Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
6.12.12 21:33

A proč ne?:)

Taky si myslí, že chlapy by mohli sem chodit:) kdo ví, kolik tatínků má doma třeba i sám mrně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
7.12.12 10:12
@Martas8 píše:
Taky si myslí, že chlapy by mohli sem chodit:) kdo ví, kolik tatínků má doma třeba i sám mrně:)

Přesně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
8.12.12 11:36

No někdy se zapojují to vyloženě holčičích diskuzí, kdyby bylo na mě tak bych taky radši jen samý maminy. Ale to stejně nejde takže je to jedno. Já nechápu a nedovedu si představit svýho chlapa, jak sí píše s maminama na emimi. To bych ho asi byrzo vyměnila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
14.1.13 13:27

Mě se naopak líbí, že je tady sem a tam nějaký tatínek. Názor chlapa se hodí a je pěkné vidět, že mají taky starost o ty naše poklady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
14.1.13 13:30
@Korrrinka píše:
Mě se naopak líbí, že je tady sem a tam nějaký tatínek. Názor chlapa se hodí a je pěkné vidět, že mají taky starost o ty naše poklady :mavam:
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
14.1.13 17:35

Znám v Lucembursku spoustu českých chlapu, co jsou doma s miminama nebo dětmi. A jsou dost zoufalý a myslim, že jsou rádi kdyby si s někym mohli psát nebo diskutovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.6.13 09:28
@valina1 píše:
Mně to nevadí..je to emimino, ne emaminka…a o mimino by se meli zajimat i muži :nevim:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
3.10.13 13:08

Me by spíš zajímalo, proč chlap má treba hodnotu ukecaná baba :think: podle toho pak nepoznám zda mi odpovídá chlap nebo zenská to to by se mělo doladit když už lze nastavit zda jsem muž- žena

• Citovat
  • Upravit
19789
3.10.13 17:21
@magicalee píše:
Me by spíš zajímalo, proč chlap má treba hodnotu ukecaná baba :think: podle toho pak nepoznám zda mi odpovídá chlap nebo zenská to to by se mělo doladit když už lze nastavit zda jsem muž- žena

A mně by zajímalo, proč to píšete sem a ne do nového vlákna v sekci Dotazy pro adminy anebo proč se zrovna nezeptáte admina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
3.10.13 18:08

@eumedon. Jéžiš co jé ti? se snad tolik nestalo ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16
27.2.17 18:08

Teda, ten úvodní post je krutě genderově nevyváženej:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.2.17 13:08

A proč by tu neměli být? Chlapy se snad o miminka nestarají? Já s tím žádnej problém nemám a nechápu, proč to někomu vadí.. kam má chlap jít když potřebuje poradit s něčím, co se týká miminka a nikdo jiný mu zrovna poradit nemůže? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová