Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky jsem tady nová…
Zatím mám založenou jen jednu diskusi a jeden deníček…a pár příspěvků
Ale strašně moc Bych Vám chtěla poděkovat…chtěla bych poděkovat..za to, že existuje tato výborná stránka, a za to, že existují tak skvělí lidé…děkuji Vám za rady…které jsem opravdu ocenila…za povzbuzení…prostě za vše.. Člověk tady najde všechno…a hlavně podporu:-)
tak moc díky..a přeji všem mnoho zdravíčka a štěstíčka Vám i miminkům
![]()
@Elinisko Vidim to stejne, za tu dobu co tu jsem ani nebylo potreba, abych zakladala diskuze, vse se tady da najit a clovek ma hned dostupne info. Jsou to paradni stranky ![]()
Jak jednou člověk narazí na emimino, tak jej pohltí a nepustí
je to taková lehká závislost ![]()
@Dalla píše:
Jak jednou člověk narazí na emimino, tak jej pohltí a nepustíje to taková lehká závislost
Taky už mě chytlo
I já díky za emimčo ![]()
A já se pod to můžu jen podepsat. Tolik soucitu, porozumění a slov útěchy, to už jsem na jednom místě fakt nezažila.
A že je to potřeba! kritiky si člově v životě užije všude. Moc moc to oceňuju. I já můžu jen poděkovat všem, kteří k tomu přispívají
mě to ale dojalo…jen tu není dojatý smajlík..
@siisi píše:
A já se pod to můžu jen podepsat. Tolik soucitu, porozumění a slov útěchy, to už jsem na jednom místě fakt nezažila.A že je to potřeba! kritiky si člově v životě užije všude. Moc moc to oceňuju. I já můžu jen poděkovat všem, kteří k tomu přispívají
![]()
mě to ale dojalo…jen tu není dojatý smajlík..