Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@denca29 píše:
@eumedon JO JO pokud „chlapovi“ nevadí titul zasloužilá kecalka a povídá s holkama o holčičích věcech tak je pro mě vivnej. Ale to je jedno ne?
a protože tam není zasloužilý kecal tak má radši odsud odejít, aby nebyl divnej?
![]()
@bartsch píše:
Já už nebudu komentovat téma tvé diskuze, podle mě je to uhozené a netolerantní. Můžeš se vymlouvat, jak chceš, ale dle tvých dalších komentářů, jsi mě nepřesvědčila, že nelítáš, jak holubička. A určitě víš, co tě nadnáší. Mně tu muži nevadí, spíš naopak. Jejich pohled na věc je často až osvěžující a stojí za to si ho poslechnout a zamyslet se nad tím. Já mám technickou profesi a tak se v práci pohybuji především mezi muži a vyhovuje mi to. A budeš se tedy asi divit, ale i oni jako tátové řeší své děti, jejich nemoci, školu atd. Můj kolega, který se teď stal podruhé tátou a má malé miminko, se se mnou radí, mluví i s ostatními kolegy, jak se daří apod. A od svého manžela vím, že když se u piva sejdou tátové, tak i na děti přijde řeč. A proč by ne? Navíc i je často zajímá ženský pohled na nějaký třeba partnerský problém.
@bartsch no někteří holt musí lidi kolem sebe urážet za každou cenu že? já jsem taky pracovala mezi chlapama a mám víc kamarádů prostě si s chlapama rozumím víc ale co to s tím má jako společnýho? nemám potřebu se vymlouvat ani omlouvat kvůli názorům který mám prostě komu se nelíbí tomu se nelíbí ale abych o někom psala hned takový věci? to je vážně super úroveň…
@Seizdra píše:
Teda tak a to jsem myslela, že vanilkový židle řeší jen baba… No dám si na tebe pozorot: v nábytku Melzer mi nabídli s příplatkem cca 7 stovek za kus možnost nastrikaní do vanilky, ale u nich je židle od 3 tisíc nahoru
objednala jsem nakonec ořech
Díky… myslím, že taky zůstaneme u ořechu nebo jiné „hnědé“ ![]()
@zelenaprisera ale to sem neřekla a ani to tak nebylo myšlený
prostě asi ne každej je extrovert a má potřebu takový věci řešit každej jsme nějakej tak proč je za to odsuzovat ![]()
@denca29 píše:
@eumedon JO JO pokud „chlapovi“ nevadí titul zasloužilá kecalka a povídá s holkama o holčičích věcech tak je pro mě vivnej. Ale to je jedno ne?
O holčičích věcech? Já si ale s holkama nepovídám o holčičích věcech! Blogísky nečtu.
Titul „zasloužilá kecalka“ jsem získal hlavně kecáním o dodavatelích energií, jejich podomních dealerech, o šmejdech, nabízejících „práci na doba“, za kterou by mu měl uchazeč o práci zaplatit, popřípadě z které se vyklube letadlo, o kauze WLG Invest, apod. To nejsou holčičí věci.
Na emimino jsem se dostal asi poprvé po narození dcery, pak jsem se zaregistroval, protože jsme chtěli prodat její postýlku (tu jsme ale nakonec prodali přes kamenný dětský bazárek) a pak proto, že mě bohovsky nas.al jeden dealer energií (ale nepodepsal jsem mu nic, jen byl vlezlý) a hledal jsem platformu, kde to ventilovat a ostatní varovat.
E-mimino přece není jen o holčičích blogískách! Kdyby bylo, tak tady nebudu, ty mě fakt nezajímají!
@Regina Hero píše:![]()
no to právě nevím, jestli myslíme to samý, páč to včerejší jsem neviděla… byli jsme v Mohelnici na triálku a tak mi to, co tu všichni viděli, nějak uteklo… a jsem zase totálně v pr… protože vy tu víte, já neee… leč tak nějak tuším, že myslíme asi stejný mozek
![]()
![]()
Já to právě taky neviděla
ale asi myslíme toho stejnyho netopýra ![]()
Škoda, že jsem nezaregistrovala ty fotky. Příště musím být rychlejší
S manželem se taky někdy bavíme o nějakých tématech, co jsem četla tady na eMiminu a co, je to něco špatného? Mělo by se i toto zakázat? Nedávno jsem si na eMiminu četla diskuzi o velikosti těch jejich „kašpárků“ - toto by se zakladatele taky asi nelíbilo, přitom to bylo ve vší slušnosti
… diskuzi založila (podle všeho) žena a mužský pohled tam byl důležitý. ![]()
@Regina Hero píše:
Díky… myslím, že taky zůstaneme u ořechu nebo jiné „hnědé“
Ale stejně by ta vanilka byla bezkonkurenční!! Škoda, udělám si vlastní nábytek a budu se zabývat takovýma libovkama, co nikde jinde není. Já objednala kus něco přes tisícovku. S dítětem to stejně asi nepřežije do dospělosti, tak mě to aspoň nebude sr… ![]()
Nečetla jsem diskuzi. Kromě pár kluků, myslím 2, kteří se tu baví o všem možném, je tu ještě jeden, který je hysterický otec a jinak ostatní se baví jen na téma o sexu. To je zajímavý, že chlapi se o dětech nebaví a to mi na nich právě přijde typické. Proto mi vadí, že berou ženským po rozvodu děti. Chlap se prostě sám od sebe o děti nezajímá. Zajímá se o sex, sport a kraviny. O děti ne. ![]()
@dada12 píše:
Nečetla jsem diskuzi. Kromě pár kluků, myslím 2, kteří se tu baví o všem možném, je tu ještě jeden, který je hysterický otec a jinak ostatní se baví jen na téma o sexu. To je zajímavý, že chlapi se o dětech nebaví a to mi na nich právě přijde typické. Proto mi vadí, že berou ženským po rozvodu děti. Chlap se prostě sám od sebe o děti nezajímá. Zajímá se o sex, sport a kraviny. O děti ne.
Já když se s někým známým bavím, taky se většinou téma stočí k sexu. To je myslím ale normální, je to věčný a vděčný téma. A nejsem puritánka, bez sexu by ani ty děti nebyly.
@Seizdra píše:
Já když se s někým známým bavím, taky se většinou téma stočí k sexu. To je myslím ale normální, je to věčný a vděčný téma. A nejsem puritánka, bez sexu by ani ty děti nebyly.
Aha
![]()
@dada12 píše:
Aha![]()
![]()
A ne?
na panenku marii už tak půl roku určite nevěřím
![]()
@Seizdra píše:
Tak to je zajímavý… Já taky nejsem puritánka, ale o sexu se téměř s nikým nebavím. To jako proberete počasí, politiku a pak si řeknete, jakou jste si včera střihli polohu? ![]()
@Seizdra píše:
A ne?na panenku marii už tak půl roku určite nevěřím
![]()
Ale já psala v úplně jiné souvislosti. Já taky nejsem puritánka. ![]()