Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám takový problém, ode dneška mi nejde přispívat přes iPad. Číst normálně jde, všechno se načte, ale jakmile chci odeslat příspěvek, tak se to kousne. Včera to ještě šlo. Ráno se mi aktualizoval software, tak jestli by to mohlo být tím…
Fakt tápu. Může někdo poradit prosím?
Nový software pro iPad je dosti nedotáhnutý, takže je to možné. sama v klidu a bez problémů reaguji z iPadu, protože mi nebylo doporučeno, abych si nový software ještě neinstalovávala a počakala si, až to nebude jen výkřik do tmy… ![]()
Aha
A můžu ho ještě nějak odinstalovat a nainstalovat zpět ten starý?
Nebo budu muset počkat až tomu vychytají mouchy? Jak to může dlouho trvat?
Já v tom vážně tápu, mám ten iPad chvilku a od Applu jsem nikdy nic neměla.
Teď koukám že holce nemluví pohádka, co včera ještě mluvila ![]()
No nejsem expert, dělá mi to manžel, ale myslím, že to jako vrátit nejde, leda přeinstalovat znova, což jako ‚já sama‘ neumím;) Rada pro příště… Nikdy si neinstaluj nic, než si o tom něco přečteš… net je plný toho, jak je iOS6 nedotáhnutý. Nejednou si mamka vymazala celý iPhone vč. všeho a mi jí ho dávali horko těžko dohromady… Dnes už je poučená;) ![]()
Já teda teď nepíšu z iPadu, ale ráno jsem na něm v pohodě fungovala, všechno mi šlo v pohodě, i odesílat. Nový iOS v něm máme, ale nijak si nestěžujeme. Jediný co mě štve jsou nový mapy, ale to se časem vychytá. Proto si do iPhonu iOS6 dám, až bude na světě aplikace google maps, ale prý je na cestě ![]()
@Vera111 A v cem si prohlizis emimino v safari? Me treba v safari nejdou prikladat fotky tak jsem si stahla Operu a fotky vkladam pres operu