Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
11.11.12 15:44

Asi si založím nějaké výživné téma - třeba sex seniorů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 15:45
@kcechovka píše:
ona se tu baví o dokonalém těle pro chlapa a podobné duchaplné názory :mrgreen:

Ona? Haló tady jsem, ano, nemám problém se bavit na různá témata, ani ze svého soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.11.12 15:46
@dada12 píše:
Nechápu, proč se se mnou dohaduješ. Konstatuji fakt, že chlapi nechodí do diskuzí o dětech. To je celé.

A nebo takový ten klučina, který radil v tématu „nešťastná šestiletá“ o pomoci plaché holčičce s kamarády. jak se jmenuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.11.12 15:47
@dada12 píše:
Ona? Haló tady jsem, ano, nemám problém se bavit na různá témata, ani ze svého soukromí.

to je teda trochu OT, ale byla jsi tam velká propagátorka dokonalosti ženské, jinak si chlap o ni ani kolo neopře a navážela jsi se do ostatních kvuli jejich nedokonalosti, ale vztah nějak nefachá Tobě :mrgreen: :think: čím to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 15:47
@kcechovka píše:
chodí do diskuzí o dětech, např táta pavel..

Ten jo no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.11.12 15:48
@eumedon píše:
Existuje přísloví „Jaký šel, takovou potkal“ (a opačně, jaká šla, takového potkala - i když nic z toho nelze brát absolutně, záleží taky na štěstí).

Ale když čtu takovéty rádobyfeministické zatrpklé kecy, jací jsou chlapi hrozní, chce se mi napsat: Ne, takoví nejsou chlapi! Takoví jsou ti chlapi, který si ty vybíráš za partnery! Nehledej problém v mužích obecně! Ten problém je v tobě!

Pod to se klidně podepíšu! Krásně napsané :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.11.12 15:49
Verunecka289 píše:
@IvkaH tak to že ženský, práci to je jasný ale nějak si nedokážu představit že by můj šel na pivo a řešil s klukama čí dítě má rýmu nebo tak :) nemyslim to zle jen mi to přijde nepravděpodobný :think: :)

Já konkrétně řeším i tu rýmu, protože jeden kámoš se kterým chodím na pivo je lékař ORL. Ale to je opravdu náhoda. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
@kcechovka píše:
to je teda trochu OT, ale byla jsi tam velká propagátorka dokonalosti ženské, jinak si chlap o ni ani kolo neopře a navážela jsi se do ostatních kvuli jejich nedokonalosti, ale vztah nějak nefachá Tobě :mrgreen: :think: čím to bude?

Promiň nechci tu řešit jiné diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@Bábrdl píše:
To přeci není důvod šmahem vyhnat chlapy. :nevim:p. s. Hmm, marně váhám, co to slovo mohlo být. Že by šulín? Ale to mi teda nepřipadá jako kandidát na vytečkování, tak se dřív říkalo penisu i před malými chlapečky. (umyl sis šulína?)

Mě trefí :mrgreen: jinak doma rikame šulka :P

Příspěvek upraven 11.11.12 v 15:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@dada12 píše:
Ten jo no..

A co Jura007? Ten co radil v diskuzi „nešťastná šestiletá?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@dada12 píše:
Nechápu, proč se se mnou dohaduješ. Konstatuji fakt, že chlapi nechodí do diskuzí o dětech. To je celé.

to už se z toho vykrucuješ, tvůj první příspěvek neříkal nic o diskuzích.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
11.11.12 15:50
@Bábrdl píše:
Asi si založím nějaké výživné téma - třeba sex seniorů :mrgreen:

počkej chvilku, půjdu s tebou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38179
11.11.12 15:51
Regina Hero píše:
@Heineken Ahoj holka, tebe jsem už dlouho nepotkala… od doby, co jsem si nechtě smazala „Kamilovku“, tak jsem neměla to štěstí… ;)

Ahoj kočko. :mavam: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No máš pravdu, „Kamilovka“ byl jeden z těch mých úletů, za který mě tady některý holky možná nenáviděly. Pak jsem se radši stáhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 15:52
@K.Black píše:
to už se z toho vykrucuješ, tvůj první příspěvek neříkal nic o diskuzích.

Nečetla jsem diskuzi. Kromě pár kluků, myslím 2, kteří se tu baví o všem možném, je tu ještě jeden, který je hysterický otec a jinak ostatní se baví jen na téma o sexu. To je zajímavý, že chlapi se o dětech nebaví a to mi na nich právě přijde typické. Proto mi vadí, že berou ženským po rozvodu děti. Chlap se prostě sám od sebe o děti nezajímá. Zajímá se o sex, sport a kraviny. O děti ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová