Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
11.11.12 16:17
@KatkaX píše:
Dovotle, abych se představila… jsem Jarda B. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: těší mě Bart S. :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 16:18
@IvkaH píše:
Neznám žádného chlapa, který má děti ať malé nebo velké, že by se nezajímal o děti, rodinu, že by byl zaměřený jen na sebe, proto mi ani nepříjde divné, že si sem příjdou taťkové pokecat.
Nejsem feministka chlapi mi nevadi :lol:.

Já jsem feministka a chlapy zbožňuju, proto bych jich mezi námi uvítala víc a v různých třeba i rodinných tématech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.11.12 16:18

Nakonec zjistíme, že jsme tu samej chlap! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.11.12 16:19
nepřihlášená karin píše:
Nebo, kvůli tomu, že se tady objevuje čím dál tím víc rýpalek, které stále nemohoou pochopit, proč tady přispívají i chlapi, tak se registrují jako ženy, což bych taky asi udělala, být muž, aby mě tady někdo nenařkl z pedofilie

No je pravda, že do některých témat nepřispívám, i když bych měl k tématu co říct jen proto, že jsem chlap. Protože můj názor by někdy právě kvůli tomu nebyl vůbec přijat a mohlo by se to strhnout v hádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 16:20
@nepřihlášená karin píše:
Nebo, kvůli tomu, že se tady objevuje čím dál tím víc rýpalek, které stále nemohoou pochopit, proč tady přispívají i chlapi, tak se registrují jako ženy, což bych taky asi udělala, být muž, aby mě tady někdo nenařkl z pedofilie

No jo, tak chlapy, odtajnit, to je lae pěkně hnusný, chlap si chce pokecat o dětech a obviňují ho tu z pedofilie..Tak to mě nenapadlo a je to hrozný. To je mi líto, pokud tu někdo takový je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená karin
11.11.12 16:21
@dada12 píše:
No vždyť jo, já celou dobu jen říkám, že chlapi se na emiminu nebaví o dětech, ale o sexu ano. Že mi to přijde zajímavé. A že mi přijde, že je podle toho poznat, co je zajímá.

dado, kdyby jsi doma měla chlapa, který se běžně zajímá o své děti, tak by ti to nepřišlo divné, z toho usuzuji, že to z domova ani ze svého okolí neznáš, proto ty tvoje názory. Mě by přišlo hodně divné, kdyby se můj manžel nezajímal o děti. Když jdu občas do práce a manžel stráví celý den s dětmi, tak mi pak další den láskyplně vypráví, co ta mladší zase vyvedla a je to roztomilé, jak je z toho nadšený. A u nich v práci jsou pouze mužský kolektiv a běžně se baví o dětech, páč občas přijde domů se zaručeným receptem na nějakou nemoc nebo výchovu dítěte

• Citovat
  • Upravit
19789
@dada12 píše:
A mě přijde vtipný, jak jsem tu kamenována za to, že konstatuji fakt, že chlapi se o diskuze o dětech nezajímají.

Zaprvé tě tady nikdo nekamenuje, a zadruhé - ty jsi nepsala že chlapi se nezajímají o diskuse o dětech! Ty jsi psala - rač se upamatovat - že chlapi se nezajímají o děti, nýbrž pouze o sport, sex a kraviny!

Nezajímat se o diskuse, vnich se řeší celkem banality (případně závažné věci, které by měl ale řešit odborník) a nezajímat se o děti je rozdíl.

A celé vlákno vniklo kvůli zakladatelce, které utrpěla zřejmě šílené trauma z toho, že jí tady někdo ukázal nádobíčko a následkem toho prohlásila, že ji vadí, že chlapi vůbec e-mimino navštěvují.

Ale dovedu si představit, proč asi se s tím svým doma hádáte.

Příspěvek upraven 11.11.12 v 16:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
@Heineken píše:
No je pravda, že do některých témat nepřispívám, i když bych měl k tématu co říct jen proto, že jsem chlap. Protože můj názor by někdy právě kvůli tomu nebyl vůbec přijat a mohlo by se to strhnout v hádku.

