Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Verunečko ty jsi riziková osoba, „děti řeší jenom ženský“ bože, ze kterého století jsi se vyskytla, tolik feministek bojovalo za svobodu žen, svatá prostoto.
PS: že ty jsi chlap a přišla jsi si dělat legraci
Verunecka289 píše:
@Heineken no tak to tak prostě mám vždycky jsem měla za to že děti řeší ženský a co zasadit na zahradu chlapi no… uznávám asi sem to fakt napsala blbě určitě to šlo napsat i líp ale nemyslím si že by to bylo zas tak hrozný prostě nejsem žádnej spisovatel a pak sem dovysvětlovala co sem tím myslela a proč mi to vadí takže tak… nemyslela sem to tak že bych chtěla někoho urazit…
Já tě chápu, prostě to byla jen taková střelba od boku bez nějakýho velkýho přemýšlení. Mě to nijak neuráží, nemám s tím problém.
Dřív jsem byl taky spíš konzervativní, ale teď když utírám dětem zadky, dávám jim jídlo, vyzvedávám je ze školky a ze školy, tak už to tak neberu.
A teď už fakt musím na drakyádu. ![]()
Nečetla jsem celou diskuzi, ale absolutně nechápu, proč by tu nemohli být, spíš naopak je jich tu málo
Ráda si přečtu názor opačného pohlaví…
No já to spíš nechápu, co tady chlap hledá. Je obecně známo, že sem chodí úchyláci a pedofilové. Nějak extra mi to nevadí spíš mi to příjde ujetý. Ježiš nedovedu si představit svýho chlapa jak sedí u emimi a čte články a deníčky co píšou maminy…
@IvkaH píše:
Víte co je zajímavé? Že se ještě neozval Jura a nebrání čest mužů na e-miminu. Juro kde se touláš?
Taky jsem si říkala kde tahle všudypřítomná baba je
jinak tohle je asi jedinej chlap tady, kterej není ani otec, ani to co vím neplánuje a tak. To je asi jeden z těch mála chlapů, co by tu fakt ‚neměli co dělat‘
nemyslím to špatně ![]()
Verunecka289 píše:
@AmyLee uznávám že si asi zasloužím aby jste si ze mě utahovali ale komentovat to nemusím ne?
Neřeš to, za pár dní se na celou diskusi zapomene.
![]()
@Ananta no jo holt bojovali
co už asi budu muset změnit pohled na to jak to funguje ale holt co člověk vidí ve svým okolí považuje za normální - jasně že to neomlouvá ale moc s tím dělat asi nejde
![]()
@AmyLee píše:
@langos![]()
to bylo starý péro… proto o tom skoro nikdo neív
![]()
to je jedno ja som zvedava aj na stare peeera
![]()
AmyLee píše:
to chápujá ač žena, tak se taky neobjevuju - no dobře za poslední 2dny vystrkuju růžky víc než normálně..
![]()
ale za to nemůžu.. za to můžou ONY
![]()
![]()
nebo ONI??
![]()
No je fakt, žë tebe jsem tady ještě neviděl, i když máš hodně příspěvků.
![]()
@Heineken byla jsem schovaná v uzavřených, ale pokud to tak půjde dál tak na mě narazíš často
![]()
@Verunecka289 na tvůj účet určitě ne.. ale jak se to krásně zvrtlo
joo krásná to neděle ![]()