Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dádo, nesouhlasím. My se dneska s přítelem 20 min hádali o množství cukru ve vanilkovým krému! A to teda není kravina!
@Larr píše:
Myslím, že je to to samé - jako kdyby ti vadilo že na emiminu jsou i holky, co nejsou maminky. Nechápu, jak k této otázce může někdo dospět
![]()
![]()
.
to je ale k zamyšlení
mělo by se to vyšetřit, kdo tady tedy smí a kdo nesmí být ![]()
@kcechovka píše:
@dada12 to by se ti chlapi museli rozkrájet, aby stihli být v diskuzích o dětech kde jsi zrovna i tydiskuzí je tu milion a chlapů pramálo…
a navíc, většina těch chlapů chodí do práce a hned po práci určitě neletí na emimino řešit prdíky…
a to je chyba!!! můj se tady povinně zaregistruje ať jsme yntelygentňý rodina
![]()
@Larr já tu nechci prsaté blondýny, lidi mladší jak já, a toho kdo má X6 ![]()
@Lenka-K-85 píše:
@dada12 Tak to jsem taky chlap, protože diskuse typu Jak mám obléknout dítě…apod. mě neberou, na to tu máme uzavřenou skupinu a tam si o nich povídáme dost, ale do diskuse o sexu se ráda zapojím, proč ne?
Tak do diskuse, jak obléknout dítě, bych klidně přispěl, a to tímto: (Až vyjímečné na slavnostní příležitosti) tak, aby mi nevadilo, že se ušpiní. Pracovně a pohodlně. Dítě má přijít večer domů špinavé. ![]()
@BohunkaP píše:
To, že svůj původní příspěvek neustále přeformulováváš a nenápadně měníš jeho smysl - tak, abys zůstala „hezká“.
Cituj.
@kcechovka píše:
@dada12 Táta Pavel - zajímá se o všechna témata a upřímně nevím, jestli nějakým sexuálním je, Heineken - sexuální témata, ale dokáže se bavit i v normálních tématech, tatínek s nickem Eu… neřeší sexuální témata, Mrazivý dech - sex témata ale i témata životní, Dalimil - sexuální témata u něj nevidím, Jura - ten většinou je v normálních tématech a ne v sexuálních… je jich tu víc, ale dál si nevzpomenu…
Jo občas je tu zahlédnu, ale moc často ne.
@tetaagáta píše:
Dádo, nesouhlasím. My se dneska s přítelem 20 min hádali o množství cukru ve vanilkovým krému! A to teda není kravina!
Ale já nic nepsala o Tobě a Tvém příteli. ![]()
@dada12 píše:
Jo občas je tu zahlédnu, ale moc často ne.
už nevíš co na to říct, že? Trošku došly argumenty, že? Oni nemají čas tu vysedávat nekolik hodin denně a když už tu sedí, tak nejsou jen v diskuzích o sexu…
@eumedon píše:
Tak do diskuse, jak obléknout dítě, bych klidně přispěl, a to tímto: (Až vyjímečné na slavnostní příležitosti) tak, aby mi nevadilo, že se ušpiní. Pracovně a pohodlně. Dítě má přijít večer domů špinavé.
No super, Tvůj názor se mi líbí ![]()
@dada12 píše:
Cituj.
Nebudu - to není o citování. V tom je právě ten vtip.
Nebudu tady pátrat v deseti stranách diskuse, abych Ti předvedla jednotlivé jemné nuance, jak se to snažíš uhrát.
Původně jsi napsala prohlášení „chlapi se zajímají jen o sex, sport a kraviny“. Tečka. Od tohoto výroku postupně ustupuješ a vykrucuješ se z toho, proto jsi také dodala ten „modelový příklad“ vlastní inteligentní rodiny na úrovni.
Opravdu nemám, co víc Ti k tomu říct. Jak jsem napsala, když už mám nějaký názor, měla bych být schopna si jej obhájit, i když ostatním se líbit nemusí. Ne ho postupně upravovat a dokrášlovat, abych z toho vyšla hezky.
@eumedon píše:
Tak do diskuse, jak obléknout dítě, bych klidně přispěl, a to tímto: (Až vyjímečné na slavnostní příležitosti) tak, aby mi nevadilo, že se ušpiní. Pracovně a pohodlně. Dítě má přijít večer domů špinavé.
a kde máš punčošky? ![]()
@kcechovka píše:
už nevíš co na to říct, že? Trošku došly argumenty, že? Oni nemají čas tu vysedávat nekolik hodin denně a když už tu sedí, tak nejsou jen v diskuzích o sexu…
Proč mi to píšeš? Ano, občas je tu vidím, ale moc ne. Zároveň nikde netvrdím, že tito pánové přispívají v sexuálních diskuzích. Reaguješ na něco, co jsem nenapsala.
jsem taky chlap
kuva co já se tu nedozvím
a můj muž je teda gay, hned ho jdu upozornit