Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dada12 píše:
Prostě rodina inteligentní, na úrovni. Tak prosím nevymýšlejte kraviny.
Nikdo nepochybuje, já osobně bych nic jiného neočkávala
![]()
@dada12 píše:
No vždyť jo, já celou dobu jen říkám, že chlapi se na emiminu nebaví o dětech, ale o sexu ano. Že mi to přijde zajímavé. A že mi přijde, že je podle toho poznat, co je zajímá.
Myslíš si, že tvá dedukce je správná? Zkus se nad tím ještě zamyslet.
@KatkaX píše:
Nikdo nepochybuje, já osobně bych nic jiného neočkávala![]()
taky jsem to chtěla zvýraznit ![]()
@bartsch píše:
Myslíš si, že tvá dedukce je správná? Zkus se nad tím ještě zamyslet.
Nevím, jestli je správná, proto o tom diskutuju, ale napadlo mě to. Ž e třeba po rozvodu se chlapi ohání, jak chtějí děti málem do výhradní péče, ale jak je rok dlouhý, na Emiminu se chlapi k tématům o dětech nevyjadřují. Ano, pokud by se vůbec nepřispívali, tak ano, ale vzpomeň si na mě, až bude výživná diskuze o sexu, tak jak jim pojedou příspěvky od ruky. ![]()
@dada12 píše:
Nevím, jestli je správná, proto o tom diskutuju, ale napadlo mě to. Ž e třeba po rozvodu se chlapi ohání, jak chtějí děti málem do výhradní péče, ale jak je rok dlouhý, na Emiminu se chlapi k tématům o dětech nevyjadřují. Ano, pokud by se vůbec nepřispívali, tak ano, ale vzpomeň si na mě, až bude výživná diskuze o sexu, tak jak jim pojedou příspěvky od ruky.
z těch registrovaných znám téměř jen jednoho, kterýmu jely přísěvky od ruky… ostatní občas něco žbleptnou…
@dada12 Tak to jsem taky chlap, protože diskuse typu Jak mám obléknout dítě…apod. mě neberou, na to tu máme uzavřenou skupinu a tam si o nich povídáme dost, ale do diskuse o sexu se ráda zapojím, proč ne?
@Lenka-K-85 píše:
@dada12 Tak to jsem taky chlap, protože diskuse typu Jak mám obléknout dítě…apod. mě neberou, na to tu máme uzavřenou skupinu a tam si o nich povídáme dost, ale do diskuse o sexu se ráda zapojím, proč ne?
Petře, tak se už odtajni, vole!
@KatkaX píše:
Nikdo nepochybuje, já osobně bych nic jiného neočkávala![]()
Díky no.
@Lenka-K-85 píše:
Já ale nepsala o Tobě, vůbec Tě neznám. Já se taky zapojím do tématu o sexu ![]()
@dada12
Ty si strašně negativní člověk, s toho jak se vyjadřuješ je hrozně cítit zášť vùčí chlapům ![]()
to ti tak ublížili?
@dada12 píše:
Nevím, jestli je správná, proto o tom diskutuju, ale napadlo mě to. Ž e třeba po rozvodu se chlapi ohání, jak chtějí děti málem do výhradní péče, ale jak je rok dlouhý, na Emiminu se chlapi k tématům o dětech nevyjadřují. Ano, pokud by se vůbec nepřispívali, tak ano, ale vzpomeň si na mě, až bude výživná diskuze o sexu, tak jak jim pojedou příspěvky od ruky.
Zažila jsem diskuze o dětech, kde se do nich některé diskutující matky navážely a napadaly je. Jako kdyby mužský nemohl mít na daný „dětský“ problém svůj nazor. Tak pak chápu, že raději jen ty diskuze pročtou a vezmou si z nich, co potřebují. Ale opravdu muži nemají zájem jen o sex, sport a kraviny. Snad jen malé procento z nich, které má místo mozku penis. Ale stejně tak to platí i u žen, jsou takové, které myslí rozkrokem ![]()
@bartsch píše:
Zažila jsem diskuze o dětech, kde se do nich některé diskutující matky navážely a napadaly je. Jako kdyby mužský nemohl mít na daný „dětský“ problém svůj nazor. Tak pak chápu, že raději jen ty diskuze pročtou a vezmou si z nich, co potřebují. Ale opravdu muži nemají zájem jen o sex, sport a kraviny. Snad jen malé procento z nich, které má místo mozku penis. Ale stejně tak to platí i u žen, jsou takové, které myslí rozkrokem
Případně nemyslí vůbec… a těch je taky docela dost ![]()
@dada12 Já ti jen říkám, že je i spousta žen které nepřispívají do diskusí o dětech, ale o sexu si popovídají rádi! Takže to není o chlapech, ale o lidech!