Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, milé uživatelce bych s klidem sdělila, že ji brzy zkontaktuje PČR, kde podáš trestní oznámení - http://www.bezplatnapravniporadna.cz/…rejnych.html.
Doufám, že máš schované všechny písemné výhružky a nic jsi nemazala? Předpokládám, že jste se kontaktovaly spolu na internetu.
No, bránit se můžete stejně jako když se svěříte kamarádce osobně
Nijak zvlášť. ![]()
No teda, ale to je opravdu hnus
![]()
abych pravdu řekla, tak já nevím co s tím. Zda je tu možnost podat trestní oznámení, jestli by to bylo k něčemu a policajti s s tím zaobírali
Každopádně doufám, že jsi si vše uložila a nic nesmazala. Možná napsat ještě Adminovi, že ti tady určitá osoba na emiminu vyhrožuje a ať jí vyhodí. Ovšem to nezabrání tomu aby tě dál provokovala
Hmmm zapeklitá situace
Daná uživatelka již za mou éru několikrát změnila nick… a obávám se, že policajti by se mi vysmáli
když se řeší daleko horší věci ![]()
Vždycky jsem si myslela, že tyhle diskuse slouží k tomu, aby člověku pomohly… a teď se celá klepu a mám noční můry
Tak samozřejmě, že se řeší horší věci. ale vyhrožování a narfušování osobní svobody je podle mě taky trestná věc
nebo ne? Taky záleží jakou špínu na tebe má a jaké problémy by ti mohla způsobit. To už si musíš rozhodnout ty.
Je to nepříjemné. Ale situace analogická jako když je to v osobní úrovni. Někomu se svěříš a ten pak vyhrožuje, že to pošle dál.
@cherubínek píše:
Tak samozřejmě, že se řeší horší věci. ale vyhrožování a narfušování osobní svobody je podle mě taky trestná věcnebo ne? Taky záleží jakou špínu na tebe má a jaké problémy by ti mohla způsobit. To už si musíš rozhodnout ty.
mohla by říct vlastně jen pravdu… jak je to s naším dítětem, je to i potom trestní čin???
No prosimtě!! a co z toho ta uživatelka má? možná by nebylo od věco zveřejnit její jméno aby si daly pozor i ostatní ![]()
Taky máme v uzavřené skupině s holkama kontakty apod. dokjonce se i kolikrát neshodneme rotože to ani není možný, ale nikdy by mě nenapadlo někomu škodit nebo vyhrožovat nebo že by to někdo dělal mě ![]()
@Gabrielaaa píše:
No prosimtě!! a co z toho ta uživatelka má? možná by nebylo od věco zveřejnit její jméno aby si daly pozor i ostatní
co z toho má??? To opravdu netuším… možná aby ukázala, že je na koni???
Najde se někdo, kdo má stejný problém jako já??? Byla jsem v jedné uzavřené diskusi, která určitou dobu fungovala bezproblémově a docházelo ke svěřování velmi intimních záležitostí (v našem případě problém s otěhotněním a následné ivf), pak ale došlo z nepochopitelných důvodů k neshodám a jedna členka mi začala v SZ vyhrožovat, že všechno řekne rodině a okolí…já vím, že je má chyba, že jsem řekla jméno (hlavně problém FB), ale v té době mi daná osoba připadala neškodná… je nějaká šance jak se bránit??? Teď nejde jen o mě, ale hlavně o moje dítě, které by tím mohlo být ohroženo. Omlouvám se za anonymitu, ale snad chápete, že je v tomto případě nutná…
Budu ráda za všechny názory