Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si zas myslím, že je tu občas za urážení a napadání považován jen opačný názor
(a jestli narážíš na diskuzi milenka za peníze, tak tam se to myslím dost dalo čekat
a myslím, že není pořád úplně společensky přípustné takové téma řešit a osobně jsem za to ráda..)
O co jsem přišla?
Já souhlasím…ale s tím nic nenaděláme, každá jsme jiná, horkokrevná, jinak se vyjadřující…
@sterezie
Hele to zrovna nemyslím. Tam to bylo jasný, že noc pěkná slova padat nebudou.
Já jsem skončila na první stránce. Ale tak celkově.
Zrovna jsem třeba koukala na diskuzi Ornela vs Gábina a vůbec nevím, proč ses tam rozčílila? Nevšimla jsem si, že by tě tam někdo urážel ![]()
@maminka-misa
Víš, já myslím, že každá z nás píše úplně jinak, jedna Ti pošle dvacet objímajících smajlíků, druhá spíš racionálně a natvrdo řekne i to, co nechceš slyšet a jelikož se psaný projev někdy špatně chápe, vyzní to někdy mnohem hůř, než je to napsáno..
(a zas někdy tu sedí heslo: na hrubý pytel hrubá záplata
)
Ja jsem si to dala radsi i do podpisu, abych predesla nejakym vazne myslenym kritikam na styl mych odpovedi. Ja tu jeste zadnou hadku nezazila, komentare obsahujici negativa nebo protiklady za hadky nepovazuju, proste jen nekdo chce znat nas nazor, my ho mame jiny, nez autorka chce slyset, tak mame byt hned zapskle, zavistive nebo zle? Prolezla jsem uz furu diskuznich serveru a vsude je to stejne. Nemuzeme ocekavat, ze si z nas kazdy kecne na zadek, uz jsme dospele ![]()
Ukážeš, kde tě kdo urazil? Teď jsem koukala i na těhotná- netěhotná a tam se taky rozčiluješ a nikdo tě neurazil
![]()
@Minniee
O nic si nepřišla. Jen jsem dneska měla nějak čas, takže jsem tady tak četla nějaké diskuze a začínám být na to lehce alergická.
Ono je rozdíl horkokrevná nebo rejpající atd.
Já jsem třeba taková horká hlava a normálně odpovím, nikoho neodsuzuji a nedělám si z toho legraci.
@MartinaVALL píše:
@K.Black Jdu pryč, tady nemluvit řečí mého kmene
proto já ten smajlík, taky nerozumět ale obrazek být rozumět vždy.
Tady si člověk časem zvykne.. a když tak se odebere do uzavřených diskuzí a veřejky moc nečte ![]()
Toto téma jsem založila s jednoho jediného důvodu.
Já si chci normálně pokecat, poradit (i když nějaké téma může vypadat hloupě) a ne, abych tu četla urážky a různé napadání.
Jen za dnešek jsem takových stupidních, hnusných a zapšklých komentářů přečetla spousty.
Kamkoli se podívám tak se vždy nějaká taková najde.
Pokud Vám to dělá dobře, tak si založte nějakou skupinu a rejpejte si tam navzájem.
A zamyslete se nad sebou!
Jinak všem přeji krásnou noc