Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verunecka289 píše:
@IvkaH tak to že ženský, práci to je jasný ale nějak si nedokážu představit že by můj šel na pivo a řešil s klukama čí dítě má rýmu nebo taknemyslim to zle jen mi to přijde nepravděpodobný
![]()
Já už nebudu komentovat téma tvé diskuze, podle mě je to uhozené a netolerantní. Můžeš se vymlouvat, jak chceš, ale dle tvých dalších komentářů, jsi mě nepřesvědčila, že nelítáš, jak holubička. A určitě víš, co tě nadnáší. Mně tu muži nevadí, spíš naopak. Jejich pohled na věc je často až osvěžující a stojí za to si ho poslechnout a zamyslet se nad tím. Já mám technickou profesi a tak se v práci pohybuji především mezi muži a vyhovuje mi to. A budeš se tedy asi divit, ale i oni jako tátové řeší své děti, jejich nemoci, školu atd. Můj kolega, který se teď stal podruhé tátou a má malé miminko, se se mnou radí, mluví i s ostatními kolegy, jak se daří apod. A od svého manžela vím, že když se u piva sejdou tátové, tak i na děti přijde řeč. A proč by ne? Navíc i je často zajímá ženský pohled na nějaký třeba partnerský problém.
@Regina Hero píše:
Nebo tu můžou být chlapi, co se přihlásí jako ženy a dělají ze sebe ženy, že jo… myslím, že admini by měli u všech registrovaných dělat domovní a osobní prohlídky… a neregistrovaným zakázat přispívat…![]()
![]()
@IvkaH píše:jak by si to chtěla udělat
![]()
![]()
Prakticky to nevím, ale jistě to nějak jít musí… ale zase by tu pak mohlo být třeba jen deset, dvacet registrovaných, co by prošli a mohli diskutovat a bylo by tu trochu mrtvo… ![]()
A nedej bože, kdyby se zjistilo, že Verunečka289 je chlap ![]()
@IvkaH v dubnu budeme mít
ale jo proč ne já jen že kamarádi co mají děti kolem mě se o nich nějak moc prostě nebaví prostě řeší spíš co v práci, jestli berou ryby a tak… když se zeptám co malej tak řeknou maximálně jj roste už mu bude rok ale nemyslím si že by se o ně nestaraly nebo je neměli rádi jen to prostě namají potřebu ventilovat a proto si nedokážu představit že když tam nejsu tak se o tom baví když z nich moc nedostanu ani přímou otázkou… ![]()
@Regina Hero píše:
A do prkýnka? Není tu někdo právník? Aby to pak emimino nechtělo zase po mně, že jsem to poradila…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No nepodceňovala bych to a radši si to ohlídala. Ona taková urážka na duši chlapa, to není nikdy bez následků
![]()
@Regina Hero píše: … tak ten se akorát diví, že dřív jí to nevadilo a že je to vlastně ženská práce……Nebo naopak vadilo, že se stará a o svých starostech diskutuje na e-miminu…
@Seizdra píše:
No nepodceňovala bych to a radši si to ohlídala. Ona taková urážka na duši chlapa, to není nikdy bez následků![]()
Hele, ty myslíš, že chlapi mají duši? Já myslela, že jen ego…
![]()
@Regina Hero píše:
Prakticky to nevím, ale jistě to nějak jít musí… ale zase by tu pak mohlo být třeba jen deset, dvacet registrovaných, co by prošli a mohli diskutovat a bylo by tu trochu mrtvo…
A nedej bože, kdyby se zjistilo, že Verunečka289 je chlap
A teď bude chtít elektriku zaplatit po tobě ![]()
@Seizdra píše:
A teď bude chtít elektriku zaplatit po tobě
A nebo zjistí, že i já jsem chlap a vzájemně si dáme po papuli ![]()
@Regina Hero píše:
Hele, ty myslíš, že chlapi mají duši? Já myslela, že jen ego…![]()
![]()
Myslíš to ego s dirkou, co tu bylo včera vyfocený? No já tomu říkám teda občas i mozek, pokud fakt myslíme to stejný ![]()
Tak např. Táta Pavel, je jen dobře, že ten tady je, Chodí do témat u tkerých má co říct a nemel zbytečnosti a vyjadřuje se k věci
více takových tady…
@Verunecka289 píše:
@IvkaH v dubnu budeme mítale jo proč ne já jen že kamarádi co mají děti kolem mě se o nich nějak moc prostě nebaví prostě řeší spíš co v práci, jestli berou ryby a tak… když se zeptám co malej tak řeknou maximálně jj roste už mu bude rok ale nemyslím si že by se o ně nestaraly nebo je neměli rádi jen to prostě namají potřebu ventilovat a proto si nedokážu představit že když tam nejsu tak se o tom baví když z nich moc nedostanu ani přímou otázkou…
![]()
jakože „nemají potřebu to ventilovat“!!!!!!
jako by to bylo nějaký trauma nebo co
@Regina Hero píše:
A nebo zjistí, že i já jsem chlap a vzájemně si dáme po papuli
Teda tak a to jsem myslela, že vanilkový židle řeší jen baba… No dám si na tebe pozor
ot: v nábytku Melzer mi nabídli s příplatkem cca 7 stovek za kus možnost nastrikaní do vanilky, ale u nich je židle od 3 tisíc nahoru
objednala jsem nakonec ořech ![]()
@Verunecka289 píše:
@IvkaH v dubnu budeme mítale jo proč ne já jen že kamarádi co mají děti kolem mě se o nich nějak moc prostě nebaví prostě řeší spíš co v práci, jestli berou ryby a tak… když se zeptám co malej tak řeknou maximálně jj roste už mu bude rok ale nemyslím si že by se o ně nestaraly nebo je neměli rádi jen to prostě namají potřebu ventilovat a proto si nedokážu představit že když tam nejsu tak se o tom baví když z nich moc nedostanu ani přímou otázkou…
prý „nemají potřebu to ventilovat“!!! jako kdyby to bylo nějaký trauma ![]()
@Seizdra píše:
Myslíš to ego s dirkou, co tu bylo včera vyfocený? No já tomu říkám teda občas i mozek, pokud fakt myslíme to stejný