Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dada12 Prosim tě už se nauč číst!!! A hlavně taky to co píšeš si přečti jo? Ať zase netvrdíš, že ty jsi nic takového netvrdila.
@dada12 Prosim tě už se nauč číst!!! A hlavně taky to co píšeš si přečti jo? Ať zase netvrdíš, že ty jsi nic takového netvrdila.
@K.Black dada vlastně tvrdí něco o čem ví prd, ale napadlo ji, že by bylo vhodné to napsat ![]()
@dada12 píše:
Aha, tak to vůbec. A podle mě jsou různě anonymní a tak..
tak jak můžeš říct, že se objeví jen když je téma o sexu?
@eumedon píše:
Já se na to dívám opačně: Dítě má večer domů přijít špinavé. Pokud jde z špinavé už z MŠ, je vše v pořádku.
Ano, můj syn chodí často ze školky jak prase - kompletně i vyválený ![]()
@K.Black píše:
tak jak můžeš říct, že se objeví jen když je téma o sexu?
@dada12 píše:
Aha, tak to vůbec. A podle mě jsou různě anonymní a tak..
ale anonymní jsou i zdejší ženy… a jak víš že jsou to zrovna tihle muži?
![]()
@AmyLee píše:
ale anonymní jsou i zdejší ženy… a jak víš že jsou to zrovna tihle muži?![]()
ona ví vše, je z inteligentní rodiny ![]()
Tak odpovědi se už asi nedočkám
půjdu tedy něco dělat, nerada ale přemůžu se ![]()
@dada12 píše:
Tak jo, něco opět pustím, i když o tom diskuze není. Můj partner je mi v domácnosti naprosto rovnocený a kromě kojení, když je doma, tak má naplno dítě na starost a zbžňuje ho, není to nějaké " hlídání ". V tomhle ohledu je to opravdu nadstandartní péče otce a kdekdo mi závidí. To samé tchán, zrovna dnes jsme spolu řešili růst zoubků a jak malému sluší nová čepice a jaké číslo potřebuje. Prostě rodina inteligentní, na úrovni. Tak prosím nevymýšlejte kraviny.
hle jaká změna ![]()
@kcechovka píše:
@dada12 teda dado, ty máš fakt ránuněco tady tvrdíš, pak ti docházejí argumenty tak raději vaříš…
fakt už komedie od Tebe, kdyby to alespon bylo porpvé tak se to dá pochopit
Můžeš mi prosím Tě vysvětlit, jak to myslíš? Konkrétně? Já tvrdím pořád to jedno. A co Ti vadí na tom, že vařím? ![]()
@Lenka-K-85 píše:
Nerozumím Ti, buď prosím Tě konkrétní.