Je to škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 16:23
@eumedon píše:
Zaprvé tě tady nikdo nekamenuje, a zadruhé - ty jsi nepsala že chlapi se nezajímají o diskuse o dětech! Ty jsi psala - rač se upamatovat - že chlapi se nezajímají o děti, nýbrž pouze o sport, sex a kraviny!

Nezajímat se o diskuse, vnich se řeší celkem banality (případně závažné věci, které by měl ale řešit odborník) a nezajímat se o děti je rozdíl.

A celé vlákno vniklo kvůli zakladatelce, které utrpěla zřejmě šílené trauma z toho, že jí tady někdo ukázal nádobíčko a následkem toho prohlásila, že ji vadí, že chlapi vůbec e-mimino navštěvují.

Příspěvek upraven 11.11.12 v 16:22

Myslela jsem to hlavně na diskuze a od toho pak tedy asi mylně odvozuji, že chlapy děti nezajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200

:think: Hm, Dáda už obrací, to už je zas po legraci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
@KatkaX píše:
Nakonec zjistíme, že jsme tu samej chlap! :dance:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 16:24
@KatkaX píše: :think: Hm, Dáda už obrací, to už je zas po legraci :?

Prosím Tě vrať se po diskuzi, píšu pořád to samé dokola, je to až směšný, jak vymýšlíte nesmysly a já pořád asertivně jedu tu původní myšlenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.11.12 16:26
@Heineken píše:
Já jo, akorát většinou na uzavžených diskusích a v soukromých zprávách.
Ale pár hraček pro děti už jsem tady doporučoval i na veřejných diskusích.

na generálního si asi málo profláklý, když se zašíváš v uzavřené, kdyby ses pochlapil a psal si z mamkama o dětech veřejně, budou mít muži na emimi bonusové body, že nepřispívají jen o sexu ;)
:mrgreen:
Dada a jine rypalky by to mozna ocenily :lol:

Příspěvek upraven 11.11.12 v 16:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
11.11.12 16:28
@sad 1 píše:
Myslím, že to není tím, že se o dětech nebaví, ale tím, že se o nich nebaví před tebou. Kdybys trošku pronikla do světa mužů, jako třeba já ve své práci, kde žen moc není, zjistila bys, že chlapi o dětech mluví hodně, v práci, na pivku…ale jen s někým, s kým to uznají za vhodné, a před kým si nemusí hrát na egoisty.

Souhlas… jak už jsem psala dřív, toto je i moje zkušenost :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 16:28
@nepřihlášená karin píše:
dado, kdyby jsi doma měla chlapa, který se běžně zajímá o své děti, tak by ti to nepřišlo divné, z toho usuzuji, že to z domova ani ze svého okolí neznáš, proto ty tvoje názory. Mě by přišlo hodně divné, kdyby se můj manžel nezajímal o děti. Když jdu občas do práce a manžel stráví celý den s dětmi, tak mi pak další den láskyplně vypráví, co ta mladší zase vyvedla a je to roztomilé, jak je z toho nadšený. A u nich v práci jsou pouze mužský kolektiv a běžně se baví o dětech, páč občas přijde domů se zaručeným receptem na nějakou nemoc nebo výchovu dítěte

Tak jo, něco opět pustím, i když o tom diskuze není. Můj partner je mi v domácnosti naprosto rovnocený a kromě kojení, když je doma, tak má naplno dítě na starost a zbžňuje ho, není to nějaké " hlídání ". V tomhle ohledu je to opravdu nadstandartní péče otce a kdekdo mi závidí. To samé tchán, zrovna dnes jsme spolu řešili růst zoubků a jak malému sluší nová čepice a jaké číslo potřebuje. Prostě rodina inteligentní, na úrovni. Tak prosím nevymýšlejte kraviny. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová