Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
11.11.12 13:38

Proč by tu neměli být?? Pro mě je naopak každej chlap na ženském serveru vítaný, protože chlap kterej chodí na ženskej server asi nebude např. šovinistickej blb, pokud tam nechodí teda provokovat, muži patří do RODINY. Naopak když jsem si přečetla tvé téma, tak mi okamžitě hlavou projelo co to píše za slepici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.11.12 13:39

@Heineken aby z tebe zakladatelka neměla trauma.. Si koleduješ teda :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38179
11.11.12 13:40
Verunecka289 píše:
@BohunkaP to by mě opravdu zajímalo kdy jsem se prezentovala sebestředně a netolerantně? já teda nevím ale psát o někom takový věci není netolerantní? podle mě teda jo… a nezakládala sem nic hned až po včerejším zážitku jinak mi to bylo jedno a nepřemýšlela sem nad tím takže bych řekla že ne jen já se tu prezentuju jako netolerantní… ale asi to nemá cenu s Váma řešit když jsem pořád ta nejhorší… :nevim:
Tak podle mě tady :
Verunecka289 píše:
Proč jsou na emimino i chlapi?
Mě osobně to teda přijde dost uhozený…
a tady :
Verunecka289 píše:
Já osobně jsem teda proti… Nevidím důvod proč by tu měli být… :zed:

Ale čest chlapů tady nehájím, jen odpovídám, protože se na to ptáš.
Myslím si že tolerantního člověka by takové úvahy ani nenapadly.
Osobně je mi to však jedno, každej jsme nějakej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3838
11.11.12 13:40

Cooo? Tu bolo pero a mna tam nikto neprivolal? :cert: :cert: :cert: :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.11.12 13:41
IvkaH píše:
drak ti uletí, venku strašně fučí :pankac: :mrgreen:

No aby mi neulítl i s dětma. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.11.12 13:42
@Heineken píše:
No aby mi neulítl i s dětma. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

přivaž jim na nohu závaží :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.11.12 13:42
AmyLee píše:
@Heineken aby z tebe zakladatelka neměla trauma.. Si koleduješ teda :mrgreen: :mrgreen:

Já vím, asi 2× jsem se tady nechal unést. :oops: :oops: :oops:
Ale už jsem se několikrát omlouval. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.11.12 13:44

Heineken asi zakladatelka nebere tvou omluvu :-D ale tak její mínus… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2486
@Verunecka289 píše:
Proč jsem proti je zmíněný výše… a jak to teda funguje když to tam bylo? pokud jsou slušný tak dobrý ale tohle mě docela rozhodilo :P :)

Co tě rozhodilo? :) :) :)…Nějakej troll, nebo jsi nikdy neviděla pánské přirození… hele jestli se na diskuzních serverech necháš rozhodit takovýma blbinama, tak ti k debatě doporučuju spolek katolických žen, ale obávám se že ani tam nebudeš spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee

@langos :mrgreen: :mrgreen: to bylo starý péro… proto o tom skoro nikdo neív :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38179
11.11.12 13:45
IvkaH píše:
přivaž jim na nohu závaží :lol: :lol:

Přivážu je ke stromu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.11.12 13:47

@Heineken no tak to tak prostě mám vždycky jsem měla za to že děti řeší ženský a co zasadit na zahradu chlapi no… uznávám asi sem to fakt napsala blbě určitě to šlo napsat i líp ale nemyslím si že by to bylo zas tak hrozný prostě nejsem žádnej spisovatel a pak sem dovysvětlovala co sem tím myslela a proč mi to vadí takže tak… nemyslela sem to tak že bych chtěla někoho urazit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.11.12 13:47
AmyLee píše:
Heineken asi zakladatelka nebere tvou omluvu :-D ale tak její mínus… :mrgreen:

No je to škoda, snažím se vyjít s každým, ale zase chápu, že ne každýmu musím sednout. :think: :nevim:
Takže radši do veřejných diskusí nechodím, aby se nestrhlo nějaký čoro-moro.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.11.12 13:49
Heineken píše:
No je to škoda, snažím se vyjít s každým, ale zase chápu, že ne každýmu musím sednout. :think: :nevim:
Takže radši do veřejných diskusí nechodím, aby se nestrhlo nějaký čoro-moro. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to chápu :-D já ač žena, tak se taky neobjevuju - no dobře za poslední 2dny vystrkuju růžky víc než normálně.. :mrgreen: :mrgreen: ale za to nemůžu.. za to můžou ONY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nebo ONI?? :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
3451
11.11.12 13:50

@AmyLee uznávám že si asi zasloužím aby jste si ze mě utahovali ale komentovat to nemusím ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová