Zamyšlení nad deníčkem

sophinka
19.9.12 11:57

Zamyšlení nad deníčkem

Po přečtení jednoho z dnešních deníčků mě přepadla smutná nálada. Někdo se mě snaží přesvědčit o tom, že emimino je rozděleno na VIP uživatele a ty co jsou zde jen do počtu. Nekladu žádnou otázku, jen se zamýšlím nad tím, komu má vlastně toto forum sloužit k jakým účelům?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
2002
19.9.12 11:58

Se zeptej adminu

• načítám...
17124
19.9.12 12:03

@sophinka Ten deníček mě taky celkem zarazil, ale doporučuji ti to, co jeho autorovi-neřeš to ;) Budeme si klidně plkat dál, komu se to nelíbí-nemusí to číst. Vždyt povinné to není ;) :lol:

Příspěvek upraven 19.09.12 v 12:03

• načítám...
473
19.9.12 12:03

Já jsem tu taky jen kvůli průměru :lol:

• načítám...
10048
19.9.12 12:04

Jsem stejnýho názoru i rozpoložení z deníčku…osobně mi jeho autor vadí ikdyž jsem s ním sama nikdy nevyměnila ani pár písmenek…ale toje vedlejší…
Tento server je pro všechny kteří tu chtějí být s dobrým umýslem, konzultovat, radit, kamarádit se, atd…pro všechy ostatní kteří mají potřebu jen poučovat, hanit, okrádat a dělit tu uživatele na „kasty“ tak ti si myslím že tu nemají co dělat…

• načítám...
18305
19.9.12 12:05

@sophinka Pokládáš explictní otázku, na kterou ale můžeš čekat vždy jen implicitní odpověď. Prostě vývoj je takový, jaký je.

• načítám...
sophinka
19.9.12 12:05

@ddinna beru to celkem osobně, protože se odvolává na to, že mu toto vlastně řekli ti údajní VIP. To tu jsme všichni ostatní za povl? A jak se vlastně pisatel deníčku dostal do VIP uživatelů? Čím je lepší? :think:

• Upravit
41882
19.9.12 12:15

@sophinka my dvě se sice docela často potkáváme v diskuzích s opačným názorem na věc, ale po přečtení deníčku mě napadlo úplně to samé co tebe.

• načítám...
17124
19.9.12 12:16

@sophinka Hele když jsem u toho, mám víc příspěvků než Jura, tak at si chlapeček nevyskakuje :lol: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
2002
19.9.12 12:18

Ja teda nevim, denicek jsem precetla jen tak zbezne, ale kazdy ma narok na svuj vlastni nazor, nikdo te nenuti na denicek reagovat. Je to jen a jen internet tak to holky tolika nereste. Ja jsem taky ta jak pan pise „do poctu“ a vazne si z toho nic nedelam ;)

• načítám...
473
19.9.12 12:27

Život je celý rozškatulkovaný na ty „důležité“ a „póvl“… Když se to týká práce nebo něčeho osobním životě, tak beru, že to člověka štve, ale tady tohle bych fakt neřešila :kytka:

• načítám...
sophinka
19.9.12 12:29

@Hlaváčci ale emimino z určité části patří do mého osobního života. A dnes jsem se dozvěděla, že mnoho z nás je tady pouze trpěno jako nutné zlo :think:

• Upravit
2002
19.9.12 12:33

@sophinka to je smutny ze je emimino je soucasti tveho osobniho zivota. to musis mit zivot dost o nicem.
Pro me osobne je denicek o nicem a nejak me ani nelaka se nad nim nejak zamyslet.

• načítám...
473
19.9.12 12:35

@sophinka ale jednotlivci tvoří celek ;)

• načítám...
sophinka
19.9.12 12:36

@crazytown tím že sem chodíš se přece automaticky stává součástí tvého života. Trávím zde svůj čas tedy patří do mého života. Mnoho lidí i ve virtuálním světě si vážím a jsem ráda, že jsem je poznala. To neznamená, že můj život nestojí za nic :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová