Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky si myslí, že chlapy by mohli sem chodit:) kdo ví, kolik tatínků má doma třeba i sám mrně:)
@Martas8 píše:
Taky si myslí, že chlapy by mohli sem chodit:) kdo ví, kolik tatínků má doma třeba i sám mrně:)
Přesně ![]()
No někdy se zapojují to vyloženě holčičích diskuzí, kdyby bylo na mě tak bych taky radši jen samý maminy. Ale to stejně nejde takže je to jedno. Já nechápu a nedovedu si představit svýho chlapa, jak sí píše s maminama na emimi. To bych ho asi byrzo vyměnila ![]()
Mě se naopak líbí, že je tady sem a tam nějaký tatínek. Názor chlapa se hodí a je pěkné vidět, že mají taky starost o ty naše poklady ![]()
@Korrrinka píše:
Mě se naopak líbí, že je tady sem a tam nějaký tatínek. Názor chlapa se hodí a je pěkné vidět, že mají taky starost o ty naše poklady
Znám v Lucembursku spoustu českých chlapu, co jsou doma s miminama nebo dětmi. A jsou dost zoufalý a myslim, že jsou rádi kdyby si s někym mohli psát nebo diskutovat
Me by spíš zajímalo, proč chlap má treba hodnotu ukecaná baba
podle toho pak nepoznám zda mi odpovídá chlap nebo zenská to to by se mělo doladit když už lze nastavit zda jsem muž- žena
@magicalee píše:
Me by spíš zajímalo, proč chlap má treba hodnotu ukecaná babapodle toho pak nepoznám zda mi odpovídá chlap nebo zenská to to by se mělo doladit když už lze nastavit zda jsem muž- žena
A mně by zajímalo, proč to píšete sem a ne do nového vlákna v sekci Dotazy pro adminy anebo proč se zrovna nezeptáte admina.
A proč by tu neměli být? Chlapy se snad o miminka nestarají? Já s tím žádnej problém nemám a nechápu, proč to někomu vadí.. kam má chlap jít když potřebuje poradit s něčím, co se týká miminka a nikdo jiný mu zrovna poradit nemůže? ![]()