Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby byla diskuse pro jako že chlapy no věřte, že bych tam zabrousila
tak proč by chlapi nemohli brouzdat tady. Možná, že jim to něco dá a pochopí kolik starosti máme a co nás nejčastěji trápi
.Co by nám udělalo radost no prostě inspirace. ![]()
@AmyLee píše: škoda že jsem moc mladá na SS![]()
Třeba si to jen namlouváš
, číslo zatím nepadlo ![]()
@nety78 píše:
možná proto, že tatínek nemá potřebu se desetkrát denně vypisovat..mé dítě má rýmičku, co s tím? prostě jde a podá dítěti kapesník.
Já například vím, že i když mám zkušeností hodně, i tak se tady na Emiminu dozvím věci ohledně dětí, které neznám a ráda bych věděla. Chlapy to asi nezajímá.
@Bábrdl píše:
Asi si založím nějaké výživné téma - třeba sex seniorů
Od kolika let se bere do této kategorie? Až založíš, pošli pozvánku… kdosi mi tady našeptává, že prý od čtyřiceti, tak se hlásím ![]()
@KatkaX píše:
Třeba si to jen namlouváš, číslo zatím nepadlo
tak dík
jsem se brzo stala starou
![]()
@Lenka-K-85 píše:
@dada12 Tak jestli máš takového doma, tak je mi tě líto…můj se třeba sám od sebe o děti zajímá. Představ si, že dokonce si se synem hraje, bereho na hokej, učí počítat do deseti, vykoupe, atd.
Proč si myslíš, že mám takového doma? Co Tě k tomu přimělo, to co psali ostatní?
@dada12 píše:
Já například vím, že i když mám zkušeností hodně, i tak se tady na Emiminu dozvím věci ohledně dětí, které neznám a ráda bych věděla. Chlapy to asi nezajímá.
a ty jsi snad chlap, že to tak dobře víš a znáš?
podle sebe soudím Tebe že ![]()
@dada12 Nebo chlapy umí pracovat z vyhledávačem a nemusí zaklád nové diskuse, protože už jich tu je dost, přečtou si to a nemusí nic psát.
@dada12 píše:
Ale zajímá - jenom prostě nemají potřebu o tom diskutovat.
Zkrátka si to přečtou a to jim stačí - hledají věcné, konkrétní informace, nechtějí argumentovat a pokecat si.
Můj muž tímhle způsobem taky postupuje, mimochodem - celá léta, co jsem tu zaregistrovaná já. Přitom sám nepřidal jediný příspěvek.
Pokud máš ve svém okolí pouze muže, které to nezajímá, je to pořád dokola, zakopaný pes je v Tobě samotné.
Příspěvek upraven 11.11.12 v 16:02
@dada12 píše:
Proč si myslíš, že mám takového doma? Co Tě k tomu přimělo, to co psali ostatní?
No to co píšeš Ty, přece. Tvoje absolutní tvrzení, že chlapi toto a chlapi tamto… to trošku naznačuje, že nic jiného neznáš, jinak bys to kategoricky nehlásala do světa. ![]()
@Regina Hero píše:
Od kolika let se bere do této kategorie? Až založíš, pošli pozvánku… kdosi mi tady našeptává, že prý od čtyřiceti, tak se hlásím
Tak já tě pozvu, až na to přijde, bábuško. ![]()
@KatkaX píše:
Dádo, ty máš omezený výběr chlapů kolem sebe. Minule jsi psala, že chlapi v okolí omdlívají při představě, že není žena plně vyholená - což mně nepřijde jako skupina normálních lidí, takže od nich ani nečekám, že se budou extra zajímat o potomky. Jak psal kolega (s tím nickem, který si nepamatuji) nade mnou - jaký šel, takovou potkal - to se sem hodí naprost bezvadně!
Promiň, ale jak souvisí pěkný voňavý vyholený klín s výchovou dětí? Proč si myslíš, ze ten můj se o děti nezajímá?
@Bábrdl píše:
Tak já tě pozvu, až na to přijde, bábuško.
Už se těším… akorát chci mít předem jasno, jestli tam můžou i chlapi… aby pak nedošlo k nějakému nedorozumění, chápeš? ![]()
@Lenka-K-85 píše:
@dada12 Nebo chlapy umí pracovat z vyhledávačem a nemusí zaklád nové diskuse, protože už jich tu je dost, přečtou si to a nemusí nic psát.
Jako že ženský neumí používat vyhledavač? To snad ne..Přesto si tu o dětech ženský vyměňují denně tisíce myšlenek, například očkování, škola, atd..