Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nedá mi to a musím založit diskuzi na téma:Neměl by se administrátor spíš změnit na anynomátora? je to tu samý anonym i kvůli každý bejkárně. Startuji proto hlasování:komu to tak přijde, dejte palec nahoru ![]()
@Kallistó anonymátora
se tu snad každá/ý třetí za sebe stydí nebo co.
premyslim, co jsi tim chtela poradne rict.Kdyz nekdo pise anonymne nejsúis ma k tomu duvod. Nechapu proc by se mel admin menit ![]()
Hele, to je každýho věc, jestli jej k tomu vedou důvody, že sem chodí známí a rodina, nebo se stydí za své názory - tu druhou skupinu spíš lituju ![]()
Některé věci se ti nemusí zdát dost vhodné pro využití anonymity, ale pro někoho jiného to citlivé být může. Ale jinak máš pravdu, mnohdy se anonymita využívá zbytečně, hlavně pro maskování názorů, za které se dotyčná stydí, nebo napadání diskutujících.
Na druhou stranu je tu i mnoho zbytečných témat a diskuzí, jako třeba tahle ![]()
@blorchi píše:premyslim, co jsi tim chtela poradne rict.Kdyz nekdo pise anonymne nejsúis ma k tomu duvod. Nechapu proc by se mel admin menit
Já anonymitu chápu, jsem za ní ráda, ale občas mi přijde opravdu na hlavu postavený, když je anonymita u dotazu,,jestli mám dát dítěti růžový nebo modrý ponožky".
@lleennttiillkkaa píše:
Já anonymitu chápu, jsem za ní ráda, ale občas mi přijde opravdu na hlavu postavený, když je anonymita u dotazu,,jestli mám dát dítěti růžový nebo modrý ponožky".
To je fakt, na tyhle „přecitlivělé diskuze“ jsem zapomněla. Tam anonym svoji funkci postrádá ![]()
@lleennttiillkkaa Ano u takovych dotazu je to opravdu zbytecne.Pak ale jde prispevek nahlasit, jako poruseni pravidel. Barva ponozek neni snad anonymni zalezitost
nebo jo
![]()
@blorchi píše:
@lleennttiillkkaa Ano u takovych dotazu je to opravdu zbytecne.Pak ale jde prispevek nahlasit, jako poruseni pravidel. Barva ponozek neni snad anonymni zalezitostnebo jo
![]()
no když Tě může někdo podle barvy ponožek identifikovat tak je anonymita na místě ![]()
já mám stejný dojem jako zakladatelka diskuze, že je anonymita v poslední době nadužívána a zneužívána.
@blorchi píše:
@lleennttiillkkaa Ano u takovych dotazu je to opravdu zbytecne.Pak ale jde prispevek nahlasit, jako poruseni pravidel. Barva ponozek neni snad anonymni zalezitostnebo jo
![]()
Když tak nad tím přemýšlím, taky bych se styděla za to, že neumím sladit barvu ponožek k oblečení ![]()
Mám-li hlasovat za úplné zrušení anonymity nebo nezrušení za cenu anonymní diskuze o barvě ponožek… tak jsem pro ty ponožky. Taky mám občas co říct, a ne že bych se styděla, ale nemusí úplně všichni vědět, že se to týká mně. Zas tak anonymní i přes nějakou přezdívku nesjem. Kdyby došlo na lámání chleba, admini ví.