Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
11.11.12 15:52
@Heineken píše:
Já konkrétně řeším i tu rýmu, protože jeden kámoš se kterým chodím na pivo je lékař ORL. Ale to je opravdu náhoda. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to se hodí, blíží se zima, bude několik desítek diskuzí o rýmě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 15:53
@Bábrdl píše:
A co Jura007? Ten co radil v diskuzi „nešťastná šestiletá?“

Jo toho jsem počítala do těch dvou, že si popovídá na různá témata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.11.12 15:53
@K.Black píše:
počkej chvilku, půjdu s tebou :mrgreen:

zase ten sex!!! že se nestydíš ženská jedna :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22048
11.11.12 15:54
@dada12 píše:
Konstatuji fakt, že chlapi nechodí do diskuzí o dětech. To je celé.

Nekonstatuješ - resp. možná jsi to tak třeba i myslela, ale výrokem „chlapi se zajímají jen o sex, sport a kraviny“, ses poněkud shodila a zesměšnila… kdybych já byla chlap, dost by se mne podobný blábol dotkl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
11.11.12 15:54

Ja jsem si tady psala s chlapem i soukromně. Potřeboval poradit v tom co jsem řešila zrovna v tu chvílí :pankac:.
Někdy se tady píšou spíš choulostivé záležitosti, ale je třeba počítat s tím že si to tady přečte celý národ. A proto můžeš psát anonymně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
11.11.12 15:55
@dada12 píše:
Nečetla jsem diskuzi. Kromě pár kluků, myslím 2, kteří se tu baví o všem možném, je tu ještě jeden, který je hysterický otec a jinak ostatní se baví jen na téma o sexu. To je zajímavý, že chlapi se o dětech nebaví a to mi na nich právě přijde typické. Proto mi vadí, že berou ženským po rozvodu děti. Chlap se prostě sám od sebe o děti nezajímá. Zajímá se o sex, sport a kraviny. O děti ne.

možná proto, že tatínek nemá potřebu se desetkrát denně vypisovat..mé dítě má rýmičku, co s tím? prostě jde a podá dítěti kapesník. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
11.11.12 15:55
@AmyLee píše:
zase ten sex!!! že se nestydíš ženská jedna :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

co já, sem to od vás chytla, jinak sex jedině ten bílej :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 15:56
@BohunkaP píše:
Nekonstatuješ - resp. možná jsi to tak třeba i myslela, ale výrokem „chlapi se zajímají jen o sex, sport a kraviny“, ses poněkud shodila a zesměšnila… kdybych já byla chlap, dost by se mne podobný blábol dotkl.

Tak by se Tě dotkl, ale myslím si to. Opravdu nevídám kluky bavit se tady o dětech. Je to škoda. Jakmile se řeší orální sex, budou zde. :-)

Příspěvek upraven 11.11.12 v 15:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200

Ten seniorskej sex (jinak tedy SS) je přesně od kolika let? Já jen jestli taky můžu zažádat o členství… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@nety78 píše:
možná proto, že tatínek nemá potřebu se desetkrát denně vypisovat..mé dítě má rýmičku, co s tím? prostě jde a podá dítěti kapesník. :nevim:

8o 8o to by mě nenapadlo :potlesk: :potlesk: super nápad :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
11.11.12 15:57
@KatkaX píše:
Ten seniorskej sex (jinak tedy SS) je přesně od kolika let? Já jen jestli taky můžu zažádat o členství… :think:

taky by mě to zajímalo :lol:

• Citovat
  • Upravit
3481

@dada12 Tak jestli máš takového doma, tak je mi tě líto…můj se třeba sám od sebe o děti zajímá. Představ si, že dokonce si se synem hraje, bereho na hokej, učí počítat do deseti, vykoupe, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@K.Black píše:
co já, sem to od vás chytla, jinak sex jedině ten bílej :pankac: :pankac:

no to určitě.. hééérečko :-D

• Citovat
  • Upravit
3200
@dada12 píše:
Tak by se Tě dotkl, ale si to myslím. Opravdu nevídám kluky bavit se tady o dětech. Je to škoda. Jakmile se řeší orální sex, budou zde. :-)

Dádo, ty máš omezený výběr chlapů kolem sebe. Minule jsi psala, že chlapi v okolí omdlívají při představě, že není žena plně vyholená - což mně nepřijde jako skupina normálních lidí, takže od nich ani nečekám, že se budou extra zajímat o potomky. Jak psal kolega (s tím nickem, který si nepamatuji) nade mnou - jaký šel, takovou potkal - to se sem hodí naprost bezvadně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@KatkaX píše:
Ten seniorskej sex (jinak tedy SS) je přesně od kolika let? Já jen jestli taky můžu zažádat o členství… :think:
škoda že jsem moc mladá na SS :zed: :zed:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová