Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
11.11.12 13:50

Verunečko ty jsi riziková osoba, „děti řeší jenom ženský“ bože, ze kterého století jsi se vyskytla, tolik feministek bojovalo za svobodu žen, svatá prostoto.

PS: že ty jsi chlap a přišla jsi si dělat legraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.11.12 13:51
Verunecka289 píše:
@Heineken no tak to tak prostě mám vždycky jsem měla za to že děti řeší ženský a co zasadit na zahradu chlapi no… uznávám asi sem to fakt napsala blbě určitě to šlo napsat i líp ale nemyslím si že by to bylo zas tak hrozný prostě nejsem žádnej spisovatel a pak sem dovysvětlovala co sem tím myslela a proč mi to vadí takže tak… nemyslela sem to tak že bych chtěla někoho urazit… :nevim:

Já tě chápu, prostě to byla jen taková střelba od boku bez nějakýho velkýho přemýšlení. Mě to nijak neuráží, nemám s tím problém.
Dřív jsem byl taky spíš konzervativní, ale teď když utírám dětem zadky, dávám jim jídlo, vyzvedávám je ze školky a ze školy, tak už to tak neberu.

A teď už fakt musím na drakyádu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.11.12 13:51

Nečetla jsem celou diskuzi, ale absolutně nechápu, proč by tu nemohli být, spíš naopak je jich tu málo :mrgreen: :mrgreen: Ráda si přečtu názor opačného pohlaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.11.12 13:52

No já to spíš nechápu, co tady chlap hledá. Je obecně známo, že sem chodí úchyláci a pedofilové. Nějak extra mi to nevadí spíš mi to příjde ujetý. Ježiš nedovedu si představit svýho chlapa jak sedí u emimi a čte články a deníčky co píšou maminy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.11.12 13:52
@IvkaH píše:
Víte co je zajímavé? Že se ještě neozval Jura a nebrání čest mužů na e-miminu :think:. Juro kde se touláš? :mrgreen:

Taky jsem si říkala kde tahle všudypřítomná baba je :D jinak tohle je asi jedinej chlap tady, kterej není ani otec, ani to co vím neplánuje a tak. To je asi jeden z těch mála chlapů, co by tu fakt ‚neměli co dělat‘ :D nemyslím to špatně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.11.12 13:53
Verunecka289 píše:
@AmyLee uznávám že si asi zasloužím aby jste si ze mě utahovali ale komentovat to nemusím ne? :mrgreen:

Neřeš to, za pár dní se na celou diskusi zapomene. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.11.12 13:53

@Verunecka289 nemusíš :-D ale bavím se skvěle, díík za diskuzi :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3451
11.11.12 13:54

@Ananta no jo holt bojovali :) co už asi budu muset změnit pohled na to jak to funguje ale holt co člověk vidí ve svým okolí považuje za normální - jasně že to neomlouvá ale moc s tím dělat asi nejde :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3838
@AmyLee píše:
@langos :mrgreen: :mrgreen: to bylo starý péro… proto o tom skoro nikdo neív :mrgreen: :mrgreen:

to je jedno ja som zvedava aj na stare peeera :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
AmyLee píše:
to chápu :-D já ač žena, tak se taky neobjevuju - no dobře za poslední 2dny vystrkuju růžky víc než normálně.. :mrgreen: :mrgreen: ale za to nemůžu.. za to můžou ONY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nebo ONI?? :think: :think:

No je fakt, žë tebe jsem tady ještě neviděl, i když máš hodně příspěvků.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.11.12 13:55
  • Citovat
  • Upravit
AmyLee
11.11.12 13:55

@Heineken byla jsem schovaná v uzavřených, ale pokud to tak půjde dál tak na mě narazíš často :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3451
11.11.12 13:56

@AmyLee no jo no na něčí účet to být musí že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.11.12 13:56

@Verunecka289 na tvůj účet určitě ne.. ale jak se to krásně zvrtlo :) joo krásná to neděle :palec:

• Citovat
  • Upravit
3838
11.11.12 13:58

Krasna…a ja tu lietam po emimine a hladam pero :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat