Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
11.11.12 17:06
@Lenka-K-85 píše:
@dada12 Tak to jsem taky chlap, protože diskuse typu Jak mám obléknout dítě…apod. mě neberou, na to tu máme uzavřenou skupinu a tam si o nich povídáme dost, ale do diskuse o sexu se ráda zapojím, proč ne?

jsem taky chlap 8o kuva co já se tu nedozvím :zed: a můj muž je teda gay, hned ho jdu upozornit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
461
11.11.12 17:07

Dádo, nesouhlasím. My se dneska s přítelem 20 min hádali o množství cukru ve vanilkovým krému! A to teda není kravina!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 17:07
@Larr píše:
Myslím, že je to to samé - jako kdyby ti vadilo že na emiminu jsou i holky, co nejsou maminky :roll:. Nechápu, jak k této otázce může někdo dospět :roll: :mrgreen: :?:.

to je ale k zamyšlení :think: mělo by se to vyšetřit, kdo tady tedy smí a kdo nesmí být :think:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
11.11.12 17:08
@kcechovka píše:
@dada12 to by se ti chlapi museli rozkrájet, aby stihli být v diskuzích o dětech kde jsi zrovna i ty :mrgreen: diskuzí je tu milion a chlapů pramálo…
a navíc, většina těch chlapů chodí do práce a hned po práci určitě neletí na emimino řešit prdíky…

a to je chyba!!! můj se tady povinně zaregistruje ať jsme yntelygentňý rodina :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Larr
11.11.12 17:11
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
11.11.12 17:14

@Larr já tu nechci prsaté blondýny, lidi mladší jak já, a toho kdo má X6 :!

• Citovat
  • Upravit
19789
11.11.12 17:14
@Lenka-K-85 píše:
@dada12 Tak to jsem taky chlap, protože diskuse typu Jak mám obléknout dítě…apod. mě neberou, na to tu máme uzavřenou skupinu a tam si o nich povídáme dost, ale do diskuse o sexu se ráda zapojím, proč ne?

Tak do diskuse, jak obléknout dítě, bych klidně přispěl, a to tímto: (Až vyjímečné na slavnostní příležitosti) tak, aby mi nevadilo, že se ušpiní. Pracovně a pohodlně. Dítě má přijít večer domů špinavé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 17:17
@BohunkaP píše:
To, že svůj původní příspěvek neustále přeformulováváš a nenápadně měníš jeho smysl - tak, abys zůstala „hezká“.

Cituj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 17:18
@kcechovka píše:
@dada12 Táta Pavel - zajímá se o všechna témata a upřímně nevím, jestli nějakým sexuálním je, Heineken - sexuální témata, ale dokáže se bavit i v normálních tématech, tatínek s nickem Eu… neřeší sexuální témata, Mrazivý dech - sex témata ale i témata životní, Dalimil - sexuální témata u něj nevidím, Jura - ten většinou je v normálních tématech a ne v sexuálních… je jich tu víc, ale dál si nevzpomenu…

Jo občas je tu zahlédnu, ale moc často ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 17:19
@tetaagáta píše:
Dádo, nesouhlasím. My se dneska s přítelem 20 min hádali o množství cukru ve vanilkovým krému! A to teda není kravina!

Ale já nic nepsala o Tobě a Tvém příteli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.11.12 17:19
@dada12 píše:
Jo občas je tu zahlédnu, ale moc často ne.

už nevíš co na to říct, že? Trošku došly argumenty, že? Oni nemají čas tu vysedávat nekolik hodin denně a když už tu sedí, tak nejsou jen v diskuzích o sexu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 17:21
@eumedon píše:
Tak do diskuse, jak obléknout dítě, bych klidně přispěl, a to tímto: (Až vyjímečné na slavnostní příležitosti) tak, aby mi nevadilo, že se ušpiní. Pracovně a pohodlně. Dítě má přijít večer domů špinavé. :)

No super, Tvůj názor se mi líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
11.11.12 17:23
@dada12 píše:
Cituj.

Nebudu - to není o citování. V tom je právě ten vtip.

Nebudu tady pátrat v deseti stranách diskuse, abych Ti předvedla jednotlivé jemné nuance, jak se to snažíš uhrát.

Původně jsi napsala prohlášení „chlapi se zajímají jen o sex, sport a kraviny“. Tečka. Od tohoto výroku postupně ustupuješ a vykrucuješ se z toho, proto jsi také dodala ten „modelový příklad“ vlastní inteligentní rodiny na úrovni.

Opravdu nemám, co víc Ti k tomu říct. Jak jsem napsala, když už mám nějaký názor, měla bych být schopna si jej obhájit, i když ostatním se líbit nemusí. Ne ho postupně upravovat a dokrášlovat, abych z toho vyšla hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 17:24
@eumedon píše:
Tak do diskuse, jak obléknout dítě, bych klidně přispěl, a to tímto: (Až vyjímečné na slavnostní příležitosti) tak, aby mi nevadilo, že se ušpiní. Pracovně a pohodlně. Dítě má přijít večer domů špinavé. :)

a kde máš punčošky? 8o

• Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 17:25
@kcechovka píše:
už nevíš co na to říct, že? Trošku došly argumenty, že? Oni nemají čas tu vysedávat nekolik hodin denně a když už tu sedí, tak nejsou jen v diskuzích o sexu…

Proč mi to píšeš? Ano, občas je tu vidím, ale moc ne. Zároveň nikde netvrdím, že tito pánové přispívají v sexuálních diskuzích. Reaguješ na něco, co jsem nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová