Poděkování vám všem :-)

420
2.10.12 06:35

Poděkování Vám všem :-)

Ahoj holky jsem tady nová…
Zatím mám založenou jen jednu diskusi a jeden deníček…a pár příspěvků
Ale strašně moc Bych Vám chtěla poděkovat…chtěla bych poděkovat..za to, že existuje tato výborná stránka, a za to, že existují tak skvělí lidé…děkuji Vám za rady…které jsem opravdu ocenila…za povzbuzení…prostě za vše.. Člověk tady najde všechno…a hlavně podporu:-)
tak moc díky..a přeji všem mnoho zdravíčka a štěstíčka Vám i miminkům :srdce: :potlesk: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11750
2.10.12 07:10

@Elinisko Vidim to stejne, za tu dobu co tu jsem ani nebylo potreba, abych zakladala diskuze, vse se tady da najit a clovek ma hned dostupne info. Jsou to paradni stranky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.10.12 07:13

Tak ať se ti tu líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.10.12 07:37

Zdravím krajanku a preju hodne uspechu :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
2.10.12 07:53
@farska píše:
Zdravím krajanku a preju hodne uspechu :pankac: :pankac: :pankac:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
2.10.12 09:37

Jak jednou člověk narazí na emimino, tak jej pohltí a nepustí :lol: je to taková lehká závislost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
2.10.12 09:51
@Dalla píše:
Jak jednou člověk narazí na emimino, tak jej pohltí a nepustí :lol: je to taková lehká závislost :D

Taky už mě chytlo :srdce: I já díky za emimčo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
2.10.12 10:17

A já se pod to můžu jen podepsat. Tolik soucitu, porozumění a slov útěchy, to už jsem na jednom místě fakt nezažila. :andel: A že je to potřeba! kritiky si člově v životě užije všude. Moc moc to oceňuju. I já můžu jen poděkovat všem, kteří k tomu přispívají :kytka: :hug: mě to ale dojalo…jen tu není dojatý smajlík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
2.10.12 10:31
@siisi píše:
A já se pod to můžu jen podepsat. Tolik soucitu, porozumění a slov útěchy, to už jsem na jednom místě fakt nezažila. :andel: A že je to potřeba! kritiky si člově v životě užije všude. Moc moc to oceňuju. I já můžu jen poděkovat všem, kteří k tomu přispívají :kytka: :hug: mě to ale dojalo…jen tu není dojatý smajlík..
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová