Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chci se zeptat pořád přidávám do svého podpisu nové kontroly těhu a už se mi tam nevejde více píší víc než 700znaků ne, můžu si nějak zvětšit počet znaků v podpisu? nebo jak vyřešit?
Ono je to omezené schválně - právě aby jedna uživatelka neměla podpis přes celou obrazovku.
@katyn asi je to znameni, ze by se to melo promazat ![]()
ale je teda fakt, ze jsem jednou narazila na problem s prilis dlouhym BBC kodem u metriku - proste se nevesly ani dva metry.
mimochodem i u metriku se da leccos umazat, trebas ten odkaz na jejich stranky uz je fakticky navic a skoda znaku.
Myslim si, ze to nepujde, omezeni je schvalne, jinak by tvuj podpis byl na cele strance diskuse.Ale vsimla jsem si, ze holky, tam maji pocatektehu, stred a konec. Nestacilo by to? Nebo si udelej tabulku v kompu a pis si to tam ![]()
Ja teda uprimne tak moc zase nechapu, proc bych mela mit v podpisu az tak intimni veci - jakoze si tam nekdo pise, kolik vajec mel pri stimulaci na IVF a tak… proste bych se stydela pred vlastne cizimi lidmi. Ale kazdyho vec. Uz tu byl i pripade sedmi metriku na jedno tehotenstvi - tak hlavne at to neni moc dlouhy, muze tam byt cokoli.
@Pudloslava píše:
Ja teda uprimne tak moc zase nechapu, proc bych mela mit v podpisu az tak intimni veci - jakoze si tam nekdo pise, kolik vajec mel pri stimulaci na IVF a tak… proste bych se stydela pred vlastne cizimi lidmi. Ale kazdyho vec. Uz tu byl i pripade sedmi metriku na jedno tehotenstvi - tak hlavne at to neni moc dlouhy, muze tam byt cokoli.
Mam uplne stejny nazor. Alezaroven nechapu, proc si tam nekdo dava, kdy se seznamil s partnerem a jak dlouho uz to tahnou. Jedine co je docela fajn, je nejaky citat. Jinak mi to prijde naprosto bezpredmetne ![]()
@katyn Já jsem to vyřešila tak, že ty dřívější věci mám normálně v profilu a ty novější teď pod metřík. Taky už se mi to nevešlo.
![]()
Doporučuju promazat dřívější události - asi je čas se posunout dál ![]()
Holky, jaky mate nazor na ten muj podpis? Neni moc dlouhy a napraskany informacemi?:-D
Je ale fakt, ze to info tam mam hlavne kvuli holkam, ze skupin kam chodim, proste aby jsme kazda vedely jak to mame, kdyz jsme ve stejne situaci a stokrat to nepsaly dokola:-)
@panenka87 píše:
Holky, jaky mate nazor na ten muj podpis? Neni moc dlouhy a napraskany informacemi?:-D
Je ale fakt, ze to info tam mam hlavne kvuli holkam, ze skupin kam chodim, proste aby jsme kazda vedely jak to mame, kdyz jsme ve stejne situaci a stokrat to nepsaly dokola:-)
ja bych si to tam vsechno nedala (kdyztak jen posledni info). Ale neni na tom nic neobvykleho, takovy podpis ma kdekdo… doufam, ze tema „co je vhodne do podpisu“ se nestane stejne kontroverzni, jako ockovani nebo ponozky do sandalu ![]()
@Pudloslava píše:
ja bych si to tam vsechno nedala (kdyztak jen posledni info). Ale neni na tom nic neobvykleho, takovy podpis ma kdekdo… doufam, ze tema „co je vhodne do podpisu“ se nestane stejne kontroverzni, jako ockovani nebo ponozky do sandalu
No zatim je tady klid, tak se nechame prekvapit, jak se to tady bude vyvijet:-D
@panenka87 každý at má podpis jaký chce, ten tvůj je fajn, i když je tam dost informací co by tam být nemusely, já jsem skromná, mě by stačilo
31.3. // 25.7. zjištěn kluk Oliverek ![]()