Administrátor? Anonymátor! Palec nahoru :-))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
13.11.12 13:42

Tak čtu úvodní příspěvek asi podesátý a nějak nechápu, co tím chtěl básník říci? I recese by měla nějak dávat smysl, ne? Za co se má jako dávat ten palec? Ta první otázka je totální nesmysl (copak má administrátor na starost jen anonymy, nebo je tvoří, že by měl být anonymátor, mimochodem to slovo je strašný), nebo se má snad dávat palec při pocitu, že je tu hodně anonymů? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
13.11.12 13:49
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
13.11.12 13:58

Něják vůbec nechápu… co má s anonymama společného administrator?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
13.11.12 14:12
@la lupe píše:
Holky, nedá mi to a musím založit diskuzi na téma:Neměl by se administrátor spíš změnit na anynomátora? je to tu samý anonym i kvůli každý bejkárně. Startuji proto hlasování:komu to tak přijde, dejte palec nahoru :palec:

neni to jako recese na jine dve diskuze z nichz jedna je jiz zamcena? ;)

• Citovat
  • Upravit
1685
13.11.12 14:20

La lupe máš pravdu, že se to tu anonymy hemží, pro mě taky někdy nepochopitelně. A popravdě mi naprosto uniká smysl této diskuze. Se tomu jako máme smát nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.11.12 14:21
@Camael píše:
Tak čtu úvodní příspěvek asi podesátý a nějak nechápu, co tím chtěl básník říci? I recese by měla nějak dávat smysl, ne? Za co se má jako dávat ten palec? Ta první otázka je totální nesmysl (copak má administrátor na starost jen anonymy, nebo je tvoří, že by měl být anonymátor, mimochodem to slovo je strašný), nebo se má snad dávat palec při pocitu, že je tu hodně anonymů? :nevim:
:mrgreen: :palec: taky tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.11.12 14:24

Je pravda, že poslední dobou se tu „bavím“ :mrgreen:. Ale baví mě hon na urážející anonymy :oops: Jsem vždycky zvědavá, co z toho vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
14.11.12 08:21

Zdravím,
anonymních příspěvků je tu opravdu hodně, ale často se jedná o intimní, osobní témata (mohou to být finanční záležitosti, rodinné vztahy, zdravotní stav). I za cenu leckdy zbytečných anonymních příspěvků se domníváme, že tato možnost tu má smysl. Když narazíme na příspěvek, který anonymitu nevyžaduje, pak odtajňujeme - zejména při zneužití k urážkám. Stačí vždy nahlásit příspěvek, objevíte-li nějaký porušující pravidla.

Zrušení anonymního přispívání tedy neplánujeme, přejmenování naší funkce také ne. :jazyk:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová