Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mischelinmisa píše:
@Lenka-K-85 Já teda nechci být zlá, ale 53letej pán už nemá tolik pozornosti jako třeba ve 25letech, tak proč mu ho nepochválit![]()
@AmyLee píše:
@mischelinmisa![]()
možná čekala lepšího a většího?
a on to nebyl pindík ale pinďour..
teda odborně penis samozřejmě
@Lenka-K-85 píše:
@K.Black![]()
Fakt? To jsem netušila!
věř mi, já už to párkrát viděla a vyděšená jsem teda byla ![]()
@mischelinmisa píše:
@AmyLee Já ho bohužel neviděla, doufám, že zakladatelka z toho nemá trauma
JInak si myslím, že ty nejsou žádné dvanáctky, třináctky, které by to možná mohlo vyděsit.
nebyly to moc kvalitní fotky
a penis taky moc kvalitní nebyl ![]()
@mischelinmisa píše:
JInak si myslím, že ty nejsou žádné dvanáctky, třináctky, které by to možná mohlo vyděsit.
vypadá to na velké trauma, když jí tady pohoršují muži
![]()
@mischelinmisa píše:
ty to nevyděsí ![]()
@Lenka-K-85 no ono de o to že čekám chlapečka a mám strach co a jak bude co se může stát a proto projíždím i takový diskuze jinak se o takový věci opravdu nijak zvlášť nezajímám…
asi bych se měla trochu sklidnit a přestat uvažovat o kravinách no… ![]()
@kcechovka píše:
nebyly to moc kvalitní fotkya penis taky moc kvalitní nebyl
se usudím
![]()
@K.Black To je fakt, asi by se tomu ještě dva-tři dny hihňaly ![]()
@IvkaH píše:
vypadá to na velké trauma, když jí tady pohoršují muži![]()
mého chlapa pohoršuje teď to, že se nevěnuji jeho pracně udělaným palačinkám, ale věuji se vám
![]()
@Verunecka289 píše:
@BohunkaP no právě je to veřejný server a proto můžu mít svůj názor a veřejně o něm diskutovat ne? nepotřebuju aby se do mě někdo navážel já taky nikoho neodsuzuju za jeho názory
Děvčico zlatá, tak s takovou vztahovačností tu dlouho nevydržíš. Založila si diskuzi a musíš pocítat s tím, že tu padnou i názory, které se ti nemusí líbit. Díkybohu, že takové jako ty, nerozhodují o tom, jestli tu můžou být chlapi nebo ne. Jinak, to tě nenapadlo, že někdo se tu může přezentovat jako žena, ale přitom je muž?
https://www.emimino.cz/…iminu-89115/
@tasa píše:
Tak me napadlo, co vas muzi vede k tomu, ze tady kecate spolu se zenskyma?
To je otázka! ![]()
Protože ženský jsou taky lidi ne? ![]()
A s některými se dá docela dobře pokecat. ![]()
Zakladatelko, nic ve zlém. Nevím, jestli jsi prudérní (to je asi k tomu ptáčkovi).
Ale to, jak se tady ptáš a argumentuješ, mi přijde spíš infantilně sebestředné a půvabně naivní: Proč admin nezakáže sem chodit chlapům, když se mi to nelíbí?
Promiň, ale i kdyby to udělal: Jak by potom admin zjistil pohlaví diskutujícího?
Nikdo tě nekamenuje, ale Slováci mají hezké přísloví: Aké „Pochválen“, také „Na veky“!
Příspěvek upraven 11.11.12 v 13:08
@Lenka-K-85 píše:
@AmyLee Jdi si dát palačinku a věnovat příťovi![]()
![]()