Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
11.11.12 13:58

@Heineken já to neřeším :mrgreen: mi to nevadí já jen že jsem ze sebe udělala asi trubku ale co už :) někdo musí být „nejlepší“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.11.12 14:00
@Verunecka289

Co myslíš, že řeší chlapi když se sejdou v hospodě u piva?
Vše jak ženské :pankac: rodinu, děti, práci, starosti, blbosti a pod.
Tak když to můžou řešit u piva proč by nemohli na e-miminu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
11.11.12 14:00

Verunečko a ty jsi z Čech, nebo odkud jsi, že píšeš, že to vidíš ve svém okolí? Já co mám ve svém okolí chlapy, kteří neřeší děti, tak jsou to většinou spíš takoví primitivové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.11.12 14:02
@denca29 píše:
No já to spíš nechápu, co tady chlap hledá. Je obecně známo, že sem chodí úchyláci a pedofilové. Nějak extra mi to nevadí spíš mi to příjde ujetý. Ježiš nedovedu si představit svýho chlapa jak sedí u emimi a čte články a deníčky co píšou maminy…

Nevím potkávám tu třeba Táta Pavel a ten mi teda, jako úchylák ani pedofil nepřipadá :nevim: :D a jestli se pletu sežeru papír :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.11.12 14:04

@Ananta jsem z Hustopečska ale nemyslim že by to bylo v čechách nějak moc jiný jako neříkám že by třeba chlapi nešli s kočárem ven ale je to málokdy spíš se vždycky stará ta ženská no ale asi jak kdo si to zařídí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.11.12 14:09
@langos píše:
Krasna…a ja tu lietam po emimine a hladam pero :pankac: :pankac: :pankac:

až ho najdeš dej mi vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451

@IvkaH tak to že ženský, práci to je jasný ale nějak si nedokážu představit že by můj šel na pivo a řešil s klukama čí dítě má rýmu nebo tak :) nemyslim to zle jen mi to přijde nepravděpodobný :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151

@Verunecka289 já jdu nejpozději v červenci do práce, dceři bude rok a zůstane s ní doma manžel a asi bude taky hledat rady na internetu, když bude něco potřebovat vědet. a mám mu kvůli tobě zakázat chodit na servery o miminech? na webovkách motorkářů nebo rybářskýho klubu se asi nedočte jak dítěti srazit teplotu

Příspěvek upraven 11.11.12 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
11.11.12 14:10

Ja bych byla pro, aby se o vychovu deti zajimalo vic chlapu a jejich pocet se tu rozsiril. Deti si poridili oba rodice a ne jen zenska. A tady clovek najde spoustu rad.
Takze nazor, ze vychovu deti by mela obstarat jen zenska mi prijde stejne ujety jako ze peci o domacnost je predevsim zalezitost zeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20842
11.11.12 14:11

Zdravím,
eMimino.cz je veřejné diskuzní fórum. Muži jsou tu určitě v menšině, nicméně názor z jejich pohledu může leckdy diskuzi obohatit. :)

Nemluvím tím ale o většině neregistrovaných vkládající reklamu či nevhodné příspěvky např. zmíněnou fotografii pohlavního ústrojí. To tu opravdu netolerujeme - fotka byla smazána a uživatel zablokován. Jakékoliv porušení pravidel nebo obtěžování stačí oznámit administrátorům kliknutím na „Nahlásit“.

Co se týče kategorií na základě příspěvků, neplánujeme je měnit. Muži si zatím nestěžovali. :)

Díky,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.11.12 14:12
@Verunecka289 píše:
@Heineken no tak to tak prostě mám vždycky jsem měla za to že děti řeší ženský a co zasadit na zahradu chlapi no… uznávám asi sem to fakt napsala blbě určitě to šlo napsat i líp ale nemyslím si že by to bylo zas tak hrozný prostě nejsem žádnej spisovatel a pak sem dovysvětlovala co sem tím myslela a proč mi to vadí takže tak… nemyslela sem to tak že bych chtěla někoho urazit… :nevim:

He… jsme asi nějací divní… my řešíme děti s manželem společně, páč jsme oba rodiče a děti nejsou jen moje, ale naše… já si je na písečku neuplácala… a co zasadit na zahradu řeším já, protože manžel je spíš přes motory a elektro, než zahradník…
A jelikož je to tu emimino a ne „mužům vstup zakázán“, tak sem přispívají i muži… a těch, o kterých ani nevíme, páč nejsou registrovaní, přihlášení a třeba jen čtou, o těch ani netušíš… přihlášených a píšících je tu jak šafránu a hned ti vadí… hmmm… není to k zamyšlení? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.11.12 14:12

@Verunecka289, ženská se každopádně stará víc. Je to logický, když je s dětma na mateřské. Ale to neznamená, že by to byla čistě ženská záležitost. Ale máš pravdu, záleží, jak si to kdo zařídí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.11.12 14:14

@Heineken Ahoj holka, tebe jsem už dlouho nepotkala… od doby, co jsem si nechtě smazala „Kamilovku“, tak jsem neměla to štěstí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
11.11.12 14:14

Chlapi snad ty děti nemají? Tatínci, co se aspoň trochu o své ratolesti starají a mají o ně zájem, si o nich taky povídají a řeší jejich radosti a starosti!!! I u toho piva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.11.12 14:15
@admin píše:
Zdravím,
eMimino.cz je veřejné diskuzní fórum. Muži jsou tu určitě v menšině, nicméně názor z jejich pohledu může leckdy diskuzi obohatit. :)

Nemluvím tím ale o většině neregistrovaných vkládající reklamu či nevhodné příspěvky např. zmíněnou fotografii pohlavního ústrojí. To tu opravdu netolerujeme - fotka byla smazána a uživatel zablokován. Jakékoliv porušení pravidel nebo obtěžování stačí oznámit administrátorům kliknutím na „Nahlásit“.

Co se týče kategorií na zaákladě příspěvků, neplánujeme je měnit. Muži si zatím nestěžovali. :)

Díky,
Monika

A co udělat ‚z chlapů chlapy‘? Viz můj příspěvek na některé z předchozí strany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová