Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2400
11.11.12 19:45
@nety78 píše:
dado, to TYS to tvrdila, proto se ptáme kdo konkrétně

Je to můj názor, nechce se mi dohledávat důkazy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.11.12 19:48
@dada12 píše:
Proč se uchyluješ k urážkám?

Nee, to nejsou urážky, ale jen pravda ;) a ta někdy bolí ;) zkus si přečíst diskuze, kde se objevuješ. Pořád ta tvá stejná taktika, stejný vzorec chování… Ale ty to číst nemusíš, ty to moc dobře víš jak a proč to děláš. Brrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
11.11.12 19:48
:palec:
@Regina Hero píše:
Myslíš zimomriavky? ;) :D :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 19:50
@kcechovka píše:
Nee, to nejsou urážky, ale jen pravda ;) a ta někdy bolí ;) zkus si přečíst diskuze, kde se objevuješ. Pořád ta tvá stejná taktika, stejný vzorec chování… Ale ty to číst nemusíš, ty to moc dobře víš jak a proč to děláš. Brrr…

Já mám svědomí čistý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
11.11.12 19:51
@dada12 píše:

zrovna tak jsi tvrdila, že chlapi nechodí do dikuzí o dětech. Takže ten názor je zajisté opodstatněný. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8781
11.11.12 19:52
@dada12 píše:

ano, někteří slabší jedinci mají svědomí čisté vždy, i když by neměli ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
11.11.12 19:58
@dada12 píše:

INTELIGENTE!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.11.12 20:00

@dada12 nejsi zaplacený provokatér? protože občas fakt čumím co z tebe vyletí :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
19789
11.11.12 20:20
@dada12 píše:
No jasně to, co jsem napsala i já pořád opakuju. Klidně to napíšu ještě jednou. Myslím si, že chlapi na Emiminu nepíší do diskuzí o dětech, což mi přijde zajímavé. Když se řeší děti, chlapi mlčí, ale když se řeší sex, najednou se chlapi diskuze účastní. Proto si pokládám otázku, jak to vlastně je, když se například chlapi tolik ohání po rozvodu, že chtějí děti, když z nich mám pocit, že v podstatě když se řeší děti, nějak je to nezajímá. :nevim: …Emimino je virtuální realita, tak asi proto bych to netahala do reálného sporu o dítě.

Tak sis na tu otázku odpověděla, ne? To, jak je kdo schopen se postarat o dítě, se nepozná podle počtu jeho příspěvků na e-miminu, dokonce ani podle počtu jeho příspěvků k tématu péče o dítě.

Píšeš, že bys to do reálného sporu o dítě netahala, ale nikdo jiný, než ty, to v tomto vlákně se sporem o opatrovnictví dítěte nespojoval. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.11.12 20:23

Dada provokuje vždy :pankac:, tak to bylo i v jedné diskusi, kde jsem ji potkala, tam taky ostatní její myšlenky nepobírali a milou Dadu nechápali :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 20:32
@Heineken píše:
Tak já se klidně přiznám, do témat o sexu jsem taky pár příspěvků napsal, ovšem teď mám sexu tolik, že kdybych o tom měl ještě psát, tak bych se asi zbláznil. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Maximálně občas přispěju s nějakou humornou nebo zajímavou historkou. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
šťastný to muž :lol: většina skuhrá že pořád málo :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
20841
11.11.12 20:35

Urážky do diskuze nepatří, myslete na to.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 20:35
@dada12 píše:
A proč se mě ptáš? Když Tě to zajímá, tak si to najdi ne? Já Ti tady přeci nemám co dokazovat. :nevim:

ty jsi fakt ufon :roll: meleš páté přes deváté, plácáš, ztrácíš se v tom. Chceš konkrétní otázky ale odpovědět neumíš, to už je na zobání fakt že jo :roll:
(nemyslím zrní ale nějaká kvalitní AD)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
11.11.12 20:37
@dada12 píše:

asi že meleš a nevíš co, a důkazy jaksi nejsou, protože to je prostě totální békovina :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 21:04

Nechcete se vrátit k tématu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat