Zneužití informací z uzavřené skupiny

Anonymní
23.10.12 11:48

zneužití informací z uzavření skupiny

Najde se někdo, kdo má stejný problém jako já??? Byla jsem v jedné uzavřené diskusi, která určitou dobu fungovala bezproblémově a docházelo ke svěřování velmi intimních záležitostí (v našem případě problém s otěhotněním a následné ivf), pak ale došlo z nepochopitelných důvodů k neshodám a jedna členka mi začala v SZ vyhrožovat, že všechno řekne rodině a okolí…já vím, že je má chyba, že jsem řekla jméno (hlavně problém FB), ale v té době mi daná osoba připadala neškodná… je nějaká šance jak se bránit??? Teď nejde jen o mě, ale hlavně o moje dítě, které by tím mohlo být ohroženo. Omlouvám se za anonymitu, ale snad chápete, že je v tomto případě nutná…
Budu ráda za všechny názory :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
23.10.12 11:53

Ahoj, milé uživatelce bych s klidem sdělila, že ji brzy zkontaktuje PČR, kde podáš trestní oznámení - http://www.bezplatnapravniporadna.cz/…rejnych.html.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
23.10.12 11:53

Je to možný, že jsou mezi náma takový svi*ě?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.10.12 11:54

Doufám, že máš schované všechny písemné výhružky a nic jsi nemazala? Předpokládám, že jste se kontaktovaly spolu na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.10.12 11:55

No, bránit se můžete stejně jako když se svěříte kamarádce osobně :nevim: Nijak zvlášť. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
23.10.12 11:59

No teda, ale to je opravdu hnus :cert: :cert: :cert:
abych pravdu řekla, tak já nevím co s tím. Zda je tu možnost podat trestní oznámení, jestli by to bylo k něčemu a policajti s s tím zaobírali :nevim: Každopádně doufám, že jsi si vše uložila a nic nesmazala. Možná napsat ještě Adminovi, že ti tady určitá osoba na emiminu vyhrožuje a ať jí vyhodí. Ovšem to nezabrání tomu aby tě dál provokovala :think: Hmmm zapeklitá situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.12 12:02

Daná uživatelka již za mou éru několikrát změnila nick… a obávám se, že policajti by se mi vysmáli :think: když se řeší daleko horší věci :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.12 12:04

Vždycky jsem si myslela, že tyhle diskuse slouží k tomu, aby člověku pomohly… a teď se celá klepu a mám noční můry

• Citovat
  • Upravit
7257
23.10.12 12:05

Tak samozřejmě, že se řeší horší věci. ale vyhrožování a narfušování osobní svobody je podle mě taky trestná věc :nevim: nebo ne? Taky záleží jakou špínu na tebe má a jaké problémy by ti mohla způsobit. To už si musíš rozhodnout ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81490
23.10.12 12:05

Je to nepříjemné. Ale situace analogická jako když je to v osobní úrovni. Někomu se svěříš a ten pak vyhrožuje, že to pošle dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.12 12:07
@cherubínek píše:
Tak samozřejmě, že se řeší horší věci. ale vyhrožování a narfušování osobní svobody je podle mě taky trestná věc :nevim: nebo ne? Taky záleží jakou špínu na tebe má a jaké problémy by ti mohla způsobit. To už si musíš rozhodnout ty.

mohla by říct vlastně jen pravdu… jak je to s naším dítětem, je to i potom trestní čin???

• Citovat
  • Upravit
15977
23.10.12 12:07

Nepomůžu, ale je mi tě opravdu líto. Je to fakt hnusný. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
23.10.12 12:08

No prosimtě!! a co z toho ta uživatelka má? možná by nebylo od věco zveřejnit její jméno aby si daly pozor i ostatní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
23.10.12 12:09

Taky máme v uzavřené skupině s holkama kontakty apod. dokjonce se i kolikrát neshodneme rotože to ani není možný, ale nikdy by mě nenapadlo někomu škodit nebo vyhrožovat nebo že by to někdo dělal mě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.12 12:09
@Gabrielaaa píše:
No prosimtě!! a co z toho ta uživatelka má? možná by nebylo od věco zveřejnit její jméno aby si daly pozor i ostatní :think:

co z toho má??? To opravdu netuším… možná aby ukázala, že je na koni???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová