Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2400
11.11.12 16:49
@IvkaH píše:
Ty si strašně negativní člověk, s toho jak se vyjadřuješ je hrozně cítit zášť vùčí chlapům :nevim:
to ti tak ublížili?

Já nevím z čeho to cítíš, já mám chlapy moc ráda, jen jsem psala k tématu, že mi přijde, že chlapy nezajímají témata o dětech. :nevim: Přijde mi, že je to nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
11.11.12 16:49

Myslím, že je to to samé - jako kdyby ti vadilo že na emiminu jsou i holky, co nejsou maminky :roll:. Nechápu, jak k této otázce může někdo dospět :roll: :mrgreen: :?:.

• Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 16:50
@bartsch píše:
Zažila jsem diskuze o dětech, kde se do nich některé diskutující matky navážely a napadaly je. Jako kdyby mužský nemohl mít na daný „dětský“ problém svůj nazor. Tak pak chápu, že raději jen ty diskuze pročtou a vezmou si z nich, co potřebují. Ale opravdu muži nemají zájem jen o sex, sport a kraviny. Snad jen malé procento z nich, které má místo mozku penis. Ale stejně tak to platí i u žen, jsou takové, které myslí rozkrokem :roll:

Je to škoda no, protože pak na Emiminu to vypadá, že to chlapy nezajímá. Člověk na ně za celé týdny v žádných tématech nenarazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
11.11.12 16:51

:mrgreen: Mě taky :mrgreen: :mrgreen: :P.

@Seizdra píše:
Tak to by mě zajímalo kde teda :D
  • Citovat
  • Upravit
8781
11.11.12 16:52

@dada12 to by se ti chlapi museli rozkrájet, aby stihli být v diskuzích o dětech kde jsi zrovna i ty :mrgreen: diskuzí je tu milion a chlapů pramálo…
a navíc, většina těch chlapů chodí do práce a hned po práci určitě neletí na emimino řešit prdíky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 16:54
@Lenka-K-85 píše:
@dada12 Já ti jen říkám, že je i spousta žen které nepřispívají do diskusí o dětech, ale o sexu si popovídají rádi! Takže to není o chlapech, ale o lidech!

A já říkám, že mi přijde, že ženský si popovídají jak o sexu, tak o vaření, dětech, apod, kdežto chlapi nikdy ( kromě pár výjimek ) nemluví, nezjišťují potřebné info co se týče rodiny a dětí. Samozřejmě je možné, že jsou ženský, který se baví jen v diskuzích o sexu a o dětech ne. Z procentuelního pohledu se ale na první pohled jeví, že ženská si popovídá o všem, ale chlap vyleze jen na téma sex a něžnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.11.12 16:56
@dada12 píše:
A já říkám, že mi přijde, že ženský si popovídají jak o sexu, tak o vaření, dětech, apod, kdežto chlapi nikdy ( kromě pár výjimek ) nemluví, nezjišťují potřebné info co se týče rodiny a dětí. Samozřejmě je možné, že jsou ženský, který se baví jen v diskuzích o sexu a o dětech ne. Z procentuelního pohledu se ale na první pohled jeví, že ženská si popovídá o všem, ale chlap vyleze jen na téma sex a něžnosti.

Jak jsem už psala - máš kolem sebe divné chlapy, jinak to nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 16:56
@kcechovka píše:
@dada12 to by se ti chlapi museli rozkrájet, aby stihli být v diskuzích o dětech kde jsi zrovna i ty :mrgreen: diskuzí je tu milion a chlapů pramálo…
a navíc, většina těch chlapů chodí do práce a hned po práci určitě neletí na emimino řešit prdíky…

Jak kde jsem zrovna já? Chlapi v diskuzích o dětech nevidím nikde. Vím, že chodí do práce, ale o sexu si pokecají rádi. Schválně založte téma " Nechce se mnou spát", nebo, jak častěji provozovat sex " a uvidíte, jak jsou v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
11.11.12 17:01
@dada12 píše:
Prosím Tě vrať se po diskuzi, píšu pořád to samé dokola, je to až směšný, jak vymýšlíte nesmysly a já pořád asertivně jedu tu původní myšlenku.

Ne, nejedeš asertivně původní myšlenku - asertivita je slovo, se kterým fakt nemáš nic společného.

Tvoje původní prohlášení bylo, že „chlapi se zajímají jen o sex, sport a kraviny“. Proto celá tahle debata vznikla… A toto přihlouplé prohlášení postupně překrucuješ a směruješ k tomu, abys z toho nevyšla jako přihlouplá nanynka, ale co nejlépe to jde… proto také muselo přijít „doznání“ o tom, jak máš doma skvělého chlapa a jaká jste inteligentní rodina na úrovni.

Pokud v životě zastáváš názor, že chlapi se zajímají jen o sex, sport a kraviny, budiž - každý jsme nějaký. Ale aspoň si za tím stůj a nesnaž se to „nenápadně“ přeformulovat a okecat.

Příspěvek upraven 11.11.12 v 17:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 17:01
@KatkaX píše:
Jak jsem už psala - máš kolem sebe divné chlapy, jinak to nevidím.

Já píšu o chlapech na Emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
11.11.12 17:02

Já třeba taky téměř vůbec nediskutuji a spíš čtu. A to na eMimino chodím od roku 2005, kdy se mi narodilo starší dítko. Několik let jsem měla jiný nick a psala sem tam do diskuzí, včetně jednoho deníčku, který již zanikl. Ale jak děti rostou, raději víc čtu. Nějak mě nebaví bavit se o oblékání, kočárcích atd. Víš, jak to někdy v práci mám, když mi hned ráno po příchodu do práce kolega povídá, že jeho starší kluk dostal neštovice a kolik má pupínků, chvíli na to přijde druhý a vykládá o tom, že jejich mimčo bolí bříško a co jsem na to dávala svým dětem. A to jsou oba chlapi, jak se patří ;)… žádné slečinky. Ale skvělí tátové… a jednoho skvělého a starostlivého tátu a manžela mám doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 17:02
@Heineken píše:
Mo kdyžtak pak můžu něčím přispět. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ukládám si tě ;) :mrgreen:

@KatkaX píše:
Dovotle, abych se představila… jsem Jarda B. :mrgreen:

Ahoj Jardo :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 17:03
@BohunkaP píše:
Ne, nejedeš asertivně původní myšlenku - asertivita je slovo, se kterým fakt nemáš nic společného.

Tvoje původní prohlášení bylo, že „chlapi se zajímají jen o sex, sport a kraviny“. Proto celá tahle debata vznikla… A toto přihlouplé prohlášení postupně překrucuješ a směruješ k tomu, abys z toho nevyšla jako přihlouplá nanynka, ale co nejlépe to jde… proto také muselo přijít „doznání“ o tom, jak máš doma skvělého chlapa a jaká jste inteligentní rodina na úrovni.

Pokud v životě zastáváš názor, že chlapi se zajímají jen o sex, sport a kraviny, budiž - každý jsme nějaký. Ale aspoň si za tím stůj a nesnaž se to „nenápadně“ přeformulovat a okecat.

Příspěvek upraven 11.11.12 v 17:02

Co Ti nepřijde asertivního na mých příspěvcích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
11.11.12 17:04
@dada12 píše:
Co Ti nepřijde asertivního na mých příspěvcích?

To, že svůj původní příspěvek neustále přeformulováváš a nenápadně měníš jeho smysl - tak, abys zůstala „hezká“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.11.12 17:06

@dada12 Táta Pavel - zajímá se o všechna témata a upřímně nevím, jestli nějakým sexuálním je, Heineken - sexuální témata, ale dokáže se bavit i v normálních tématech, tatínek s nickem Eu… neřeší sexuální témata, Mrazivý dech - sex témata ale i témata životní, Dalimil - sexuální témata u něj nevidím, Jura - ten většinou je v normálních tématech a ne v sexuálních… je jich tu víc, ale dál si nevzpomenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová