Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě osobně to teda přijde dost uhozený… Když jsem si tu zakládala účet nepředpokládala jsem že tu můžou být i chlapi co by tu taky dělali že??? ![]()
Co Vám líbí nebo nelíbí??? Já osobně jsem teda proti… Nevidím důvod proč by tu měli být… ![]()
Nevěděla jsem dojaké kategorie bych to mělá dát
![]()
A proč by tu nemohli být? Vždyť dost často i poradí, je možné vidět problém i z hlediska chlapa, tak proč ne? A co si budeme povídat, je tolik chlapů, co mají děti ve své péči, tak kam by si měli chodit pro rozumy?
Před nějakým týdnem tu byla obdobná diskuse…mně osobně je to šumák. Kolik je registrovaných uživetelů? Několik tisíc? A z toho chlapů? Desítky? Tak asi neuškodí i názor chlapa…
Mně to nevadí..je to emimino, ne emaminka…a o mimino by se meli zajimat i muži ![]()
Myslíš registrované?
A kdyby se neregistrovali a jen šmírovali, tak by to nevadilo? ![]()
Tohle je veřejný server ![]()
@Verunecka289 Já nevidim důvod, proč by tu neměli být. Rodič jako rodič. Nikde není přímo psáno, že je to pouze web pro matky. Je tu i spoustu lidí, co nemají děti, ty by tu taky neměli být?
Teda fakt nechápu, proč by tu nemohli být i chlapi, tatínci. Tahle stránka se nejmenuje emamina, ale emimino… Někdy je zajímavé si v diskuzi přečíst názor chlapa, třeba @Jura007 má vždycky dobrý a často vtipný komentáře. Já s tím teda absolutně problém nemám. Spíš naopak.
Taky nechapu, proc by to melo nekomu vadit
Nazev je emimino a ne emaminka ![]()
No nevim včera sem viděla diskuzi a ten chlápek tam dával fotku svýho s prominutím š…na tohle je Vám opravdu šumák? Mě teda ne ![]()
@Lama Lama píše:
Je to emimino, mimina maj i chlapi.Není to emaminka.
přesně tak nevadí mi, že tu jsou i chlapi
Mně to uhozený nepřijde, není uhozený, že se chlap zajímá o děti, o vztahy…
Nechápu, proč by tady nemohli být chlapi. ![]()
Proč přesně jsi proti @Verunecka289?
Proč jsi proti? To je trochu diskriminace, ne
?
Vůbec mi to nevadí. Naopak, ráda si přečtu mužský pohled na nějakou věc. Ještě jsem tu muže neviděla diskutovat v tématech jako „problémy s cyklem“ či „vidíte tam ducha“, to by mi asi divné přišlo, ale v těch unisex tématech si jejich názory přečtu ráda.
Ty naděláš kvůli jednomu pérku
Mě to tedy nevadí, taky mají právo sem chodit a zeptat se na určité věci či sdílet svůj názor na konkrétní diskuzi.
No a pokud ti vadí, že tu jsou tak se zaregistruj jinde ![]()