Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
11.11.12 15:58

Kdyby byla diskuse pro jako že chlapy no věřte, že bych tam zabrousila :dance: tak proč by chlapi nemohli brouzdat tady. Možná, že jim to něco dá a pochopí kolik starosti máme a co nás nejčastěji trápi :hug: .Co by nám udělalo radost no prostě inspirace. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.11.12 15:59
@AmyLee píše: škoda že jsem moc mladá na SS :zed: :zed:

Třeba si to jen namlouváš :mrgreen:, číslo zatím nepadlo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 15:59
@nety78 píše:
možná proto, že tatínek nemá potřebu se desetkrát denně vypisovat..mé dítě má rýmičku, co s tím? prostě jde a podá dítěti kapesník. :nevim:

Já například vím, že i když mám zkušeností hodně, i tak se tady na Emiminu dozvím věci ohledně dětí, které neznám a ráda bych věděla. Chlapy to asi nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.11.12 16:00
@Bábrdl píše:
Asi si založím nějaké výživné téma - třeba sex seniorů :mrgreen:

Od kolika let se bere do této kategorie? Až založíš, pošli pozvánku… kdosi mi tady našeptává, že prý od čtyřiceti, tak se hlásím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@KatkaX píše:
Třeba si to jen namlouváš :mrgreen:, číslo zatím nepadlo :jazyk:

tak dík :-D jsem se brzo stala starou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2400
@Lenka-K-85 píše:
@dada12 Tak jestli máš takového doma, tak je mi tě líto…můj se třeba sám od sebe o děti zajímá. Představ si, že dokonce si se synem hraje, bereho na hokej, učí počítat do deseti, vykoupe, atd.

Proč si myslíš, že mám takového doma? Co Tě k tomu přimělo, to co psali ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
11.11.12 16:01
@dada12 píše:
Já například vím, že i když mám zkušeností hodně, i tak se tady na Emiminu dozvím věci ohledně dětí, které neznám a ráda bych věděla. Chlapy to asi nezajímá.

a ty jsi snad chlap, že to tak dobře víš a znáš? 8o podle sebe soudím Tebe že :idea:

• Citovat
  • Upravit
3481

@dada12 Nebo chlapy umí pracovat z vyhledávačem a nemusí zaklád nové diskuse, protože už jich tu je dost, přečtou si to a nemusí nic psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
@dada12 píše:

Ale zajímá - jenom prostě nemají potřebu o tom diskutovat.

Zkrátka si to přečtou a to jim stačí - hledají věcné, konkrétní informace, nechtějí argumentovat a pokecat si.

Můj muž tímhle způsobem taky postupuje, mimochodem - celá léta, co jsem tu zaregistrovaná já. Přitom sám nepřidal jediný příspěvek.

Pokud máš ve svém okolí pouze muže, které to nezajímá, je to pořád dokola, zakopaný pes je v Tobě samotné.

Příspěvek upraven 11.11.12 v 16:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481

@dada12 Ne to ty píšeš, že je zajímá jen sex, sport atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.11.12 16:02
@dada12 píše:
Proč si myslíš, že mám takového doma? Co Tě k tomu přimělo, to co psali ostatní?

No to co píšeš Ty, přece. Tvoje absolutní tvrzení, že chlapi toto a chlapi tamto… to trošku naznačuje, že nic jiného neznáš, jinak bys to kategoricky nehlásala do světa. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.11.12 16:02
@Regina Hero píše:
Od kolika let se bere do této kategorie? Až založíš, pošli pozvánku… kdosi mi tady našeptává, že prý od čtyřiceti, tak se hlásím ;)

Tak já tě pozvu, až na to přijde, bábuško. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 16:03
@KatkaX píše:
Dádo, ty máš omezený výběr chlapů kolem sebe. Minule jsi psala, že chlapi v okolí omdlívají při představě, že není žena plně vyholená - což mně nepřijde jako skupina normálních lidí, takže od nich ani nečekám, že se budou extra zajímat o potomky. Jak psal kolega (s tím nickem, který si nepamatuji) nade mnou - jaký šel, takovou potkal - to se sem hodí naprost bezvadně!

Promiň, ale jak souvisí pěkný voňavý vyholený klín s výchovou dětí? Proč si myslíš, ze ten můj se o děti nezajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.11.12 16:03
@Bábrdl píše:
Tak já tě pozvu, až na to přijde, bábuško. :mrgreen:

Už se těším… akorát chci mít předem jasno, jestli tam můžou i chlapi… aby pak nedošlo k nějakému nedorozumění, chápeš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 16:04
@Lenka-K-85 píše:
@dada12 Nebo chlapy umí pracovat z vyhledávačem a nemusí zaklád nové diskuse, protože už jich tu je dost, přečtou si to a nemusí nic psát.

Jako že ženský neumí používat vyhledavač? To snad ne..Přesto si tu o dětech ženský vyměňují denně tisíce myšlenek, například očkování, škola, atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová