Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
11.11.12 16:30
@dada12 píše:
Prostě rodina inteligentní, na úrovni. Tak prosím nevymýšlejte kraviny. 8o

Nikdo nepochybuje, já osobně bych nic jiného neočkávala :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
11.11.12 16:31
@dada12 píše:
No vždyť jo, já celou dobu jen říkám, že chlapi se na emiminu nebaví o dětech, ale o sexu ano. Že mi to přijde zajímavé. A že mi přijde, že je podle toho poznat, co je zajímá.

Myslíš si, že tvá dedukce je správná? Zkus se nad tím ještě zamyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.11.12 16:33
@KatkaX píše:
Nikdo nepochybuje, já osobně bych nic jiného neočkávala :palec: :kytka:

taky jsem to chtěla zvýraznit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 16:35
@bartsch píše:
Myslíš si, že tvá dedukce je správná? Zkus se nad tím ještě zamyslet.

Nevím, jestli je správná, proto o tom diskutuju, ale napadlo mě to. Ž e třeba po rozvodu se chlapi ohání, jak chtějí děti málem do výhradní péče, ale jak je rok dlouhý, na Emiminu se chlapi k tématům o dětech nevyjadřují. Ano, pokud by se vůbec nepřispívali, tak ano, ale vzpomeň si na mě, až bude výživná diskuze o sexu, tak jak jim pojedou příspěvky od ruky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.11.12 16:37
@dada12 píše:
Nevím, jestli je správná, proto o tom diskutuju, ale napadlo mě to. Ž e třeba po rozvodu se chlapi ohání, jak chtějí děti málem do výhradní péče, ale jak je rok dlouhý, na Emiminu se chlapi k tématům o dětech nevyjadřují. Ano, pokud by se vůbec nepřispívali, tak ano, ale vzpomeň si na mě, až bude výživná diskuze o sexu, tak jak jim pojedou příspěvky od ruky. :-)

z těch registrovaných znám téměř jen jednoho, kterýmu jely přísěvky od ruky… ostatní občas něco žbleptnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.11.12 16:38

@dada12 Tak to jsem taky chlap, protože diskuse typu Jak mám obléknout dítě…apod. mě neberou, na to tu máme uzavřenou skupinu a tam si o nich povídáme dost, ale do diskuse o sexu se ráda zapojím, proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.11.12 16:39
@Lenka-K-85 píše:
@dada12 Tak to jsem taky chlap, protože diskuse typu Jak mám obléknout dítě…apod. mě neberou, na to tu máme uzavřenou skupinu a tam si o nich povídáme dost, ale do diskuse o sexu se ráda zapojím, proč ne?

Petře, tak se už odtajni, vole!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 16:39
@KatkaX píše:
Nikdo nepochybuje, já osobně bych nic jiného neočkávala :palec: :kytka:

Díky no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.11.12 16:41

@KatkaX Jsem Vočko, ale nevadí Jardo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 16:41
@Lenka-K-85 píše:
@dada12 Tak to jsem taky chlap, protože diskuse typu Jak mám obléknout dítě…apod. mě neberou, na to tu máme uzavřenou skupinu a tam si o nich povídáme dost, ale do diskuse o sexu se ráda zapojím, proč ne?

Já ale nepsala o Tobě, vůbec Tě neznám. Já se taky zapojím do tématu o sexu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.11.12 16:42
@KatkaX píše:
Petře, tak se už odtajni, vole!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
74217
11.11.12 16:43
@dada12

Ty si strašně negativní člověk, s toho jak se vyjadřuješ je hrozně cítit zášť vùčí chlapům :nevim:
to ti tak ublížili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
11.11.12 16:44
@dada12 píše:
Nevím, jestli je správná, proto o tom diskutuju, ale napadlo mě to. Ž e třeba po rozvodu se chlapi ohání, jak chtějí děti málem do výhradní péče, ale jak je rok dlouhý, na Emiminu se chlapi k tématům o dětech nevyjadřují. Ano, pokud by se vůbec nepřispívali, tak ano, ale vzpomeň si na mě, až bude výživná diskuze o sexu, tak jak jim pojedou příspěvky od ruky. :-)

Zažila jsem diskuze o dětech, kde se do nich některé diskutující matky navážely a napadaly je. Jako kdyby mužský nemohl mít na daný „dětský“ problém svůj nazor. Tak pak chápu, že raději jen ty diskuze pročtou a vezmou si z nich, co potřebují. Ale opravdu muži nemají zájem jen o sex, sport a kraviny. Snad jen malé procento z nich, které má místo mozku penis. Ale stejně tak to platí i u žen, jsou takové, které myslí rozkrokem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@bartsch píše:
Zažila jsem diskuze o dětech, kde se do nich některé diskutující matky navážely a napadaly je. Jako kdyby mužský nemohl mít na daný „dětský“ problém svůj nazor. Tak pak chápu, že raději jen ty diskuze pročtou a vezmou si z nich, co potřebují. Ale opravdu muži nemají zájem jen o sex, sport a kraviny. Snad jen malé procento z nich, které má místo mozku penis. Ale stejně tak to platí i u žen, jsou takové, které myslí rozkrokem :roll:

Případně nemyslí vůbec… a těch je taky docela dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481

@dada12 Já ti jen říkám, že je i spousta žen které nepřispívají do diskusí o dětech, ale o sexu si popovídají rádi! Takže to není o chlapech, ale o lidech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová