Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verunecka289 A kde si to viděla? To by mě docela zajímalo, jestli u nás na masakrozních příspěvcích si viděla toho voteploucha v akci, tak to bud v klidu to tam žádnej chlap nedával
To byla recese, ono chce občas i číst a ne jen koukat na obrázky!
@Verunecka289 píše:
Proč jsem proti je zmíněný výše… a jak to teda funguje když to tam bylo? pokud jsou slušný tak dobrý ale tohle mě docela rozhodilo![]()
Jediný důvod je fotka vložená a už určitě adminem smazaná? Takže až sem podobnou fotku vloží ženská, začneme přemýšlet o zákazu vstupu pro ženský.
![]()
Zakldatelka má namysli tuto diskuzi https://www.emimino.cz/…raci-117294/ ale penis už je fuč ![]()
Nene už nevim co to bylo, nudila sem se a projížděla sem diskuze co sou dycky na boku a dokonce tam byl i komentář ve stylu že se nestydí… to by měli nějak zakázat ne?
![]()
@Nelisa píše:
Jediný důvod je fotka vložená a už určitě adminem smazaná? Takže až sem podobnou fotku vloží ženská, začneme přemýšlet o zákazu vstupu pro ženský.![]()
Nečetla jsem diskuzi, ale proč by tady chlapi neměli být? to není EMAMINA, cožpak chlapi nemají MIMINA? Navíc některé technické otázky mají více v merku oni, tak proč by neukázali i mužský pohled. Mě to teda nevadí ![]()
@Verunecka289 : tak zakazat asi tezko…nahlasit adminum, postaraji se o to a je klid
@Nelisa nee tak sem to nemyslela i když to tak možná vyznělo ![]()
Jinak když už to tu někdo načal, mám tu dotaz pro @admin je to tedy server pro baby i chlapy, nebylo by tedy možná úplně blbý nějak upravit ‚ukecaná baba‘ podle vyplnění pohlaví na ‚ukecaný chlap‘ například
jen taková technická vsuvka
aspoň by se v diskusích rozlišilo pohlaví přispěvatele a onen chlap by se nemusel cítit jak gay ![]()
@Lenka-K-85 píše:
@Verunecka289 A kde si to viděla? To by mě docela zajímalo, jestli u nás na masakrozních příspěvcích si viděla toho voteploucha v akci, tak to bud v klidu to tam žádnej chlap nedávalTo byla recese, ono chce občas i číst a ne jen koukat na obrázky!
hele, na voteploucha ať nikdo nesahá ten k nám patří ![]()
Mě teda nevadí, někdy dobře poradí taky to vidí ze stránky chlapa myslím některé věci.
Navíc v dnešní době je spouta chlapů co vychovávají dítko a jsou sami, takže proč by si sem nezašel na radu nebo se prostě jen vykecat
![]()
@Verunecka289 píše:
@Nelisa nee tak sem to nemyslela i když to tak možná vyznělo
Počkej, až tu budeš dýl, zjistíš, že je fakt fajn a osvěžující přečíst si v tom babinci i názor chlapa.
![]()
@kcechovka píše:
Zakldatelka má namysli tuto diskuzi https://www.emimino.cz/…raci-117294/ ale penis už je fuč
Achjooo
![]()