Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartinaVALL píše:
@ncc1701 A za kolik???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za připosrané si budeš muset připlatit.
@eva valoi píše:
Za připosrané si budeš muset připlatit.
Tak to mě rozsekalo
![]()
Sama za sebe…já jsem za e-mimino opravdu ráda, protože nemám ani babičky, ani prababičky, co mi mohly poradit po porodu s prckem a kdykoli jsem si tu napsala o radu, tak jsem jí hned dostala. Je pravda, že některé diskuze jsou opravdu stupidní ( jsem těhotná, MS nepřichází, co malému pod stromeček, atd. ). Je fakt, že když se tu uvede nějaká " zajímavá " diskuze, nemůže se čekat, že se obejde bez " moralizování ". Ale, zase je pravda, že i já jsem narazila na spoustu ošklivých poznámek ( viz. " Ty děti neroď nebo budeš plodit pokračující blbost " - nebo tak něco ) Ale jinak díky vám všem za rady a tipy ![]()
Tak dneska sem asi o něco přišla
milenka za penize to musel bejt goool
jinak já sem za eMimino moc ráda (dočkala sem setu dosti rad, taky se tu poučila..našla si tu vždy vše co sem potřebvala..dosti se i pobavila u nakych dizkusích ale otom to je sme tu samé babi a to že se občas do sebe pustíme ktomu prostě patří
ale jinak za sebe ženský sou tu zlatička jak se jedná o radu o pomoc o vyslechnutí či podporu vždy se tu naké dočkáš
![]()
Jinak autorko, ja se tu taky ponejvic snazim poradit, ale kdyz napisu na otazku „Kde na netu najdu navod na hackovany cepicky“ odpoved „na googlu“, tak se to dost casto nesetka z pochopenim. Kdyz uz je tu takova diskuze po sto prvni, unavuje to. Ano, lezt tam nemusim a taky nelezu, ale ono staci jen videt nazev na seznamu aktivnich for. A nejde jen o cepicky, jde o princip.
Nj, kdyby to lidi nedelali bez „cepicky“ s tim, ze to maj pod kontrolou tak by takove dotazy nemuseli zadavat;):D
@Minniee No vidíš, a já třeba zase díky jedné „stupidní“ diskuzi ohledně dárků na vánoce koupila holkám parádní dárek - knihu jen pro ně s jejich jmény a dokonce i s věnováním… http://www.modryslon.com/…cz/index.php?…
Knihu už mám doma, do tří dnů od objednání přišla a jsem nadšená a bez toho stupidního dotazu bych o této možnosti vůbec ani netušila…
@atominnka http://www. emimino. cz/diskuse/strach-z-dalsiho-tehotestvi-124725/strankovani/7/ tady někde v nějakém příspěvku je to napsáno ( blbost by se dál rozmnožovat neměla )
@ncc1701 furt přemýšlím, jestli ta písmena ve tvém nicku znamenají „No Co Co?“?
Pro ty, co se zajimaji o prodej spodaru, vice v diskuzi Jak prijmout penize, anonymne.