Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
11.11.12 19:14

Ale můžeš, je to tady podle všech místních pravidel, tady každý plácá do všeho o čem nic neví a hodnotí vše, co je daleko i blízko. Jinak by emimino vůbec nefachčilo :mrgreen:.

@Heineken píše:
To jsi správná holka.
Tak by to asi mělo být.
Ale nevím jak dalece je tvůj život kontroverzní, takže to nemůžu hodnotit.
  • Citovat
  • Upravit
19789
11.11.12 19:17
@Heineken píše:
Tak a teď bych s dovolením přispěl něco do tématu Sex a dráždění bradavek, aby mohla dvanáctá dada klidně spát. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A já o vyholování přirození. Předtím jsem totiž o tom četl pěkný blog od chlapa: http://lajdar.blog.idnes.cz/…-byvali.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.11.12 19:26
@eumedon píše:
A já o vyholování přirození. Předtím jsem totiž o tom četl pěkný blog od chlapa: http://lajdar.blog.idnes.cz/…-byvali.html

Nene. To musí být fejk. Dáda řikala, že chlapi při pohledu na 100% nevyholenou vždy zvrací. A já jí věřím, protože Dáda ví… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.11.12 19:27
Larr píše:
Ale můžeš, je to tady podle všech místních pravidel, tady každý plácá do všeho o čem nic neví a hodnotí vše, co je daleko i blízko. Jinak by emimino vůbec nefachčilo :mrgreen:.

To je fakt, tady vlastně může hodnotit kdokoliv cokoliv. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
11.11.12 19:32

Já například mám do tématu sex a dráždění bradavek nachystáno spousty a spousty materiálu, přesto, že dráždění bradavek nesnáším a slovo dráždění mi nahání zimouvrejky (-a jsme u dalšího, neumím psát slovensky, ale chystám se psát a kecat do toho) :roll: :mrgreen: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 19:35
@eumedon píše:
Ale pro případ rozvodu bys chtěla dítě do své výhradní péče s odůvodněním, že manžel ani tchán nediskutují na e-miminu? Nebo o čem jsi to dříve psala? :-O :-O :-O

Tvoje předchozí příspěvky musel každý pochopit jako názor, že soudy by přispívání do DF na e-miminu měly zohledňovat při svěřování dětí do péče.

Příspěvek upraven 11.11.12 v 18:38

No jasně to, co jsem napsala i já pořád opakuju. Klidně to napíšu ještě jednou. Myslím si, že chlapi na Emiminu nepíší do diskuzí o dětech, což mi přijde zajímavé. Když se řeší děti, chlapi mlčí, ale když se řeší sex, najednou se chlapi diskuze účastní. Proto si pokládám otázku, jak to vlastně je, když se například chlapi tolik ohání po rozvodu, že chtějí děti, když z nich mám pocit, že v podstatě když se řeší děti, nějak je to nezajímá. :nevim:

K Tvojí první otázce. Ne po rozvodu se svým přítelem bych neodůvodňovala nic tím, že přítel ani tchán nediskutují na Emiminu. Emimino je virtuální realita, tak asi proto bych to netahala do reálného sporu o dítě.

Co se týče toho, že si myslíš, že moje příspěvky každý pochopil tak, že by soudy měly zohledňovat příspěvky uživatelů Emimina při svěřování dětí do péče, tak to nechápu, jak jsi k tomu názoru dospěl, nikde se o tom nezmiňuji, ale je to Tvůj názor, takže ho respektuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
11.11.12 19:35

@Larr, promiň, ale co to je zimouvrejky? 8o 8o 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
11.11.12 19:38

@dada12 Dádo, Ty mě bavíš fakt :-) Co slovo, to perla :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Larr
11.11.12 19:38
To máš jedno, ale piš o tom :roll: :mrgreen: :mrgreen:.
Jak se napíše - husí kůže :roll: :mrgreen:.
@BohunkaP píše:
@Larr, promiň, ale co to je zimouvrejky? 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 19:39
@K.Black píše:
tak já mám konkrétní dotaz. Psala jsi že muži na emiminu vylézají jen na témata o sexu.Tak mě zajímá kteří. Děkuji za konkrétní odpověď :kytka:

A proč se mě ptáš? Když Tě to zajímá, tak si to najdi ne? Já Ti tady přeci nemám co dokazovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
11.11.12 19:40
@Larr píše:
Jak se napíše - husí kůže :roll: :mrgreen:.

Díky :mrgreen: tak to mě fakt nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.11.12 19:41
@Larr píše:
Já například mám do tématu sex a dráždění bradavek nachystáno spousty a spousty materiálu, přesto, že dráždění bradavek nesnáším a slovo dráždění mi nahání zimouvrejky (-a jsme u dalšího, neumím psát slovensky, ale chystám se psát a kecat do toho) :roll: :mrgreen: :mrgreen:.

Myslíš zimomriavky? ;) :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
11.11.12 19:42
@dada12 píše:
A proč se mě ptáš? Když Tě to zajímá, tak si to najdi ne? Já Ti tady přeci nemám co dokazovat. :nevim:

dado, to TYS to tvrdila, proto se ptáme kdo konkrétně

• Citovat
  • Upravit
8781
11.11.12 19:42
@dada12 píše:
A proč se mě ptáš? Když Tě to zajímá, tak si to najdi ne? Já Ti tady přeci nemám co dokazovat. :nevim:

Jak může být někdo z tak inteligentní rodiny tak hloupoučký, dado? Kde se u Tebe stala chyba? O nečem tu píšeš, ale nejsi schopná to dokázat. Ta věc se ti zrodila v té tvé dokonalé sexy hlavičce, a le tím to končí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 19:45
@kcechovka píše:
Jak může být někdo z tak inteligentní rodiny tak hloupoučký, dado? Kde se u Tebe stala chyba? O nečem tu píšeš, ale nejsi schopná to dokázat. Ta věc se ti zrodila v té tvé dokonalé sexy hlavičce, a le tím to končí…

Proč se uchyluješ k urážkám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová