Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
11.11.12 16:11
dada12 píše:
Promiň nechci tu řešit jiné diskuze.

Celou dobu tu řešíš jiné diskuse, hlavně že chlapi nepřispívají do diskusí o dětech ale do těch o sexu. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
11.11.12 16:11
@nety78 píše:
možná proto, že tatínek nemá potřebu se desetkrát denně vypisovat..mé dítě má rýmičku, co s tím? prostě jde a podá dítěti kapesník. :nevim:

Případně - pokud má pocit, že je to potřeba léčit - to řeší s pediatrem a ne na diskusním fóru.

A zrovna tak - pediatři se většinou brání diagnostikovat a ordinovat přes Internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
11.11.12 16:12
@Verunecka289 píše:
@IvkaH v dubnu budeme mít :) ale jo proč ne já jen že kamarádi co mají děti kolem mě se o nich nějak moc prostě nebaví prostě řeší spíš co v práci, jestli berou ryby a tak… když se zeptám co malej tak řeknou maximálně jj roste už mu bude rok ale nemyslím si že by se o ně nestaraly nebo je neměli rádi jen to prostě namají potřebu ventilovat a proto si nedokážu představit že když tam nejsu tak se o tom baví když z nich moc nedostanu ani přímou otázkou… :mrgreen:

Myslím, že to není tím, že se o dětech nebaví, ale tím, že se o nich nebaví před tebou. Kdybys trošku pronikla do světa mužů, jako třeba já ve své práci, kde žen moc není, zjistila bys, že chlapi o dětech mluví hodně, v práci, na pivku…ale jen s někým, s kým to uznají za vhodné, a před kým si nemusí hrát na egoisty.

• Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 16:12
@KatkaX píše:
Ale tak to asi bude spíš tím, že tady je aktivních 690000 ženských a 6 chlapů, ne? Jako že to bude asi jen optický klam.

No dobře, ale když se píše o sexu, procento prudce stoupá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.11.12 16:13
Tak sama jsi napsala, že víš o třech výjimkách. Tak o ty bychom přišly A nevím, jak by mohl muž kvalitně přispět třeba do debaty „jak jsou cítit první pohyby“ nebo jiné podobné.
@dada12 píše:
Skvělý výběr tématu o dětech.

Ale já myslela pohyby dítěte. Nikoliv třeba vetřelce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Neznám žádného chlapa, který má děti ať malé nebo velké, že by se nezajímal o děti, rodinu, že by byl zaměřený jen na sebe, proto mi ani nepříjde divné, že si sem příjdou taťkové pokecat.
Nejsem feministka chlapi mi nevadi :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
Tak sama jsi napsala, že víš o třech výjimkách. Tak o ty bychom přišly A nevím, jak by mohl muž kvalitně přispět třeba do debaty „jak jsou cítit první pohyby“ nebo jiné podobné.
@dada12 píše:
Skvělý výběr tématu o dětech.

Ale já myslela pohyby dítěte. Nikoliv třeba vetřelce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
K.Black píše:
to se hodí, blíží se zima, bude několik desítek diskuzí o rýmě :mrgreen:

Mo kdyžtak pak můžu něčím přispět. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
11.11.12 16:14
@Bábrdl píše:
Asi si založím nějaké výživné téma - třeba sex seniorů :mrgreen:

To by mě zajímalo :mrgreen: Já mám do seniorského věku daleko, ale ať se mám na co těšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@dada12 píše:
No dobře, ale když se píše o sexu, procento prudce stoupá. :-)

Teď jsem se v debatě trochu ztratila. Tohle přeci nikdo nepopírá. Když se chceš bavit intimně, musíš diskuzi uzavřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
@Heineken píše:
Celou dobu tu řešíš jiné diskuse, hlavně že chlapi nepřispívají do diskusí o dětech ale do těch o sexu. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne, to byla moje myšlenka k tématu : Proč jsou na emimino i chlapy "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená karin
11.11.12 16:15

Nebo, kvůli tomu, že se tady objevuje čím dál tím víc rýpalek, které stále nemohoou pochopit, proč tady přispívají i chlapi, tak se registrují jako ženy, což bych taky asi udělala, být muž, aby mě tady někdo nenařkl z pedofilie

• Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 16:16
@Bábrdl píše:
Teď jsem se v debatě trochu ztratila. Tohle přeci nikdo nepopírá. Když se chceš bavit intimně, musíš diskuzi uzavřít.

No vždyť jo, já celou dobu jen říkám, že chlapi se na emiminu nebaví o dětech, ale o sexu ano. Že mi to přijde zajímavé. A že mi přijde, že je podle toho poznat, co je zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.11.12 16:17

Dovotle, abych se představila… jsem Jarda B. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 16:17
@Bábrdl píše: