Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
11.11.12 17:26

@BohunkaP Máš naprostou pravdu!!!
Přesně tak to je, snaží se vykroutit, ale přitom stále potvrzuje že chlapy to nezajímá! Je rozdíl mezi tím jestli je to zajímá, info si vyhledají, ale nemají potřebu sem psát a tím když na děti kašlou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
@BohunkaP píše:
Nebudu - to není o citování. V tom je právě ten vtip.

Nebudu tady pátrat v deseti stranách diskuse, abych Ti předvedla jednotlivé jemné nuance, jak se to snažíš uhrát.

Původně jsi napsala prohlášení „chlapi se zajímají jen o sex, sport a kraviny“. Tečka. Od tohoto výroku postupně ustupuješ a vykrucuješ se z toho, proto jsi také dodala ten „modelový příklad“ vlastní inteligentní rodiny na úrovni.

Opravdu nemám, co víc Ti k tomu říct. Jak jsem napsala, když už mám nějaký názor, měla bych být schopna si jej obhájit, i když ostatním se líbit nemusí. Ne ho postupně upravovat a dokrášlovat, abych z toho vyšla hezky.

Tak vidíš. Mám nějaký názor a nic vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
@dada12 píše:
Proč mi to píšeš? Ano, občas je tu vidím, ale moc ne. Zároveň nikde netvrdím, že tito pánové přispívají v sexuálních diskuzích. Reaguješ na něco, co jsem nenapsala.

tak uved ty, kteří tu píší jen do sexuálních diskuzí prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 17:28
@kcechovka píše:
tak uved ty, kteří tu píší jen do sexuálních diskuzí prosím…

Já neznám nicky těch lidí. Se když tak mrkni, mě se nechce. Vařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
11.11.12 17:28

@K.Black To mně chystá manželka. Ale kdyby nenachystala, tak samozřejmě vím, kde to dcera má.

Akorát jsem si totiž vzpomněl, že na rodičovské schůzce ve školce si jedna z matek stěžovala, že když obleče dceři bílé šatičky, tak přijde domů špinavá. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 17:30
@eumedon píše:
@K.Black To mně chystá manželka. Ale kdyby nenachystala, tak samozřejmě vím, kde to dcera má.Akorát jsem si totiž vzpomněl, že na rodičovské schůzce ve školce si jedna z matek stěžovala, že když obleče dceři bílé šatičky, tak přijde domů špinavá. :P

to bych vlítla na učitelku, to neumí to dítě ohlídat 8o tam pije kafe a kecxá s kolegyní :roll:

• Citovat
  • Upravit
19789
11.11.12 17:30

No právě se chystám napsat do sexuální diskuze o ochlupených bradavkách. Teda - v tom smyslu, proč to jejich nositelky trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 17:31
@dada12 píše:
Já neznám nicky těch lidí. Se když tak mrkni, mě se nechce. Vařím.

to píšeš ty že diskutují jen v tématech o sexu, tak je snad znáš ne?

• Citovat
  • Upravit
K.Black
11.11.12 17:31
@eumedon píše:
No právě se chystám napsat do sexuální diskuze o ochlupených bradavkách. Teda - v tom smyslu, proč to jejich nositelky trápí.
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
19789
11.11.12 17:32
@K.Black píše:
to bych vlítla na učitelku, to neumí to dítě ohlídat 8o tam pije kafe a kecxá s kolegyní :roll:

Já se na to dívám opačně: Dítě večer domů přijít špinavé. Pokud jde z špinavé už z MŠ, je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 17:33
@K.Black píše:
to píšeš ty že diskutují jen v tématech o sexu, tak je snad znáš ne?

Proč myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 17:34
@eumedon píše:
Já se na to dívám opačně: Dítě večer domů přijít špinavé. Pokud jde z špinavé už z MŠ, je vše v pořádku.

já si dělala srandu ;) mé dítě je denně špinavé a ani nechodí do školky :lol:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
11.11.12 17:34
@dada12 píše:
Proč myslíš?

no psala jsi to, z toho usuzuji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 17:37
@K.Black píše:
no psala jsi to, z toho usuzuji :nevim:

Aha, tak to vůbec. A podle mě jsou různě anonymní a tak.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.11.12 17:37

@dada12 teda dado, ty máš fakt ránu :mrgreen: něco tady tvrdíš, pak ti docházejí argumenty tak raději vaříš… :mrgreen: fakt už komedie od Tebe, kdyby to alespon bylo porpvé tak se to dá pochopit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová