a o mamince psala hezky, kort jak měla ten úraz atak.
Nikoho neobhajuju, jen říkám, ukažte fakta a pak pomlouvejte. ![]()
Stačí použit google… Zavolat si na soud apod… Já speciálně lidi nesoudim, zoufali lidi dělaj zoufalý věci, ale lhala mi a pomoci sem ji odmítla.
Stačí použit google… Zavolat si na soud apod… Já speciálně lidi nesoudim, zoufali lidi dělaj zoufalý věci, ale lhala mi a pomoci sem ji odmítla.
@eseta -a ještě pro ty co nevěří-stačí napsat adminovi tady na emiminu. A to ti padnou oči zdulku.)))))))))
my jsme ji měli, jako moderátorku v dizkusy a psali jsme tedy o výměnu, jestli je možná- a dozvěděli jsme se věcí ![]()
![]()
a nebo na mimibazaru si napiš lenka majerová Zlín a našla jsem nejmíň 5 zablokovaných jejich profilů-a ty hodnocení!!! Vesměs prodávala věcičky od Nextu -nechávala si posílat penize na učet a pak nic neposílala-samozřejmě. ![]()
Byla i na MK v diskuzi..byla s námi rok a pak beze slova zmizela a všechny nás smazala i z FB.
edit adminem - citlivé údaje
Na jakýpak server půjde asi kofola teď? Je to smutné…
na rodine a baby cafe už taky působila…