Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2400
11.11.12 21:06
@nety78 píše:
zrovna tak jsi tvrdila, že chlapi nechodí do dikuzí o dětech. Takže ten názor je zajisté opodstatněný. :nevim:

Prostě je to názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.11.12 22:07
@Verunecka289 píše:
No asi sem moc prudérní no :P když čtu některý příspěvky tady :mrgreen:

No jo, ber ty chlapy na emiminu s nadhledem… Anebo si zkus nahledat mých padesát nejstarších příspěvků, z doby, kdy jsem byl na emiminu nový. A pochopíš, o co šlo mně.
Jinak dneska jsem byl v práci - stálé uživatelky vědí, že pracuju v kalírně, v nepřetržitém provozu. A oni ti kaliči jsou někdy pěkní dobytci. Když jsem zmínil pohoršení nad fotkou onoho pindi, tak vypukl smích - a mistr prohlásil: dáme tam Jurovu fotku a pod ni napíšem - a teď se podívejte, jakej je to č…ák. Takže to, co se objevuje tady, je ještě celkem v klidu a je to slabý odvar chlapských „možností“. Netřeba se pohoršovat, mohlo být i hůř… :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.11.12 22:26

A jinak jsem poctivě přelouskal všech šestatřicet stránek diskuse a nikde jsem nenarazil na rozumný argument, proč by chlapi měli jít z emimina do vyhnanství. Takže pokud ten argument znáte, sem s ním… Rád si ho přečtu.
(Ale nepište prosím takové to, jako že starat se o děti je výhradně ženská záležitost - a podobně…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
11.11.12 22:32

Juro, zrovna ty jsi moc fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.11.12 22:34

Óóó, děkuji za poklonu… No snažím se, ale taky mám svoje „mouchy“. (Ale protože mám za sebou špatné roky, tak se snažím do nikoho se jen tak bezdůvodně nenavážet. No a tím se asi liším od toho očekáváného modelu Nadsamce…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
11.11.12 22:40

Jo, působíš klidně, a když píšeš, tak to neutočí už z podstaty. Já tohle obdivuju. Dobrou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82janka
12.11.12 11:40

Já třeba nevidím důvod proč by tu chlapi neměli být, taky chtějí rady a nebo mohou poradit. A nad tím co tu dá fotku pindíka, se nějak nepozastauji, jen si něco pomyslím a neřeším to. Lidi jsou různí, ale kvůli jednomu exotovi přeci nebudu odsuzovat všechny ne? Taky by mě někdy zajímal pohled chlapa na nějakou věc a nebo není špatné, aby si ten chlap taky přečetl, jak to cítí žena o:)

• Citovat
  • Upravit
2400
12.11.12 14:06
@sunnyho.motylek píše:
INTELIGENTE!!

cože? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
12.11.12 14:15
@dada12 píše:
cože? :nevim: :nevim: :nevim:

jsi pako, a ona tě nechtěla urazit, já klidně jo!

• Citovat
  • Upravit
2400
12.11.12 14:20
@K.Black píše:
jsi pako, a ona tě nechtěla urazit, já klidně jo!

jasně, chodíš urážet na Emimino, já ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
12.11.12 15:01

Zdravím,
urážky do diskuze nepatří, pokud se tu budou objevovat, bude téma uzamčeno.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
12.11.12 15:13
@dada12 píše:
jasně, chodíš urážet na Emimino, já ne. :nevim:

omlouvám se za pako, jsi nemocná :( je mi tě líto, a budu se snažit tě podporovat alespoň virtuálně, věřím že to zvládneš, jsi silná žena. Myslím že tě podpoří spousta holek z emimi, protože když ty se vyléčíš i oni už nebudou trpět stavy úzkosti, beznaděje atd. :*

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
12.11.12 15:50

Já chci taky přispět, než se to zamkne :dance:

Mně by třeba zajímalo, proč místní muži víc nepřispějí do témat jako Snažilky, Těhotenský test, Porod apod.

• že se tady pořád musíte babrat v sexu nebo v životě :think:

Jinak muži i blbové jsou tu podle mně vítáni, ti první občas zvíří mléčný opar, ti druzí můžou někomu rozsvítit všední realitu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2400
12.11.12 16:28
@K.Black píše:
omlouvám se za pako, jsi nemocná :( je mi tě líto, a budu se snažit tě podporovat alespoň virtuálně, věřím že to zvládneš, jsi silná žena. Myslím že tě podpoří spousta holek z emimi, protože když ty se vyléčíš i oni už nebudou trpět stavy úzkosti, beznaděje atd. :*

Kde bereš právo mě urážet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
12.11.12 16:30
Kačus82 píše:
Mně by třeba zajímalo, proč místní muži víc nepřispějí do témat jako Snažilky, Těhotenský test, Porod apod.

Tak za sebe - do Snažilek nemám co napsat, protože s tím u nás nebyl nikdy problém, Těhotenský test - tak tam nevím co psát, prostě najednou a vždy velice rychle byl pozitivní a k porodu - první naprostá tragédie, chodili kolem manželky jako svatí v orloji a kdyby nakonec nepřišel jeden starší zkušený lékař, tak jsem byl možná bez dítěte i bez manželky. Druhý porod byla pohoda, radši jsme změnili nemocnici.
Jinak pro mě porod žádné trauma nebyl ani nezměnil můj pohled na manželku, působilo to na mě jako běžná součást života, že s tím může mít nějakej chlap problém jsem se dočetl až tady na miminu.
Ale tohle všechno už jsem napsal do uzavřených diskusí kde jsme se o tom bavili a že u nás nebyl problém se snažením i do jedné veřejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová