Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@atominnka píše:
Třeba zakladatelka, za ty rejpavý komentáře![]()
![]()
![]()
Ta má určitě jiné starosti… vyhledává jinde diskuze o Ornele a Gábině…
![]()
@sunnyho.motylek píše:
Tak zakladatelka furt jede do mě---Asi se do mě zamilovala![]()
a já do ní také, už mám mokré kalhotky
![]()
Miluju jí…Je tak milá, krásná a hlavně hodná!!!
No ještě, že už je po desáté… ráno bude muset admin dát na tvé komentáře nějakou záclonku, aby je nečetly nějaké nezletilé osoby…
@Regina Hero píše:
No ještě, že už je po desáté… ráno bude muset admin dát na tvé komentáře nějakou záclonku, aby je nečetly nějaké nezletilé osoby…
Sprosté to není…
@Gina108 ted jsem si vzpomněla na vtip ![]()
Masochista prosí sadistu: Muč mě!!!
Sadista krutým hlasem odpoví: Neeeee!!!
![]()
Hele nešlo by vyplnit čas nějak jinak? Co třeba tipovačka, kolik tu stihnete stránek, než se téma uzamkne ![]()
@maminka-misa píše:
@ncc1701
To není o kecnutí na zadek, to je o tom jak se k sobě chováme navzájem.Člověk si sem jde pro radu a co má z toho? Nic a plus posměch.
Na netu umí být takový každej, schová se za nějaký prosil, v reálu je přitom jak krotká ovečka.
A myslíš že je normální si z někoho dělat srandu? Nemluvím přímo o tobě, ale tak všeobecně.
Já mám svědomí čisté. Z nikoho jsem si neutahovala, poradila jak nejlépe uměla a určitě na nikoho nebyla hnusná.
No tak zrovna ja jsem takova ve skutecnosti. Vis, pochopila bych, kdyby se nekdo nevhodne choval v diskuzi na vazne tema, to tam fakt nepatri a takovy clovek by debil byl, ale kdyz nekdo chce prodavat pouzity spodary a nevi, jak ma anonymne prijmout platbu za ne, tak to si rypneme. Ne, neni normalni delat si srandu z nemocnych, postizenych, starych, ba ani hloupych lidi. Myslim, ze beres vsechno moc vazne, ale zivot neni jen vazny.
@Regina Hero píše:
No… a ty jsi taky pěkně mazaná… neloučila ses náhodou onehdá? A furt jsi tu… nebo opět jsi tu?![]()
![]()
Já to bez vás rejpalek už nemohla vydržet.
@eva valoi píše:
@ncc1701 A kdo chtěl prodávat použitý spoďáry?
To by mě taky zajímalo
![]()
@MartinaVALL píše:
@ncc1701 A za kolik???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chceš taky nějaký prodat??? A nebo koupit???
![]()